GREŠNICI!!!! SPAŠAVAJTE SE DOK JE VRIJEME!!!!!!!!!!!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
GREŠNICI!!!! SPAŠAVAJTE SE DOK JE VRIJEME!!!!!!!!!!!
BOG MU JE POKAZAO RAJ I PAKAO; OVO JE PORUKA UMIRUĆEG STARCA KOJU MORATE ČUTI
Ovaj starac prije svoje smrti zamolio je sina da mu pomogne svijetu prenijeti najvažniju poruku, poruku od Boga.
Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu - da svijetom podijeli njegovu zadnju poruku, poruku o Bogu. Herbert Broome umro je ubrzo nakon što je videouradak objavljen na Youtubeu, a njegov sin održao je obećanje, podijelio je očevu poruku, posljednju i najvažniju. Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom. "Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grješnom svijetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja", kazao je umirući starac, dodajući kako je "sva sigurnost u Bogu".
Raj je stvaran, ali i pakao poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.
"Bog mi je pokazao trenutak raja. Vidio sam anđela", ispričao je starac susprežući suze.
Ali vidio je i pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mjesto.
"Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme", ispričao je drhtavim glasom. "Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće... samo je Bog stalan i nepromjenjiv".
Ovaj starac prije svoje smrti zamolio je sina da mu pomogne svijetu prenijeti najvažniju poruku, poruku od Boga.
Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu - da svijetom podijeli njegovu zadnju poruku, poruku o Bogu. Herbert Broome umro je ubrzo nakon što je videouradak objavljen na Youtubeu, a njegov sin održao je obećanje, podijelio je očevu poruku, posljednju i najvažniju. Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom. "Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grješnom svijetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja", kazao je umirući starac, dodajući kako je "sva sigurnost u Bogu".
Raj je stvaran, ali i pakao poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.
"Bog mi je pokazao trenutak raja. Vidio sam anđela", ispričao je starac susprežući suze.
Ali vidio je i pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mjesto.
"Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme", ispričao je drhtavim glasom. "Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće... samo je Bog stalan i nepromjenjiv".
immortal-
2014-04-16
Re: GREŠNICI!!!! SPAŠAVAJTE SE DOK JE VRIJEME!!!!!!!!!!!
Ajoj ove stupidne poruke mi već toliko idu naživce...i skroz su kontraproduktivne za vjeru...nije mi jasno tko ovo štampa...ali očito zna kako da vjeru još više dovede u sprdnju...i pokaže je irelevantnom, smiješnom i nebitnom...
2014-04-14
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
a šta si ti??von_Starhemberg wrote:Pakao je ovdje i sad.
da ne moram ja pisati
immortal-
2014-04-16
Sotona, jel?mortal-joint wrote:a šta si ti??von_Starhemberg wrote:Pakao je ovdje i sad.
da ne moram ja pisati
Guest- Guest
- umirući starac pod sedativima i sredstvima protiv bolova govori o isusu i to je ok...
- da je isti taj starac pod istim lijekovima stavio u oporuku nekoga drugog, a ne sina - taj isti sin bi osporavao oporuku na sudu riječima: um i svijest su mu bili pomućeni zbog velikih doza lijekova i želim da se oporuka proglasi ništetnom...
eh vjernici
- da je isti taj starac pod istim lijekovima stavio u oporuku nekoga drugog, a ne sina - taj isti sin bi osporavao oporuku na sudu riječima: um i svijest su mu bili pomućeni zbog velikih doza lijekova i želim da se oporuka proglasi ništetnom...
eh vjernici
nisam ništa reklavon_Starhemberg wrote:Sotona, jel?mortal-joint wrote:a šta si ti??von_Starhemberg wrote:Pakao je ovdje i sad.
da ne moram ja pisati
immortal-
2014-04-16
Ma ni ne moraš, znam sve.mortal-joint wrote:nisam ništa reklavon_Starhemberg wrote:Sotona, jel?mortal-joint wrote:a šta si ti??von_Starhemberg wrote:Pakao je ovdje i sad.
da ne moram ja pisati
Guest- Guest
takvim kao što si ti bolje baciti jednu kletvicu pa da okusite moć djelovanja vjereoldie wrote:- umirući starac pod sedativima i sredstvima protiv bolova govori o isusu i to je ok...
eh vjernici
strepio bi iznoseći stavove protiv Boga
2014-04-16
To imaš pravo.kingkong wrote:Ajoj ove stupidne poruke mi već toliko idu naživce...i skroz su kontraproduktivne za vjeru...nije mi jasno tko ovo štampa...ali očito zna kako da vjeru još više dovede u sprdnju...i pokaže je irelevantnom, smiješnom i nebitnom...
Trinity-
2014-04-17
vidovnjak??von_Starhemberg wrote:, znam sve.
2014-04-16
Možda.mortal-joint wrote:vidovnjak??von_Starhemberg wrote:, znam sve.
Guest- Guest
ja to ne vidim takoTrinity wrote:To imaš pravo.kingkong wrote:Ajoj ove stupidne poruke mi već toliko idu naživce...i skroz su kontraproduktivne za vjeru...nije mi jasno tko ovo štampa...ali očito zna kako da vjeru još više dovede u sprdnju...i pokaže je irelevantnom, smiješnom i nebitnom...
čovjek je umirući
odlazi i želi prenijeti poruku koju smatra bitnom
nije o kopanju vrta, nije o sexanju, provodu, već o Bogu i spasenju
poruka ima
vidjelaca ima
sve je više svjedoka o postojanju Boga
ali u čem je problem ? jer mi kad to čujemo ne vjerujemo svima, možda većini ne
skeptični smo
to što je on iznio ili to što oldie i kompanija vječno blebeću protiv vjere i Krista ne mogu umanjiti Njihovu Svetost, značaj niti opovrgnuti Njihovo postojanje
immortal-
2014-04-16
kako da ti kažem mortalka, meni takva viđenja i čuda nisu potrebna da bih vjerovala da Bog postoji
Trinity-
2014-04-17
znam ali ljudi imaju pravo na iznošenje svog iskustva u javnost kao ga što novinari prenose daljeTrinity wrote:kako da ti kažem mortalka, meni takva viđenja i čuda nisu potrebna da bih vjerovala da Bog postoji
netko to razumije, voli i prati, a netko ne voli
različiti smo
immortal-
2014-04-16
jel me vidiš ??von_Starhemberg wrote:Možda.mortal-joint wrote:vidovnjak??von_Starhemberg wrote:, znam sve.
kako izgledam?
immortal-
2014-04-16
Mortal..to je kontraproduktivno za vjeru; i trebalo bi ostati u privatnim sferama...izvini ovako ispada smiješno..barem je takvo moje stajalište..nije baš dobro da svaka i najmanja objava izađe u svijet...a pogotovo ovakvog karaktera...mortal-joint wrote:znam ali ljudi imaju pravo na iznošenje svog iskustva u javnost kao ga što novinari prenose daljeTrinity wrote:kako da ti kažem mortalka, meni takva viđenja i čuda nisu potrebna da bih vjerovala da Bog postoji
različiti smo
2014-04-14
iskreno, ne znam što da mislim o tome...mortal-joint wrote:znam ali ljudi imaju pravo na iznošenje svog iskustva u javnost kao ga što novinari prenose daljeTrinity wrote:kako da ti kažem mortalka, meni takva viđenja i čuda nisu potrebna da bih vjerovala da Bog postoji
različiti smo
ok, možda nekome znači nešto nekakvo čudesno ozdravljenje kod nekog karizmatika ili padanje u trans, malo zazirem od svega toga...
Trinity-
2014-04-17
I onda još nađeš nekog ovakvog za kojim se ljudi povedu...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 3