Stazic upropastio koaliciju MOST-a i HRVATSKE RASTE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Stazic upropastio koaliciju MOST-a i HRVATSKE RASTE
http://wwe.jutarnji.hr/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Stazic upropastio koaliciju MOST-a i HRVATSKE RASTE
http://www.jutarnji.hr/
2015-09-08
Najnesposobnijeg i prosrpcinu iz veteranske garde sdpa ovaj zorangutan zadrzao u vrhu stranke...sto onda rec
2015-09-08
Pa rješio se ozbiljnijeg kadra za dupelizački i huškački kadar, to je jasno već nekoliko godina unazad...divim se ja ljudima koji smatraju da takvima treba dati glas da ne dođe adeze
2014-04-14
Da su ovi iz hrvatska raste razbijali Most jer su im trebala još trojica,to smo znali i ranije.Milanović je igrao na sve ili ništa i želio je nakon svega biti baš on Premijer.Izgubio je u toj igri i sad nek šuti a ne da optužuje mostovce da je sve to bilo izrežirano.
Više pameti,realnosti i sreće drugi put.
Više pameti,realnosti i sreće drugi put.
vili40-
2015-08-02
A kažu da je govedo tur izumrlo...nije, imamo mi jednog u Saboru...
darth_vader-
2014-04-16
Kaže Ružica da su ružno govorili o njima. A što je očekivala? Da ih hvale? No, cura je u pravu i dobro je shvatila, SDP išao je na razbijanje Mosta, tu nema sumnje. S te su strane dobro učinili što su se odmaknuli od njih jer bi završili kao HSLS.
http://www.jutarnji.hr/koalicija-mosta-i-sdp-a-propala-zbog-nenada-stazica-preglasno-je-komentirao-planove-sdp-a-na-koncertu-/1525431/
Regoč, uvodni link ne radi!
Ne sjećam se točno što sam izjavio i što sam s Hreljom pričao, ali ja uopće nisam sudjelovao u pregovorima s Mostom. Razgovor je išao u tom smjeru da sam analizirao koliko je članova Mosta potrebno našoj koaliciji, a ona je to protumačila tako kako je protumačila - kaže Stazić
Nisam ga ja ni postavio, ali radi drugi pa sam se spustio do članka.Ero wrote:http://www.jutarnji.hr/koalicija-mosta-i-sdp-a-propala-zbog-nenada-stazica-preglasno-je-komentirao-planove-sdp-a-na-koncertu-/1525431/
Stazić je pravi Hrvati domoljub. Stazić je naša osoba u SDP-u.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
zoki ne moze popraviti ono sto stazic usere...tog racan nije volio a zokiju je dobar...nevjerojatno
2015-09-08
Stazić je HADZ-ov špijun u SDP-u. Garant.
Očito je da je nakon Račana SDP doživio deevoluciju pa se sa stidljivih hrvatskih pozicijah vratio jugoslovenstvu.
Nenad Stazić, inače nećak Jovanke Broz,gargamel0101 wrote:Stazić je pravi Hrvati domoljub. Stazić je naša osoba u SDP-u.
http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/39598-vladimir-teresak-skinuta-stigma-sa-hdz-i-ispravljena-nepravda-nastala-politickim-procesom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gdje se nalazi nenad stazić u crobagometru popularnosti političara?
Guest- Guest
KOALICIJA MOSTA I SDP-A PROPALA ZBOG NENADA STAZIĆA!
Ružica Vukovac prisluškivala je razgovor Stazića i Hrelje te je o svemu obavijestila svoje kolege iz Mosta
Ružica Vukovac, saborska zastupnica Mosta i načelnica općine Velika Kopanica, u intervjuu za tjednik Telegram otkrila je kako je upravo ona zaslužna za to što je njezina stranka na kraju odlučila sklopiti savez s Domoljubnom koalicijom, a ne koalicijom Hrvatska raste, i to zato što je čula kako je na dan kad je dogovor s SDP-om bio na pomolu jedan SDP-ovac pričao o tome da im za koaliciju ne treba cijeli Most.
Taj je SDP-ovac, kako doznaje Jutarnji list, Nenad Stazić, jedan od najglasnijih članova stranke i dugogodišnji saborski zastupnik koji je, sada se to pokazalo, svojim javno izrečenim kalkulacijama Most otjerao u zagrljaj HDZ-a. Potvrdu za to dobili smo iz dva izvora, iz Mosta i Domoljubne koalicije, a i sam Stazić nam je priznao da je o tome razgovarao s jednim od predsjednika stranaka koalicije Hrvatska raste.
Međutim, istu večer u 21 sat na Trgu bana Jelačića održavao se koncert posvećen Ani Rukavini. U kavani Johann Franck bio je organiziran call centar u kojem su poznate ličnosti prikupljale sredstva za registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Među uzvanicima su bili i Ružica Vukovac te Nenad Stazić kao tadašnji potpredsjednik Sabora.
- Ne sjećam se točno što sam izjavio i što sam s Hreljom pričao, ali ja uopće nisam sudjelovao u pregovorima s Mostom. Razgovor je išao u tom smjeru da sam analizirao koliko je članova Mosta potrebno našoj koaliciji, a ona je to protumačila tako kako je protumačila - kaže Stazić.
Saborski zastupnik SDP-a i bivši potpredsjednik Sabora sada kaže kako Most samo traži izgovor.
Ružica Vukovac, saborska zastupnica Mosta i načelnica općine Velika Kopanica, u intervjuu za tjednik Telegram otkrila je kako je upravo ona zaslužna za to što je njezina stranka na kraju odlučila sklopiti savez s Domoljubnom koalicijom, a ne koalicijom Hrvatska raste, i to zato što je čula kako je na dan kad je dogovor s SDP-om bio na pomolu jedan SDP-ovac pričao o tome da im za koaliciju ne treba cijeli Most.
Taj je SDP-ovac, kako doznaje Jutarnji list, Nenad Stazić, jedan od najglasnijih članova stranke i dugogodišnji saborski zastupnik koji je, sada se to pokazalo, svojim javno izrečenim kalkulacijama Most otjerao u zagrljaj HDZ-a. Potvrdu za to dobili smo iz dva izvora, iz Mosta i Domoljubne koalicije, a i sam Stazić nam je priznao da je o tome razgovarao s jednim od predsjednika stranaka koalicije Hrvatska raste.
21. prosinca
Događaj se zbio 21. prosinca prošle godine na tradicionalnom koncertu “Želim život” koji se održava za Zakladu “Ana Rukavina”. Tu istu večer novinari su dežurali ispred sjedišta SDP-a na Iblerovu trgu gdje je SDP održavao sjednicu Predsjedništva u 17 sati, a poslije i u Smičiklasovoj ulici ispred središnjice Mosta. HDZ nije pristao na uvjete Mosta, SDP jest, pa je bilo izgledno da će se dvije strane dogovoriti i sastaviti Vladu.Međutim, istu večer u 21 sat na Trgu bana Jelačića održavao se koncert posvećen Ani Rukavini. U kavani Johann Franck bio je organiziran call centar u kojem su poznate ličnosti prikupljale sredstva za registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Među uzvanicima su bili i Ružica Vukovac te Nenad Stazić kao tadašnji potpredsjednik Sabora.
Šokirala se
“Dok su oni te večeri pregovarali, ja sam bila na koncertu u organizaciji Zaklade ‘Ana Rukavina’, zajedno s još jednim istaknutim članom HDZ-a i isto tako istaknutim članom stranke iz koalicije Hrvatska raste. Nisu me prepoznali kao članicu Mosta pa su, u mojoj blizini, vrlo ružno govorili o nama”, izjavila je za Telegram Ružica Vukovac te dodala: “SDP-ovac je nekoga zvao i rekao kako će uz troje Prgometovih zastupnika on sigurno dogovoriti još troje. Bio je samouvjeren, a kad mu je onaj drugi, iz stranke njihove koalicije, rekao kako je Most pohlepan i kako želi šest ministarstava, te kako im je koalicija Hrvatska raste trebala reći: ‘Evo vam sva ministarstva pa sastavljajte Vladu sa svojim načelnicima’, SDP-ovac ga je tješio i rekao: ‘Ne brini, nama ne treba cijeli Most’. Stazić je svoje kalkulacije o tome koliko im zastupnika Mosta treba da bi Hrvatska raste otišla na Pantovčak s potpisima za mandatara nove hrvatske Vlade iznio Silvanu Hrelji, predsjedniku Hrvatske stranke umirovljenika.- Ne sjećam se točno što sam izjavio i što sam s Hreljom pričao, ali ja uopće nisam sudjelovao u pregovorima s Mostom. Razgovor je išao u tom smjeru da sam analizirao koliko je članova Mosta potrebno našoj koaliciji, a ona je to protumačila tako kako je protumačila - kaže Stazić.
Saborski zastupnik SDP-a i bivši potpredsjednik Sabora sada kaže kako Most samo traži izgovor.
Tony Soprano-
2015-08-15
Nema na HRT-u.
ni rtluEro wrote:Nema na HRT-u.
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Upropastio vam je 10 godina života i ne samo to...
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
» Slovenija je dvostruko bogatija od hrvatske, stanovnistvo raste a hrvatskpj drastično opada
» Upropastio vam je 10 godina života i ne samo to...
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
Page 1 of 2