EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
debotoijusto wrote:Grabar-Kitarović će im se obratiti te svečano otkriti poprsje prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koje će se nalazit uz poprsja drugih hrvatskih velikana u Uredu predsjednice.
izravni prijenos na z1, voditelj programa diler s inauguracije, pjeva nives celzijus, poprsje glumi tim orešković...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
a pretpostavljam da stipe mesić ima?sitting_bull wrote:kaja_333 wrote:Gledaces ju još 10 godina pa nabavi peptorane.sitting_bull wrote:još jedan uradak za popravljanje izgubljenog imiđa.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
nema plavka veze sa hrvatskom i hrvatskim narodom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovo je Oksimoron...gargamel0101 wrote:Osim što ima veliki plućni kapacitet radi se i o jako pametnoj ženi.
Guest- Guest
ispricavam se unaprijed!jebozovna je do bola.nebi se stedio...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:ispricavam se unaprijed!jebozovna je do bola.nebi se stedio...
Guest- Guest
jebozovna ne znaci i lipa(atraktivna).barem ne u mojoj definiciji dobre picke...bogomdani wrote:max123 wrote:ispricavam se unaprijed!jebozovna je do bola.nebi se stedio...
2015-10-28
pa..jebozovna je...pogle te bokove,trticu,dude...rokati do besvijesti..
Guest- Guest
ja,genau..bogomdani wrote:pa..jebozovna je...pogle te bokove,trticu,dude...rokati do besvijesti..
2015-10-28
Ero wrote:EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ 'Zašto sam za smjenu Lozančića, što me najviše smeta u Hrvatskoj i kakav je moj odnos s premijerom'
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivni-intervju---kolinda-grabar-kitarovic---zasto-sam-za-smjenu-lozancica---sto-me-najvise-smeta-u-hrvatskoj-i--kakav-je-moj-odnos-s-premijerom-/1523907/
Za comelatere!
Ostavi se zobi..to su namjenili konju...ak' nemaš kaj jest ne budi proletersitting_bull wrote:
izravni prijenos na z1, voditelj programa diler s inauguracije, pjeva nives celzijus, poprsje glumi tim orešković...
Guest- Guest
Ali zato ima Obersnel, Frljić..sitting_bull wrote:kaja_333 wrote:Gledaces ju još 10 godina pa nabavi peptorane.sitting_bull wrote:još jedan uradak za popravljanje izgubljenog imiđa.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
nema plavka veze sa hrvatskom i hrvatskim narodom.
Doduše tajno, ali ima.
Tako je, njemu je sijeno namjenjenocassanowa wrote:Ostavi se zobi..to su namjenili konju...ak' nemaš kaj jest ne budi proletersitting_bull wrote:
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ostavi se zobi..to su namjenili konju...ak' nemaš kaj jest ne budi proletersitting_bull wrote:
mlade parašpijunske snage izravno o jelovniku iz vasine kuhinje.
sad znamo čime neke od vas hrane. pitanje je koliko vas ima za potkivanje, a koliko za skraćivanje papaka.
napiši, molim te, čime hrane gliste poput tebe?
sitting_bull-
2015-09-28
tre911 wrote:Tako je, njemu je sijeno namjenjenocassanowa wrote:Ostavi se zobi..to su namjenili konju...ak' nemaš kaj jest ne budi proletersitting_bull wrote:
reci, drveni, ti si kišna glista, ili ona iz stajskog gnoja?
sitting_bull-
2015-09-28
Da ti i kažem ti ne bi skužio, uhvati se sjena govedo i pasi, ostalo nije tvoja briga :)sitting_bull wrote:tre911 wrote:Tako je, njemu je sijeno namjenjenocassanowa wrote:Ostavi se zobi..to su namjenili konju...ak' nemaš kaj jest ne budi proletersitting_bull wrote:
reci, drveni, ti si kišna glista, ili ona iz stajskog gnoja?
Guest- Guest
tre911 wrote:Da ti i kažem ti ne bi skužio, uhvati se sjena govedo i pasi, ostalo nije tvoja briga :)sitting_bull wrote:reci, drveni, ti si kišna glista, ili ona iz stajskog gnoja?
opa!
u mustang štali zabrana davanja informacija.
ima l' koji šatoraš u mustangu i kad očekuju da će karamarko povući vodu???
sitting_bull-
2015-09-28
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nista-lazno-fred-matic-bojan-glavasevic-na-racun-ministarstva-tajno-vodili-studentice-u-dubrovnik-896028sitting_bull wrote:tre911 wrote:Da ti i kažem ti ne bi skužio, uhvati se sjena govedo i pasi, ostalo nije tvoja briga :)sitting_bull wrote:reci, drveni, ti si kišna glista, ili ona iz stajskog gnoja?
opa!
u mustang štali zabrana davanja informacija.
ima l' koji šatoraš u mustangu i kad očekuju da će karamarko povući vodu???
Dubrovnik zdravoooo...koji kupleraj, jebate.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
Page 2 of 2