GREŠNICI!!!! SPAŠAVAJTE SE DOK JE VRIJEME!!!!!!!!!!!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: GREŠNICI!!!! SPAŠAVAJTE SE DOK JE VRIJEME!!!!!!!!!!!
najgore je što ona toliko vjeruje u te gluposti da ne bi prihvatila ni ovaj izazov:Sefirot wrote:mortal-joint wrote:takvim kao što si ti bolje baciti jednu kletvicu pa da okusite moć djelovanja vjereoldie wrote:- umirući starac pod sedativima i sredstvima protiv bolova govori o isusu i to je ok...
- da je isti taj starac pod istim lijekovima stavio u oporuku nekoga drugog, a ne sina - taj isti sin bi osporavao oporuku na sudu riječima: um i svijest su mu bili pomućeni zbog velikih doza lijekova i želim da se oporuka proglasi ništetnom...
eh vjernici
strepio bi iznoseći stavove protiv Boga
Baš kršćanski..... prijetnja kletvama
ti mene proklinji sa Đavlom (isusom ...whatever), a ja ću tebe sa vuduom, Harry Potterom ili ZeusoM - pa ajmo vidjet čije su opasnije i ko će se više usrat
oldie- Posts : 438
2014-04-28
Ma ne treba nitko nikog proklinjati
Svi nosimo u sebi svoje prokletstvo
I zlo i dobro..
To bedaste religije sve transcendiraju u priču o dobru i zlu IZVAN ČOVJEKA
U MITOVIMA I BAJKAMA
RAJU U PAKLU
I PONAVLJJU TU PRIČU DOK NE POVJERUJU OVČICE
Svi nosimo u sebi svoje prokletstvo
I zlo i dobro..
To bedaste religije sve transcendiraju u priču o dobru i zlu IZVAN ČOVJEKA
U MITOVIMA I BAJKAMA
RAJU U PAKLU
I PONAVLJJU TU PRIČU DOK NE POVJERUJU OVČICE
ajd probaj transcendirati mal...u više razvrata. Nije na izmet
genitalni_herpes-
2014-04-11
Sora wrote: To bedaste religije sve transcendiraju u priču o dobru i zlu IZVAN ČOVJEKA
U MITOVIMA I BAJKAMA
Netočno. Recimo, buddhizam to ne radi, već tvrdi da sve polazi i nastaje iz uma.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
budizam + buddhism = buddhizam
-nije uopće bitno, samo je simpatično-
genitalni_herpes-
2014-04-11
šta je - jegenitalni_herpes wrote:budizam + buddhism = buddhizam
oldie wrote:najgore je što ona toliko vjeruje u te gluposti da ne bi prihvatila ni ovaj izazov:Sefirot wrote:mortal-joint wrote:takvim kao što si ti bolje baciti jednu kletvicu pa da okusite moć djelovanja vjereoldie wrote:- umirući starac pod sedativima i sredstvima protiv bolova govori o isusu i to je ok...
- da je isti taj starac pod istim lijekovima stavio u oporuku nekoga drugog, a ne sina - taj isti sin bi osporavao oporuku na sudu riječima: um i svijest su mu bili pomućeni zbog velikih doza lijekova i želim da se oporuka proglasi ništetnom...
eh vjernici
strepio bi iznoseći stavove protiv Boga
Baš kršćanski..... prijetnja kletvama
ti mene proklinji sa Đavlom (isusom ...whatever), a ja ću tebe sa vuduom, Harry Potterom ili ZeusoM - pa ajmo vidjet čije su opasnije i ko će se više usrat
Lol.
Nego Oldie, sutra sam u ST
2014-04-29
genitalni_herpes wrote:budizam + buddhism = buddhizam
2014-04-17
Budisti dolazeeeeeeeee
Neka ih, miroljubivi i tolerantni ljudi, dok nema "proletera", sve ok...Sora wrote:Budisti dolazeeeeeeeee
Guest- Guest
hoćeš reći da si se već us_ooldienajgore je što ona toliko vjeruje u te gluposti da ne bi prihvatila ni ovaj izazov: wrote:ti mene proklinji sa Đavlom (isusom ...whatever), a ja ću tebe sa vuduom, Harry Potterom ili ZeusoM - pa ajmo vidjet čije su opasnije i ko će se više usrat
immortal-
2014-04-16
E znam ja igruvon_Starhemberg wrote:Neka ih, miroljubivi i tolerantni ljudi, dok nema "proletera", sve ok...Sora wrote:Budisti dolazeeeeeeeee
Vazno je biti vjernik makar i vjerovao u šareno tele
Ateisti ...to je .. Ha ?
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Sora wrote:E znam ja igru
Ateisti ...to je .. Ha ?
Iz navedenog je jasno da si izuzetno neupućena u budizam i budističku filozofiju, koja nije teistička :)
I koja je, baj d vej, mnogo logičnija, ljudskija i objektivnija od fanatičnoga i plitkog dijalektičkog materijalizma kakvom nas poučavaju Marx i slični, a kojom se kite ateisti komunističkog zaleđa.
2014-04-17
Teško je to njoj pojasniti. Njoj je svaka religija, bez obzira kakve prirode bila, zlo. Skučen i ograničen um nesposoban za šire shvaćanje.Bran_Do wrote:Sora wrote:E znam ja igru
Ateisti ...to je .. Ha ?
Iz navedenog je jasno da si izuzetno neupućena u budizam i budističku filozofiju, koja nije teistička :)
I koja je, baj d vej, mnogo logičnija, ljudskija i objektivnija od fanatičnoga i plitkog dijalektičkog materijalizma kakvom nas poučavaju Marx i slični, a kojom se kite ateisti komunističkog zaleđa.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 3