Stazic upropastio koaliciju MOST-a i HRVATSKE RASTE
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stazic upropastio koaliciju MOST-a i HRVATSKE RASTE
ni rtluEro wrote:Nema na HRT-u.
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
do Brionatre911 wrote:gdje se nalazi nenad stazić u crobagometru popularnosti političara?
Tony Soprano-
2015-08-15
Mada je konkurencija u SDPu velika ipak mislim da bi stazić pokupio jednu od tri medalje u svakom slučaju, takvo rasno govedo a da medalju ne pokupi nema šanse.
Guest- Guest
sad ti bu bikonja objasniltre911 wrote:Mada je konkurencija u SDPu velika ipak mislim da bi stazić pokupio jednu od tri medalje u svakom slučaju, takvo rasno govedo a da medalju ne pokupi nema šanse.
Tony Soprano-
2015-08-15
Da, reći će mi da sam srbin ili neku sličnu zvizdariju i misliti će da je pametan i sam se sebi diviti :)))Tony Soprano wrote:sad ti bu bikonja objasniltre911 wrote:Mada je konkurencija u SDPu velika ipak mislim da bi stazić pokupio jednu od tri medalje u svakom slučaju, takvo rasno govedo a da medalju ne pokupi nema šanse.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Upropastio vam je 10 godina života i ne samo to...
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Upropastio vam je 10 godina života i ne samo to...
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
Page 2 of 2