OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"
Ne hebu ih ovi Rusi nula posto ....to nije niti politika mrkve i batine ...nego samo batine ...samo im ćvoke pucaju ...Srbima to više dopizdilo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"
Vidim da botovski komentari imaju sličan broj pluseva i minusa. Sem što pišu komentare, posao im je i da lajkuju iste međusobno. Inače, komentarisanje na Novostima je prilično glup posao.marcellus wrote:dzango wrote:Nije to narod. To su botovi koji krvavo zarađuju sendvič. Ja ne znam nikoga ko je NATO. Baš sam malopre bio na Fejsu i jebu im kevu uzduž i popreko.marcellus wrote:dzango wrote:Više je ponižavajuće zbog 1999. Ovo u Libiji je samo šlag na tortu.
vidim po komentarima ono "ali nam treba nato da štiti stanovništvo na kosovu", "nek rusi gledaju svoja posla", "ovim sporazumom nismo ušli u NATO.."
a vidim i po lajkovima da ljudi više naginju natu nego rusiji
koji je vama srbima kurac? Vi ste srbi. niste šiptari, niste hrvati, niste njemci, niste englezi.
pa pogledaj koliko lajkova dobija koji komentar
Jeste. Naročito kad po UN jebu majku EU, Britaniji i Americi. Blokiraju rezolucije i Kosovo sve u šesnaest.RayMabus wrote:Ne hebu ih ovi Rusi nula posto ....to nije niti politika mrkve i batine ...nego samo batine ...samo im ćvoke pucaju ...Srbima to više dopizdilo.
U RS-u u januaru smanjena prosječna plaća za 2,3 posto
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-rs-u-u-januaru-smanjena-prosjecna-placa-za-2-3-posto/160222068
Spustila se gusta magla ....iznad Kupresa iznad KUrpesa.
MMF hebe ne vadi.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-rs-u-u-januaru-smanjena-prosjecna-placa-za-2-3-posto/160222068
Spustila se gusta magla ....iznad Kupresa iznad KUrpesa.
MMF hebe ne vadi.
2014-04-11
A sa druge strane namiguju da kupuju njihov plin i naftu. Eh ti Rusi.dzango wrote:Jeste. Naročito kad po UN jebu majku EU, Britaniji i Americi. Blokiraju rezolucije i Kosovo sve u šesnaest.RayMabus wrote:Ne hebu ih ovi Rusi nula posto ....to nije niti politika mrkve i batine ...nego samo batine ...samo im ćvoke pucaju ...Srbima to više dopizdilo.
Btw, jeste li platili plin nakon one parade na koju je došao brat Putin?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
'Dodik je ruska prepreka za europski put BiH'
by RayMabus Yesterday at 17:17"Ako on ostane protiv Evrope, to je onda njegov problem", dodao je.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/302954/dodik-je-ruska-prepreka-za-europski-put-bih
Neka ga još malo na vlasti u RS ....nije ju dovoljno opljačka i demografski uništija.
Dodo ustašo.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t6226-dodik-je-ruska-prepreka-za-europski-put-bih
2014-04-11
A šta bi trebalo? Da im ne prodaju plin i naftu? Zašto?gargamel0101 wrote:A sa druge strane namiguju da kupuju njihov plin i naftu. Eh ti Rusi.dzango wrote:Jeste. Naročito kad po UN jebu majku EU, Britaniji i Americi. Blokiraju rezolucije i Kosovo sve u šesnaest.RayMabus wrote:Ne hebu ih ovi Rusi nula posto ....to nije niti politika mrkve i batine ...nego samo batine ...samo im ćvoke pucaju ...Srbima to više dopizdilo.
Btw, jeste li platili plin nakon one parade na koju je došao brat Putin?
PREMIJER SRBIJE U LONDONU Vučić: Pred regionom teška godina u ekonomskom i političkom smislu, na Balkanu raste nacionalizam
Beta | 22. februar 2016. 12:27 | Komentara: 5Premijer Srbije ukazao je, na investicionom samitu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu, na porast nacionalizama na Balkanu, ocenivši da je reč o problemu koji se prećutkuje
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:592091-Vucic-Pred-regionom-teska-godina-u-ekonomskom-i-politickom-smislu-na-Balkanu-raste-nacionalizam
Pregazilo Srbiju ko plitak potok ....bilo je i očito ...dovoljno je bilo vidit kome u suštini njihova vojna industrija najviše izvozi a Rusa nigdje.
2014-04-11
Jedna slika ...tisuću riječi.
2014-04-11
Pa eto prave se badže u UN-u, jebu majku svima, a sadruge strane cvile zbog plinovoda iz SA, jer na taj način ostaju bez jedinog izvora zarade.dzango wrote:
A šta bi trebalo? Da im ne prodaju plin i naftu? Zašto?
To ti se inače zove licemjerstvo.
Nego, jeste li vi platili taj plin ili niste? Koliko se sjećam Vučić je molio za malu odgodu, ali brat Putin nije baš bio za to.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ja kažem da nama pomažu u UN i jebu kevu Zapadu. I to 2 puta ove godine. Šta oni rade sa gasovodom i SA, njihova stvar. Samo ne verujem da će da ostanu bez izvora zarade. Lako se zbemba gasovod. Znaš ti koliko je daleko SA?gargamel0101 wrote:Pa eto prave se badže u UN-u, jebu majku svima, a sadruge strane cvile zbog plinovoda iz SA, jer na taj način ostaju bez jedinog izvora zarade.dzango wrote:
A šta bi trebalo? Da im ne prodaju plin i naftu? Zašto?
To ti se inače zove licemjerstvo.
Nego, jeste li vi platili taj plin ili niste? Koliko se sjećam Vučić je molio za malu odgodu, ali brat Putin nije baš bio za to.
Nemam pojma ni da li je plaćen gas. Jebe mi se. Mislim da su nešto platili a nešto opet na crtu. Pomažu baćuške na svakom koraku.
kad dodje cas pomoci ce nam i oko nekih drugih stvari,zato su se ovi frustrirani kmetovi i uzjebali jer su toga na podsvjesnom nivou i svjesni
2014-04-14
Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
ništa od toga, gazde vam to neće dopustiti.. od čega taj lazanski živi?dzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
Guest- Guest
a good joke..serbia is switzerland...samo je prvo slovo istodzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
..:D
2014-04-12
dzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
rusi su rekli da oni ne idu s amerima pola pola, a ameri isto.
preko_vode_do_slobode wrote:ništa od toga, gazde vam to neće dopustiti.. od čega taj lazanski živi?dzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
Videćemo početkom marta kada Toma ide u Rusiju. Do sada je praksa bila da se malo gura na jednu stranu a zatim na drugu. Pa opet na onu prvu...
Mislim da Švajcarska nema takav sporazum ni sa jednom stranom. Znam da su u WW2 obarali i nemačke i savezničke avione ako bi zalutali u njihov vazdušni prostor.maggie13 wrote:a good joke..serbia is switzerland...samo je prvo slovo istodzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
Nema ni pola, ni celo. Samo sporazum.marcellus wrote:dzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
rusi su rekli da oni ne idu s amerima pola pola, a ameri isto.
ok,srbija postaje nova svica,svica 21.stoljeca...;Pdzango wrote:Mislim da Švajcarska nema takav sporazum ni sa jednom stranom. Znam da su u WW2 obarali i nemačke i savezničke avione ako bi zalutali u njihov vazdušni prostor.maggie13 wrote:a good joke..serbia is switzerland...samo je prvo slovo istodzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
2014-04-12
Mi ne obaramo ni jedne. Pošteno.maggie13 wrote:ok,srbija postaje nova svica,svica 21.stoljeca...;Pdzango wrote:Mislim da Švajcarska nema takav sporazum ni sa jednom stranom. Znam da su u WW2 obarali i nemačke i savezničke avione ako bi zalutali u njihov vazdušni prostor.maggie13 wrote:a good joke..serbia is switzerland...samo je prvo slovo istodzango wrote:Malopre čitam Lazanskog. Kaže da je mnogo gori onaj sporazum SOFA koji je potpisao Tadić. I da je rešenje da se i Rusima daju isti uslovi, što i ja rekoh pre neki dan. Onda niko nema pravo da se ljuti.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Oštra reakcija Borrella na odluku parlamenta Izraela: Nećemo priznati promjene granica iz 1967.
» Oštra reakcija ruske Ambasade povodom nedobivanja dozvole za dezinfeciranje Sveučilišne kličke bolnice u Mostaru
» Vuccich i Erdogan "na vezi": "Mudra reakcija vlasti Srbije"
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Oštra reakcija Borrella na odluku parlamenta Izraela: Nećemo priznati promjene granica iz 1967.
» Oštra reakcija ruske Ambasade povodom nedobivanja dozvole za dezinfeciranje Sveučilišne kličke bolnice u Mostaru
» Vuccich i Erdogan "na vezi": "Mudra reakcija vlasti Srbije"
Page 2 of 6