Nova izmotavanja Onih sa Alpa-Smeta im slavonski kulen!!!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nova izmotavanja Onih sa Alpa-Smeta im slavonski kulen!!!
Bilo bi im bolje da su zaštitili Tomos i Elan.maggie13 wrote:ma ja mislim da bi oni svoj kraski vrat zastitili..ako vec nisu,pa im nasa buđola smeta..jastreb wrote:Malo sam baš razmišljao o ovom slovenskom "projektu",a onda mi je sinulo.
Slavonski strancu zvuči slično kao slovenski,pa bi moglo doći do zabune.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ae,k'o i mi nase..jastreb wrote:Bilo bi im bolje da su zaštitili Tomos i Elan.maggie13 wrote:ma ja mislim da bi oni svoj kraski vrat zastitili..ako vec nisu,pa im nasa buđola smeta..jastreb wrote:Malo sam baš razmišljao o ovom slovenskom "projektu",a onda mi je sinulo.
2014-04-12
jastreb wrote:Bilo bi im bolje da su zaštitili Tomos i Elan.maggie13 wrote:ma ja mislim da bi oni svoj kraski vrat zastitili..ako vec nisu,pa im nasa buđola smeta..jastreb wrote:Malo sam baš razmišljao o ovom slovenskom "projektu",a onda mi je sinulo.
Najveca nasa greska je sto smo im vratili Elan natrag.
Ucka-
2016-02-15
Treba znati granice, žena od jednog mog je dobijala živčani slom jer joj je kupus uvijek ostajao bez rasola i propadao :Dvili40 wrote:nema boljeg sredstva za čišćenje organizma od otrova nakupljenih tijekom pijančevanjatre911 wrote:Zbog rasola?vili40 wrote:a znaš ti zašto je kiseljenje zelja baš toliko popularno u zagorju?jastreb wrote:Znam. Imao sam prijateljicu iz Vidovca.vili40 wrote:Vidovec je par kilometra od Varaždina.jastreb wrote:Da.vili40 wrote:Znam,one iz Vidovca.jastreb wrote:Vili znaš li koga u Zagorju zovu Zeljarima?
Guest- Guest
Sigurno su antifašisti
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zrće: Dođe vam još dvjesto dilera, onih mišićavih faca, onih crnaca iz, ne znam kojih londonskih četvrti
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Slovenci kradu kulen
» Uživamo u fontanama i najlepšim kupatilima, dok nam varvari dolaze iznad Alpa
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Slovenci kradu kulen
» Uživamo u fontanama i najlepšim kupatilima, dok nam varvari dolaze iznad Alpa
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
Page 4 of 4