ROSSIA
Page 35 of 45
Page 35 of 45 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45
Re: ROSSIA
Ne možemo reći da se ovo sa ID-om nas ne tiče.Ero wrote:Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.albatros wrote:
No američka agresivna i licemjerna politika ima malo toga zajedničkog sa kršćanstvom.
S drugim riječima, ne bavite se s sa stvarima na koje ne možete utjecati.
Možete samo jope dobit po tintari.
Da se niste umišljeno bavili s rješavanjem svjeckih problema danas bi imali standard jedne Austrije
i barem 2x brojnije stanovništvo.
Itekako nas se tiče.
Ne samo što su neki dan pogubili jednog našeg čovjeka,i ne samo da nas uvjetuju za prijem izbjeglica,nego nam se i prijeti.
I to iz najbližeg susjedstva.
radikalni islamizam nas se itekako tiče.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakogod..gdje god su Rusi uletili,tu se ameri drze podalje toga..boje se konflikta direktnog sa Rusima..Ukrajina,Sirija...
Guest- Guest
Ma Ero ti je onaj soj koji se brine samo za vlastitu guzicu...i iz raznoraznih sranja izvlaci najvisi benefit za sebe...Bandićeva skola..albatros wrote:Ne možemo reći da se ovo sa ID-om nas ne tiče.Ero wrote:Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.albatros wrote:
No američka agresivna i licemjerna politika ima malo toga zajedničkog sa kršćanstvom.
Da se niste umišljeno bavili s rješavanjem svjeckih problema danas bi imali standard jedne Austrije
Itekako nas se tiče.
Ne samo što su neki dan pogubili jednog našeg čovjeka,i ne samo da nas uvjetuju za prijem izbjeglica,nego nam se i prijeti.
Guest- Guest
nego,zanima me postoji li poveznica između ISIL-a i odreda El mudžahid koji je djelovao u Bosni?
2014-04-22
bogomdani wrote:Ma Ero ti je onaj soj koji se brine samo za vlastitu guzicu...i iz raznoraznih sranja izvlaci najvisi benefit za sebe...Bandićeva skola..albatros wrote:Ne možemo reći da se ovo sa ID-om nas ne tiče.Ero wrote:Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.albatros wrote:
Itekako nas se tiče.
A ti za rusku...Moš mislit.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
isti demonski materijal..albatros wrote:nego,zanima me postoji li poveznica između ISIL-a i odreda El mudžahid koji je djelovao u Bosni?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kakogod..gdje god su Rusi uletili,tu se ameri drze podalje toga..boje se konflikta direktnog sa Rusima..Ukrajina,Sirija...
Zar nisu Rusi sirijski saveznici? Sirije nema, a di suto nestali Rusi?
2014-04-23
Rusi cuvaju dovoljno za svoje strateske potrebe...Nikad cijela sirija nece biti osvojena od ISIS-aEro wrote:bogomdani wrote:Kakogod..gdje god su Rusi uletili,tu se ameri drze podalje toga..boje se konflikta direktnog sa Rusima..Ukrajina,Sirija...
Zar nisu Rusi sirijski saveznici? Sirije nema, a di suto nestali Rusi?
Guest- Guest
ero tvoje veličanje amerike je postalo dosadno i kontraproduktivno..
meni je osobno ruski narod super, sa rusima sam super, ruska politika koja vodi Putin će sjebati najviše rusiju te i ukrainu(nadam se da neće ostatak svijeta)
ameri kao narod su OK, pričao sa njima, odlični, njihova politika je isti kurac kao Ruska.. zlo.
Sada nas trpaju muslimanskim imigrantima , a ratove su zakuvali zajedno sa saveznicima arapima
meni je osobno ruski narod super, sa rusima sam super, ruska politika koja vodi Putin će sjebati najviše rusiju te i ukrainu(nadam se da neće ostatak svijeta)
ameri kao narod su OK, pričao sa njima, odlični, njihova politika je isti kurac kao Ruska.. zlo.
Sada nas trpaju muslimanskim imigrantima , a ratove su zakuvali zajedno sa saveznicima arapima
Guest- Guest
albatros wrote:Ne možemo reći da se ovo sa ID-om nas ne tiče.Ero wrote:Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.albatros wrote:
Itekako nas se tiče.
Pa nije počelo s ISIL-om pobogu?
Prije toga se mnogo toga desilo u vašem susjednstvu, ali si ti (i slični tebi) stalno pričali da se to vas ne tiče.
Dok nije mečka zaplesala i pod vašoim prozorom i ne tamo daleko, u nedođiji priko Save.
2014-04-23
Ne. Nikad to nisam pričao.Ero wrote:Pa nije počelo s ISIL-om pobogu?
Prije toga se mnogo toga desilo u vašem susjednstvu, ali si ti (i slični tebi) stalno pričali da se to vas ne tiče.
2014-04-22
albatros wrote:nego,zanima me postoji li poveznica između ISIL-a i odreda El mudžahid koji je djelovao u Bosni?
Kako ne.
I jedni i drugi su kidali glave.
A plaćaju ih Saudi.
Last edited by Yehudi on 30/8/2015, 17:43; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
To su naše komšije. Mirni ljudi, nikoga ne diraju, rade svoj posao-tako da nemamo nikakvih problema s njima.albatros wrote:Ne možemo reći da se ovo sa ID-om nas ne tiče.Ero wrote:Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.albatros wrote:
Itekako nas se tiče.
Pitajte njihove prve komšije, ako meni ne virujete..
Last edited by Ero on 30/8/2015, 17:48; edited 1 time in total
2014-04-23
Nisam na to mislio.Yehudi wrote:albatros wrote:nego,zanima me postoji li poveznica između ISIL-a i odreda El mudžahid koji je djelovao u Bosni?
Kako ne.
I jedni i drugi su kidali glave.
Mislio sam da li se od bivših pripadnika te jedinice ih BIH može očekivati aktiviranje u datom momentu.
2014-04-22
Malo ih je Arapa ostalo a ovo ostalo su ipak Balkanci
skloniji rakiji i ćeifu. Tako da čisto sumnjam.
I onaj koji je pucao na američku ambasadu je bio pozer
koji je daleko od -isis- nadrogiranog koljača.
skloniji rakiji i ćeifu. Tako da čisto sumnjam.
I onaj koji je pucao na američku ambasadu je bio pozer
koji je daleko od -isis- nadrogiranog koljača.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-14
Page 35 of 45 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45
Page 35 of 45