OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"
Nismo, ne brini... :)marcellus wrote:Stanojko wrote:Ah, kakav rajetinski mentalitet u rvata...cudo jedno.
nemoj tako sad smo nato saveznici, vi i mi...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"
Stanojko wrote:Nismo, ne brini... :)marcellus wrote:Stanojko wrote:Ah, kakav rajetinski mentalitet u rvata...cudo jedno.
nemoj tako sad smo nato saveznici, vi i mi...
jesmo jesmo
i još ćete vi glasati za vučića, vidjet ćeš, imate vi puno pižona
Vučić je eliminirao svu konkurenkciju na političkoj sceni ....tako da nemaju ni za koga drugog da glasaju osim njega.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma....Meni se više sviđa Dačić.RayMabus wrote:Vučić je eliminirao svu konkurenkciju na političkoj sceni ....tako da nemaju ni za koga drugog da glasaju osim njega.
Umjeren lik,antičetnički nastrojen i postojan u stavovima.
Vučić je ono što kod nas u Primorju i Dalmaciji nazivamo "šetebandijere".
Takvima nije za vjerovati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni se više sviđa Vučić ....srpski Sanader ....razhebat će Srbiju.
2014-04-11
Ti njihovi politicari su najviše njihov uteg .....uzmimo samo Dodika ....teško busanje u prsa sa Srbija ovo Srbi ono .....u pozadini toga korupcija pad ekonomije i nataliteta ...tj razvaljivanje istih .....zato sam ja Dodika nazvao najvećim ustašom 21 stoljeća i da će mu poći za rukom ono šta nije ni Paveliću.
2014-04-11
Srbija je već razjebana. I to doslovno.RayMabus wrote:Meni se više sviđa Vučić ....srpski Sanader ....razhebat će Srbiju.
Nju se više i ne može razjebati nego što je.
Tako da glede Srbije stanje može ,ili ostati jednako sadašnjem,dakle dno dna,ili oporavak. Postepeni ili ubrzani. To već ovisi o situaciji i nekim drugim datim okolnostima.
2014-04-22
Može , može.jastreb wrote:
Srbija je već razjebana. I to doslovno.
2014-04-11
Ako je Vučić srpski Sanader a je i dobije još jedan mandat ...kako ti Jastrebe možeš tvrditi da ju se ne može još više razhebati ?
Pa to će se upravo i desit ako ovaj a oće najvjerovatnije dobije još jedan mandat.
Pa to će se upravo i desit ako ovaj a oće najvjerovatnije dobije još jedan mandat.
2014-04-11
Recimo i da može,ali kakve koristi od jedne razjebane Srbije ima Hrvatska???RayMabus wrote:Može , može.jastreb wrote:
Srbija je već razjebana. I to doslovno.
Ima li Hrvatska koristi od toga što su Šipci i Ameri oteli Srbiji Kosmet?
Ja sam siguran da nema.
2014-04-22
Ima ....vojno smo im ušli u srce Srbije.jastreb wrote:
Recimo i da može,ali kakve koristi od jedne razjebane Srbije ima Hrvatska???
Ima li Hrvatska koristi od toga što su Šipci i Ameri oteli Srbiji Kosmet?
Ja sam siguran da nema.
Usput receno to i nije tema ; pitao si jel može niže a ja ti kažem da može i da će se to upravo i desiti ako ovaj dobije još jedan mandat a sve su naznake da oće.
Mali osvrt na to kako Vučić otvara radna mjesta po Srbiji i tako zamajava narod da se Srbija ekonomski podiže : subvencionira stranim firmama radna mjesta ....dakle nadoplaćuje iz proracuna ....i to sve radi da dobije još jedan mandat a ne šta to ima veze sa real ekonomijom.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Oštra reakcija Borrella na odluku parlamenta Izraela: Nećemo priznati promjene granica iz 1967.
» Oštra reakcija ruske Ambasade povodom nedobivanja dozvole za dezinfeciranje Sveučilišne kličke bolnice u Mostaru
» Vuccich i Erdogan "na vezi": "Mudra reakcija vlasti Srbije"
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Oštra reakcija Borrella na odluku parlamenta Izraela: Nećemo priznati promjene granica iz 1967.
» Oštra reakcija ruske Ambasade povodom nedobivanja dozvole za dezinfeciranje Sveučilišne kličke bolnice u Mostaru
» Vuccich i Erdogan "na vezi": "Mudra reakcija vlasti Srbije"
Page 6 of 6