vrijeme za odmor
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
vrijeme za odmor
I tako pomalo dolazi vrime da se svjetlost ovoga foruma odmori od ove sramotne kicinjove nakaze. Braco moja sve vas voli vas vojvoda. Cuvajte se pazite se nastavite sa kvalitetnim diskusijama kao i dosad. Javite mi kad revolucija popusi otkaz u malom iskompleksiranom klubu iz grada di je glavni klub istinski div... pozdravite keve Sieg Heil i forza Juvee
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: vrijeme za odmor
i ja sam na moru od sutra paćenici, kakva detoksikacija od ovog glupoga klošarskoga foruma
End- Posts : 21177
2015-08-25
meni je odmor svaki dan kad dodem poslije posla i vidim sliku fuhrera na zidu.
kakav velikan NAJVEĆI SIN sunčeve galaksije
Guest- Guest
operw velikanoperw wrote:meni je odmor svaki dan kad dodem poslije posla i vidim sliku fuhrera na zidu.
Nas voljeni vodja i nasa zvijezda vodilja..... Sieg Heilscorpion wrote:operw velikanoperw wrote:meni je odmor svaki dan kad dodem poslije posla i vidim sliku fuhrera na zidu.
HEIL HITLER
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja radim do četvrtka pa odoh i ja. Bit ću par dana i u tvom kraju. Navraćat ću na forum, interneta ima svuda, ne idem na pusti otok.
Guest- Guest
meni je more na 5 minuta odem kad oću. ne mogu ni zamislit da živim u unutrašnjosti koliko to mora bit jadno da plaćaš godišnje tjedan čistog zraka
možda u samostanu gdje ide vojvoda nema neta?Tommy Ramone wrote:Ja radim do četvrtka pa odoh i ja. Bit ću par dana i u tvom kraju. Navraćat ću na forum, interneta ima svuda, ne idem na pusti otok.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
ovaj tjedan sam bio u splitu. smijesan grad. jedno mini setaliste i ogromna terasa za turiste. cijelo primorje je smijesno kamenjar i hrpa turista. hvala ti boze sto postoji zg i unutrasnjost
Guest- Guest
pojeo topli sendvic podno poljuda i rekao SIEGHEIL FORZA ZDRAVKO MAMIC
Guest- Guest
bafalo wrote:meni je more na 5 minuta odem kad oću. ne mogu ni zamislit da živim u unutrašnjosti koliko to mora bit jadno da plaćaš godišnje tjedan čistog zraka
pa nemas samo na moru cistog vazduha...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:možda u samostanu gdje ide vojvoda nema neta?Tommy Ramone wrote:Ja radim do četvrtka pa odoh i ja. Bit ću par dana i u tvom kraju. Navraćat ću na forum, interneta ima svuda, ne idem na pusti otok.
on da udje u samostan, taj bi se samostan istog momenta srusio od sramote...
Guest- Guest
bafalo wrote:meni je more na 5 minuta odem kad oću. ne mogu ni zamislit da živim u unutrašnjosti koliko to mora bit jadno da plaćaš godišnje tjedan čistog zraka
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Zajednicki godisnji odmor forumasa
» Zaršava godišnji odmor zvan Korona
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» Svakom zaposlenom Hrvatu 10.000 kuna za godišnji odmor
» Odabrali stručnjaci: Srbija je najbolja zemlja za odmor u 2017.
» Zaršava godišnji odmor zvan Korona
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» Svakom zaposlenom Hrvatu 10.000 kuna za godišnji odmor
» Odabrali stručnjaci: Srbija je najbolja zemlja za odmor u 2017.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1