Nova izmotavanja Onih sa Alpa-Smeta im slavonski kulen!!!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nova izmotavanja Onih sa Alpa-Smeta im slavonski kulen!!!
Ma ,meni je i sama ta ideja o zaštiti nekog proizvoda bedasta.
Sad će Slavonac tobože zaštititi šljivovicu,koju na isti način i od iste sorte proizvode njegovi susjedi u bosanskoj Posavini,ili u Vojvodini.
Ili će Ličanin zaštititi pršut iz Bruvna i Mazina,kojeg opet na isti način i od iste pasmine svinje proizvode njegovi susjedi iz Bosne.
Sad će Slavonac tobože zaštititi šljivovicu,koju na isti način i od iste sorte proizvode njegovi susjedi u bosanskoj Posavini,ili u Vojvodini.
Ili će Ličanin zaštititi pršut iz Bruvna i Mazina,kojeg opet na isti način i od iste pasmine svinje proizvode njegovi susjedi iz Bosne.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam. Imao sam prijateljicu iz Vidovca.vili40 wrote:Vidovec je par kilometra od Varaždina.jastreb wrote:Da.vili40 wrote:Znam,one iz Vidovca.jastreb wrote:Vili znaš li koga u Zagorju zovu Zeljarima?
2014-04-22
jastreb wrote:Ma ,meni je i sama ta ideja o zaštiti nekog proizvoda bedasta.
Ako je bolja i ako je prosla medjunarodnu arbitrazu, zasto ne. I moze se zvat "Stara Slavonska prepecenica od sljiva". Ako vojvodjanska prodje isto to i ranira se odlocno moze imat ime "Stara Slavonska prepecenica od sljiva".I svaka ta sljivovica moze bit zasticena.
Ucka-
2016-02-15
Ne znam baš sada pravu situaciju,ali varaždinsko zelje se stalno dobro prodavalo u sloveniji,bilo je vremena kad je pola proizvodnje išlo za njih.Možda im zato to tolko smeta.jastreb wrote:Ma ,meni je i sama ta ideja o zaštiti nekog proizvoda bedasta.
vili40-
2015-08-02
a znaš ti zašto je kiseljenje zelja baš toliko popularno u zagorju?jastreb wrote:Znam. Imao sam prijateljicu iz Vidovca.vili40 wrote:Vidovec je par kilometra od Varaždina.jastreb wrote:Da.vili40 wrote:Znam,one iz Vidovca.jastreb wrote:Vili znaš li koga u Zagorju zovu Zeljarima?
vili40-
2015-08-02
Zbog rasola?vili40 wrote:a znaš ti zašto je kiseljenje zelja baš toliko popularno u zagorju?jastreb wrote:Znam. Imao sam prijateljicu iz Vidovca.vili40 wrote:Vidovec je par kilometra od Varaždina.jastreb wrote:Da.vili40 wrote:Znam,one iz Vidovca.jastreb wrote:Vili znaš li koga u Zagorju zovu Zeljarima?
Guest- Guest
Zbog mamurluka?vili40 wrote:a znaš ti zašto je kiseljenje zelja baš toliko popularno u zagorju?jastreb wrote:Znam. Imao sam prijateljicu iz Vidovca.vili40 wrote:Vidovec je par kilometra od Varaždina.jastreb wrote:Da.vili40 wrote:Znam,one iz Vidovca.jastreb wrote:Vili znaš li koga u Zagorju zovu Zeljarima?
2014-04-22
A jebat ga, i mi smo se žalili da je Kranj u Hrvatskoj :P Štaš', politika, oću reć ekonomija.jastreb wrote:Ja ne znam zbog čega su se ti Janezi in Uroši nameračili na Hrvatsku?
Last edited by ostap.phender on 18/2/2016, 12:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
2014-04-12
Baš si pravi Cassius Clay :Pmaggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
Guest- Guest
Nisam takva konzerva, pa reci Muhammad Ali..ostap.phender wrote:Baš si pravi Cassius Clay :Pmaggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
2014-04-12
Lepršaš ko leptirić, bodeš kao...?maggie13 wrote:Nisam takva konzerva, pa reci Muhammad Ali..ostap.phender wrote:Baš si pravi Cassius Clay :Pmaggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
Guest- Guest
Nisam pčelica jer ne bodem, al'da sam vrijedna..brate, jesam..ostap.phender wrote:Lepršaš ko leptirić, bodeš kao...?maggie13 wrote:Nisam takva konzerva, pa reci Muhammad Ali..ostap.phender wrote:Baš si pravi Cassius Clay :Pmaggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
2014-04-12
To ne znam jer, kao što znamo, o tome odlučuje Grunf.maggie13 wrote:Nisam pčelica jer ne bodem, al'da sam vrijedna..brate, jesam..ostap.phender wrote:Lepršaš ko leptirić, bodeš kao...?maggie13 wrote:Nisam takva konzerva, pa reci Muhammad Ali..ostap.phender wrote:Baš si pravi Cassius Clay :Pmaggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
Guest- Guest
Tako je ..zato 'ne vjeruj ženi koja laže'..ostap.phender wrote:To ne znam jer, kao što znamo, o tome odlučuje Grunf.maggie13 wrote:Nisam pčelica jer ne bodem, al'da sam vrijedna..brate, jesam..ostap.phender wrote:Lepršaš ko leptirić, bodeš kao...?maggie13 wrote:Nisam takva konzerva, pa reci Muhammad Ali..ostap.phender wrote:Baš si pravi Cassius Clay :Pmaggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
2014-04-12
Ma isti kurac kao i ovi nasi. Lijevi i desni.maggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
2014-12-30
Megi ti si tipkovnicki feromon, nema muzjaka koji se nije zakeljio na tvoj post.maggie13 wrote:Nisam pčelica jer ne bodem, al'da sam vrijedna..brate, jesam..
2014-12-30
maggie13 wrote:Sa Slovencima se može sve fino dogovorit...samo treba biti uporan..
Mozes,ali jedino onda kada dodju kod nas kao turisti.Onda se slazu sa nama i protiv su odluka iz Slovenije. Cim zavrsi godisnji okrece se druga ploca.I onda su opet kao prvo,obicno malo jadno slovensko drvo.
Ucka-
2016-02-15
Nego,recite mi,vi Slavonci,jeli pravilno kulen ili kulin?
2014-04-22
Kulen knjizevno.
Kulin kolokvijalno.
U pozestini koriste kulen.
Kulin kolokvijalno.
U pozestini koriste kulen.
2014-12-30
Da, ima nas tri žene na vip-u, pa izračunaj postotak vjerojatnosti..veber wrote:Megi ti si tipkovnicki feromon, nema muzjaka koji se nije zakeljio na tvoj post.maggie13 wrote:Nisam pčelica jer ne bodem, al'da sam vrijedna..brate, jesam..
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zrće: Dođe vam još dvjesto dilera, onih mišićavih faca, onih crnaca iz, ne znam kojih londonskih četvrti
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Slovenci kradu kulen
» Uživamo u fontanama i najlepšim kupatilima, dok nam varvari dolaze iznad Alpa
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Slovenci kradu kulen
» Uživamo u fontanama i najlepšim kupatilima, dok nam varvari dolaze iznad Alpa
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
Page 2 of 4