ROSSIA
Page 19 of 45
Page 19 of 45 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 32 ... 45
Re: ROSSIA
Rus Sergey 'Krusher' Kovaljev (28-0-1, 25 KO) nokautom u trećoj rundi svladao je Francuza Nadjiba Mohammedija (37-4, 23 KO) i obranio naslove po WBA, WBO i IBF divizijama u poluteškoj kategoriji.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija!... alooooo Rusija!!!'
'Poštovana EU! (Europska unijo)
Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama bijesne požari. Od vas 27 država, jebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla... niti jedna jedina država!!!
Kad je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je gorio Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, no mi smo pomogli... al klasika, zaboli vas za to vaš europsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće nitko od naših hrvatskih medija, oću ja... i sad vam jebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše europske tekovine, pička vam materina "civilizirana".
Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite jaja i natežete kožicu od kurca, vi ste nadasve fini i kulturni... o jebo vam ćaća mater da vam jebo, 100 puta, svakih 8 sati.
Kud prije 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuhanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!
„Europska unija je jedna velika obitelj“, u kojoj očito ćaći i materi puca kurac za „novorođeno dijete“ poput nas. Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, jebem sve u rodu!
Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija krutejebo!... alooooo Rusija!!! Jel to vama draga EU normalno!?!?... (tlak će me žveknut, oće materemi)... jebem vam sve u rodu, vama i velikoj obitelji!
p.s. Tlak mi je uredan... 920/850... pu majku vam milu europsko pružim ti ruku za pomoć osvještenu jebem!'
-----------------------------------
PS- I inače preporučam - Blogera - Krule-
'Poštovana EU! (Europska unijo)
Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama bijesne požari. Od vas 27 država, jebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla... niti jedna jedina država!!!
Kad je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je gorio Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, no mi smo pomogli... al klasika, zaboli vas za to vaš europsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće nitko od naših hrvatskih medija, oću ja... i sad vam jebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše europske tekovine, pička vam materina "civilizirana".
Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite jaja i natežete kožicu od kurca, vi ste nadasve fini i kulturni... o jebo vam ćaća mater da vam jebo, 100 puta, svakih 8 sati.
Kud prije 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuhanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!
„Europska unija je jedna velika obitelj“, u kojoj očito ćaći i materi puca kurac za „novorođeno dijete“ poput nas. Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, jebem sve u rodu!
Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija krutejebo!... alooooo Rusija!!! Jel to vama draga EU normalno!?!?... (tlak će me žveknut, oće materemi)... jebem vam sve u rodu, vama i velikoj obitelji!
p.s. Tlak mi je uredan... 920/850... pu majku vam milu europsko pružim ti ruku za pomoć osvještenu jebem!'
-----------------------------------
PS- I inače preporučam - Blogera - Krule-
2014-04-20
Baš je lik bio nedavno u ZD u -Maraskino- baru.
Odličan bloger -Krule-
Odličan bloger -Krule-
2014-04-20
red wolf wrote:Ali, zašto će ti netko pružiti pomoć ako sam nisi tražio pomoć?
Ti to onako....stvarno, smrtno ozbiljan?
Pa ako smo EU, " jedna obitelj" (fol) , zajednica.....pa onda je normalno, samo po sebi razumljivo
da se makar ponudi pomoć. Medjutim NE.
Dok evo Rusija ničime ponukana, osim empatijom, nudi pomoć.
2014-04-20
red wolf wrote:Ali, zašto će ti netko pružiti pomoć ako sam nisi tražio pomoć?
Pa recimo ima si neku nesriću i ležiš ozljedjen, krvav, u šoku.
A ja prolazim motorem kraj tebe i mrtav hladan produžim dalje, mada smo iz istog grada.
Pri tom pomislim u sebi "Pa ovaj ne traži pomoć, zašto bih ja stao uopće
kad ovaj ne traži pomoć".
Smatraš li to normalnim ponašanjem?
Tu bi se mogla primjeniti ona priča o " Dobrom Samarićaninu".
2014-04-20
Камчатка- Kamčatka
Bojevi robot kao vatrena podrška specijalnim postrojbama
u borbi protiv terorizma.
2014-04-20
Da su smatrali da nam treba ipak pomoći, pomogli bi nam...Ali, mi nismo tražili pomoć jer smo i sami znali da ćemo to riješiti.Yehudi wrote:red wolf wrote:Ali, zašto će ti netko pružiti pomoć ako sam nisi tražio pomoć?
Ti to onako....stvarno, smrtno ozbiljan?
Pa ako smo EU, " jedna obitelj" (fol) , zajednica.....pa onda je normalno, samo po sebi razumljivo
da se makar ponudi pomoć. Medjutim NE.
Guest- Guest
Yehudi wrote:
Dok evo Rusija ničime ponukana, osim empatijom, nudi pomoć.
Pokušavaš me zabaviti?
Guest- Guest
Ne možeš ovo svoje staviti u usporedbu s ovim požarom. To je besmisleno.Yehudi wrote:red wolf wrote:Ali, zašto će ti netko pružiti pomoć ako sam nisi tražio pomoć?
Pa recimo ima si neku nesriću i ležiš ozljedjen, krvav, u šoku.
A ja prolazim motorem kraj tebe i mrtav hladan produžim dalje, mada smo iz istog grada.
Pri tom pomislim u sebi "Pa ovaj ne traži pomoć, zašto bih ja stao uopće
kad ovaj ne traži pomoć".
Smatraš li to normalnim ponašanjem?
Tu bi se mogla primjeniti ona priča o " Dobrom Samarićaninu".
Guest- Guest
Yehudi wrote:Dok evo Rusija ničime ponukana, osim empatijom, nudi pomoć.
Trinity-
2014-04-17
Triny se smije,jer je valjda smijesno i kad je bila poplava u Slavoniji,.pa prikupljena pomoc nije podjeljena potrebitima..tek nes malo,fasade radi,a ostatak je oročen pa se skupljaju kamate....valjda neki balkanski nacin poduzetnistva ..
Guest- Guest
Ne znam kakve veze ima moj post sa lanjskim snijegom...ovaj..lanjskom poplavom...
Trinity-
2014-04-17
Politika i empatija ? Misliš empatija poput one vuka prema ovci?Yehudi wrote:Što je trini?
Trinity-
2014-04-17
Svodi se na to da je pomoć ponudjena
dok se EU nije udostojila niti pitati ---kako ste, triba li možda neka
pomoć---
Iebaiga, ne može se sotonizirati i ignorirati ponuda za pomoć
a sa druge strane veličati nekoga tko se nije niti udostoio
pitati , pa makar hinjeno .........triba li pomoć.
Rusija je pokazala da jest -faca- jer jeponudila pomoć.
Nemojmo sada biti -------pa to omalovažavati.
pomoć---
2014-04-20
http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/remains-3000-napoleon-s-soldiers-found-mass-grave-show-signs-starvation-020460
27 JULY, 2015 - 14:19 MARK MILLER
[size=32]Remains of 3,000 of Napoleon’s soldiers found in mass grave show signs of starvation[/size]
Read more: http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/remains-3000-napoleon-s-soldiers-found-mass-grave-show-signs-starvation-020460#ixzz3h85OROox
Follow us: @ancientorigins on Twitter | ancientoriginsweb on Facebook
-----------------------------------------------------------
Tako jest i tako će biti slomljena svaka drska sila.
27 JULY, 2015 - 14:19 MARK MILLER
[size=32]Remains of 3,000 of Napoleon’s soldiers found in mass grave show signs of starvation[/size]
Read more: http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/remains-3000-napoleon-s-soldiers-found-mass-grave-show-signs-starvation-020460#ixzz3h85OROox
Follow us: @ancientorigins on Twitter | ancientoriginsweb on Facebook
-----------------------------------------------------------
Tako jest i tako će biti slomljena svaka drska sila.
Last edited by Yehudi on 27/7/2015, 21:31; edited 1 time in total
2014-04-20
Inace,Rusi su poznati po tome sto su hrvatima neprijatelji no1¸..Trinity wrote:Politika i empatija ? Misliš empatija poput one vuka prema ovci?Yehudi wrote:Što je trini?
Guest- Guest
To si sve zaključio iz jednog smajlića ? Baš si vizualan tip. :)Yehudi wrote:Svodi se na to da je pomoć ponudjena
pomoć---
Trinity-
2014-04-17
Vidiš, to mi je skroz nova informacija, tnx...;)bogomdani wrote:Inace,Rusi su poznati po tome sto su hrvatima neprijatelji no1¸..Trinity wrote:Politika i empatija ? Misliš empatija poput one vuka prema ovci?Yehudi wrote:Što je trini?
Trinity-
2014-04-17
Page 19 of 45 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 32 ... 45
Page 19 of 45