ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ROSSIA

Page 34 of 45 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45  Next

Go down

ROSSIA - Page 34 Empty Re: ROSSIA

Post by jastreb 30/8/2015, 16:20

ROSSIA - Page 34 Nov1a

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 16:22

albatros wrote:
abraham wrote:Gulag. Holodomor, progon zidova(Zapitajte se od kuda su dosli i Prusiju i Njemacku. Treba li jos??? Hitler je dobio podrsku zapada (UK) kao protuteza Staljinu. Idemo malo knjige u sake.
Da li su Rusi ikada napali Hrvatsku???

Nisu.

A pojedinci Hrvati jesu Rusiju. Išli su direktno na Staljingrad,tako da bi se više razloga imali Rusi ljutiti na Hrvate,nego obrnuto.
A ameri su napali RH pa ih zato mrzite?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 30/8/2015, 16:23

To jednostavno nije istina.

Ruse nitko ne mrzi jer nema razlloga.

Onikoji nasjedaju na propagandu su u manjini.

Pa vidim ja po komentarimau njemačkim novinama

kako razmišlja narod.

Ta sranja koja se plasiraju po štampi su samo za budale 

i neonaciste. 

Raspoloženje naroda je dijametralno suprotno od onoga šta 

hebani tisaknastoji propagirati.

Velika većina Njemaca i općenito Europljana je na strani

Rusije u ovome konfliktu oko Krima i bivše u-krajine, sankcija.

Sigurni budite u to.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 16:24

tre911 wrote:
albatros wrote:
abraham wrote:Gulag. Holodomor, progon zidova(Zapitajte se od kuda su dosli i Prusiju i Njemacku. Treba li jos??? Hitler je dobio podrsku zapada (UK) kao protuteza Staljinu. Idemo malo knjige u sake.

Nisu.

A pojedinci Hrvati jesu Rusiju. Išli su direktno na Staljingrad,tako da bi se više razloga imali Rusi ljutiti na Hrvate,nego obrnuto.
Ja ne mrzim SAD,nego njihovu licemjernu i pokvarenu politiku.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 16:26

Prosječni Amer je u biti dobar obiteljski čovjek i kršćanin.

Kršćanstvo je u SAD više vrednovano nego kod nas.

No američka agresivna i licemjerna politika ima malo toga zajedničkog sa kršćanstvom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dijagram 30/8/2015, 16:27

albatros wrote:
dijagram wrote:Rusi su nasi prijatelji. Ulovoli su jna generala i zlocinca nad Hrvatima Kadijevica. Bacili ga u zatvor na koru kruva i malo vode:)
Ameri su naši dragi jarani. Odlikovali Čiča Dražu,podržavali ga skoro do 1944,a u samoj Americi mu do danas podižu spomenike.

U Rusiji,gle čuda,niti jedan.
Gle glupo dedino pionirce. Nabijem na kurac tebe, ruse i amere zajedno. Bog te jebo mutava i glupava. Nacrtam ti gore obrazac vaseg ponasanja ,a ti mi odgovaras istim nacinom  i to ti je kao neko pitanje.
Vi jugofili, srblji, balincad,svi ste potencijalna opasnost RH i nikako niste dobrohotni kakvim se sada zelite predstaviti. Glede Rusa,slicno kao s Kinezima, A merikancima, Indijcima i ne znam kim, jedva neke veze s njima, sto se mene tice daleka im kuca,boli me kiki za njih.
Meni je jasno da ste zaljubljeni u ruse i zasto ste , jedino oni su na neki nacin ostali od svijeta u kojem ste indoktrinirano zivjeli. No vama nije jasno kakvi ste idioti.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 16:29

albatros wrote:
tre911 wrote:
albatros wrote:

Nisu.

Ja ne mrzim SAD,nego njihovu licemjernu i pokvarenu politiku.
Pa već rekoh ne slažem se ni ja sa njihovom politikom u mnogo čemu( od pederluka pa na dalje, rujama tu držim stranu) no RH je višestruko više dužna americi nego rusima da jebe rak raka( već sam o tome pisao) no ovdje se amere stigmatizira a ruse pokušava prikazati kao nešto božansko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 30/8/2015, 16:30

Aj pederko ne seri.

Obleja si se za vikend pa serendaš tu bez veze.

Budi sritan ako ne popušiš ban.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 16:33

abraham wrote:
bogomdani wrote:
abraham wrote:Da, svi nagulili u pecalbu u Rumunjsku i Bugarsku. U Moskvi bilo i po 250000 rvata na radu. Muhahahhahhaaa
???  jel to argumenat??
Netko je potegao da je bolje u Ceskoj nego u Tursko. Jest sada kada su se rijesili rusko-boljsevickog sranja. Znaci to ih je kocilio 50 godina. Jednostavnije ne moze. Crttati ne znam.
Ima jedna stvar koja već 1300 godina koči i unazađuje cijeli svijet,međutim malo tko o tome piše.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 16:37

Yehudi wrote:Aj pederko ne seri.

Obleja si se za vikend pa serendaš tu bez veze.

Budi sritan ako ne popušiš ban.
Kome ti to?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 16:45

albatros wrote:Ima jedna stvar koja već 1300 godina koči i unazađuje cijeli svijet,međutim malo tko o tome piše.
Koja?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 16:46

red wolf wrote:
albatros wrote:Ima jedna stvar koja već 1300 godina koči i unazađuje cijeli svijet,međutim malo tko o tome piše.
Koja?
Kažu da je šutnja zlato.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 16:47

albatros wrote:
Kažu da je šutnja zlato.
Ili ona, ne bacaj biserje pred svinje... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 16:47

Meni možeš reći.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 17:05

tre911 wrote:
albatros wrote:

Nisu.

Dobro znas da sam prije koju godinu drzao stranu bez pogovora amerima..zao mi je sto sam svojoj naivnosti bio slijep za stvari koje su generirali u drugim drzavama i dovodili ih do nestabilnosti,nakon kojih je uslijedilo bezakonje,a posle i razvoj radikalnog islama..Libija,potom pokusaji u jeos nekoliko drzava sj,Afrike,potom sirija,i sad ovaj val izbjeglica u europi,koji ce dokusuriti ionako preopterecenu privredu...
Zaboravio sam Sankcije koje je Amerika nametnula Rusiji..to me boli kiki,ali sto je ucijenjivala i silila europske drzave da isto tako postupe,a sankcije ocigledno vise lupaju po glavi Europu,koja ima nesrazmjeran izvoz prema Rusiji,naspram uvoza..i sad,kad se sve zbroji i oduzme,situacija gdje ameri izazivaju potpunu nestabilnost Europe,gdje joj nametnutim sankcijama prema Rusiji,uebaju ekonomiju,izazvanim sukobima u khozoepskim drzavama,pretrpavaju europu izbjeglicama i tako ruse vrijednost rada na minimalu,trebao bi i dalje podrzavati te globalne zlotvore,koji jedino i iskljucivo gledaju svoju korist..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 30/8/2015, 17:18

bogomdani wrote:pretrpavaju europu izbjeglicama i tako ruse vrijednost rada na minimalu,trebao bi i dalje podrzavati te globalne zlotvore,koji jedino i iskljucivo gledaju svoju korist..
Jedino logično u danoj situaciji...
Pravljenje "Šengena" i "Eurozone" meni je bio prvi signal da sa ovim našim svijetom nešto nije u redu.
Netko ga je morao "išamarati" da se probudi.
Ameri su i dalje jedini koji mogu zaustaviti ovu globalnu destrukciju, dok  Rusi tu nemaju što učiniti....
Čak im ni Donbas ne ide od ruke.

PS: Granica EU je na najjužnijoj granici Grčke i ne Majni. :]
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 17:21

Ero wrote:Ameri su i dalje jedini koji mogu zaustaviti ovu globalnu destrukciju,  
Mogu,ali neće.

U svega nekoliko dana mogli bi skršiti one prokletnike u Siriji i Iraku,ali očito to ne žele.

Svjedoci smo masovnih pokolja zarobljenika,civila,nečuvenom kulturocidu,pa čak i ubojstvima američkih državljana.

Ali pizde ni da prstom maknu. 

U tome i je stvar.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 17:23

albatros wrote:
Ero wrote:Ameri su i dalje jedini koji mogu zaustaviti ovu globalnu destrukciju,  
Mogu,ali neće.

U svega nekoliko dana mogli bi skršiti one prokletnike u Siriji i Iraku,ali očito to ne žele.

Svjedoci smo masovnih pokolja zarobljenika,civila,nečuvenom kulturocidu,pa čak i ubojstvima američkih državljana.

Ali pizde ni da prstom maknu. 

U tome i je stvar.
Istina jest da nisu financijski vise sposobni placati 30 milijardi dolara mjesecno full ratna djelovanja takvog opsega..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 30/8/2015, 17:26

albatros wrote:

No američka agresivna i licemjerna politika ima malo toga zajedničkog sa kršćanstvom.
Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.
S drugim riječima, ne bavite se s sa stvarima na koje ne možete utjecati.
Možete samo jope dobit po tintari.
Da se niste umišljeno bavili s rješavanjem svjeckih problema danas bi imali standard jedne Austrije
i barem 2x brojnije stanovništvo. :)
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Yehudi 30/8/2015, 17:28

Cijenu plaća -isis- naftom itd iz Sirije a ostatak podmiruje SA

kupovinom oružja koje se dostavlja -isis-

Rat je biznis a inicijatori tu zaradjuju.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 17:30

Ero wrote:
albatros wrote:

Na plesnom podiju nema ni jedne koja bi ti bila par. Vrati se nazad , sjedni i gledaj dok drugi plešu.
S drugim riječima, ne bavite se s sa stvarima na koje ne možete utjecati.
Možete samo jope dobit po tintari.
Da se niste umišljeno bavili s rješavanjem svjeckih problema danas bi imali standard jedne Austrije
i barem 2x brojnije stanovništvo. :)
Ne možemo reći da se ovo sa ID-om nas ne tiče.

Itekako nas se tiče. 

Ne samo što su neki dan pogubili jednog našeg čovjeka,i ne samo da nas uvjetuju za prijem izbjeglica,nego nam se i prijeti.

I to iz najbližeg susjedstva.

radikalni islamizam nas se itekako tiče.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 45 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45  Next

Back to top