ROSSIA
Page 26 of 45
Page 26 of 45 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 45
Re: ROSSIA
Nisam služio u JNA...
Samo SV...po potrebi.
Samo SV...po potrebi.
Last edited by Ero on 29/8/2015, 15:28; edited 2 times in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero,mogu ja to nekom objasniti tko nije dao petama vjetra jos u pocetku rata...Ero wrote:Utisak, veliš...Pa kad još zvučnike natakne gore , a jooooj...plus Yehudi zvučnik.Što bi naši Istrani rekli: "pjatule"...bogomdani wrote:pa tako,kad sukhoi-35 zagrmi jemerickim nebom,to ostavlja znatan utisak...tek da se zna.,..Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Cura skida gaćice da pokaze da nema tajni...
Sličan postupak se redovito izvodi i in situ (na terenu). Radi se o provjeri međusobno podpisanog
ugovora o količini raznoraznih vrsta naoružanja, da ih sad ne navodim.
Imaš sličan sporazum između Srbije i Hrvatske...Međusobne provjere poštivanja sporazuma su redovite.
Drugo je pitanje je zašto Rusi dio zračnih provjera ne rade satelitski m putem...
Bogu moj pa satelitskim putem se da provjeriti koje cigarete pušiš...
Sasvim je drugi par rukava,kad ti tutnje mlazni motori iznad glave,znas da su u principu neprijateljski,ali su ti tu..bliczu..ebeno preblizu...
a zvucnici??..znam ja da je to najbucnije sto si dozivjeo u svom zivotu,ali neka je i tako,barem ti je glava na ramenima..
Guest- Guest
Ne znam za tebe, ali je Ero tada stvarao državu ito veoma efikasno i uspješno.bogomdani wrote:Ero,mogu ja to nekom objasniti tko nije dao petama vjetra jos u pocetku rata...Ero wrote:Utisak, veliš...Pa kad još zvučnike natakne gore , a jooooj...plus Yehudi zvučnik.Što bi naši Istrani rekli: "pjatule"...bogomdani wrote:pa tako,kad sukhoi-35 zagrmi jemerickim nebom,to ostavlja znatan utisak...tek da se zna.,..Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Sličan postupak se redovito izvodi i in situ (na terenu). Radi se o provjeri međusobno podpisanog
Imaš sličan sporazum između Srbije i Hrvatske...Međusobne provjere poštivanja sporazuma su redovite.
Drugo je pitanje je zašto Rusi dio zračnih provjera ne rade satelitski m putem...
2014-04-23
bogomdani wrote:a zvucnici??..znam ja da je to najbucnije sto si dozivjeo u svom zivotu,ali neka je i tako,barem ti je glava na ramenima..Ero wrote:bogomdani wrote:Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Ostao mi je u sjećanju " Odložite oružje i predajte se"! I bi tako...
2014-04-23
Bandićev recept???Ero wrote:Ne znam za tebe, ali je Ero tada stvarao državu ito veoma efikasno i uspješno.bogomdani wrote:Ero,mogu ja to nekom objasniti tko nije dao petama vjetra jos u pocetku rata...Ero wrote:Utisak, veliš...Pa kad još zvučnike natakne gore , a jooooj...plus Yehudi zvučnik.Što bi naši Istrani rekli: "pjatule"...bogomdani wrote:pa tako,kad sukhoi-35 zagrmi jemerickim nebom,to ostavlja znatan utisak...tek da se zna.,..Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Guest- Guest
Prirođeno. Znamo uvjeriti ljude da dobrovoljno prihvate naša naređenja.bogomdani wrote:Bandićev recept???Ero wrote:Ne znam za tebe, ali je Ero tada stvarao državu ito veoma efikasno i uspješno.bogomdani wrote:Ero,mogu ja to nekom objasniti tko nije dao petama vjetra jos u pocetku rata...Ero wrote:Utisak, veliš...Pa kad još zvučnike natakne gore , a jooooj...plus Yehudi zvučnik.Što bi naši Istrani rekli: "pjatule"...bogomdani wrote:pa tako,kad sukhoi-35 zagrmi jemerickim nebom,to ostavlja znatan utisak...tek da se zna.,..Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
2014-04-23
[size=32] Tsar bomba stigla u Moskvu[/size]
U Moskvu je stigla najveća od najvećih - takozvana Car bomba. Riječ je o najvećoj bombi u povijesti čovječanstva, koja ima snagu 50 megatona eksploziva TNT.
Povodom 70 obljetnice proizvodnje nuklearnog naoružanja u Rusiji, u Moskvu je stigla maketa Car bombe u prirodnoj veličini. Službeno, Rusija je napravila samo jedan primjerak i detonirala isti 30. listopada 1961. godine iznad zaljeva Mitjušika, odnosno arhipelaga Nova Zemlja u Arktičkom moru.
Bomba je bačena s visine od 10,5 kilometara, a detonirana je na visini od 4 kilometra iznad zemlje.
Njezin pad usporavao je padobran težak 800 tona, kako bi Tu-95, zrakoplov koji ju je nosio, mogao dovoljno daleko odletjeti od nulte toče, odnosno oko 45 kilometara daleko.
http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/tsar-bomba-stigla-u-moskvu-na-proslavu-70-obljetnice-proizvodnje-nuklernog-oruzja-u-rusiji---397961.html
Ilustracija
U Moskvu je stigla najveća od najvećih - takozvana Car bomba. Riječ je o najvećoj bombi u povijesti čovječanstva, koja ima snagu 50 megatona eksploziva TNT.
Povodom 70 obljetnice proizvodnje nuklearnog naoružanja u Rusiji, u Moskvu je stigla maketa Car bombe u prirodnoj veličini. Službeno, Rusija je napravila samo jedan primjerak i detonirala isti 30. listopada 1961. godine iznad zaljeva Mitjušika, odnosno arhipelaga Nova Zemlja u Arktičkom moru.
Bomba je bačena s visine od 10,5 kilometara, a detonirana je na visini od 4 kilometra iznad zemlje.
Njezin pad usporavao je padobran težak 800 tona, kako bi Tu-95, zrakoplov koji ju je nosio, mogao dovoljno daleko odletjeti od nulte toče, odnosno oko 45 kilometara daleko.
http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/tsar-bomba-stigla-u-moskvu-na-proslavu-70-obljetnice-proizvodnje-nuklernog-oruzja-u-rusiji---397961.html
Ilustracija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
:DDDD Tupoljev Tu-95 - WikipedijaYehudi wrote:[size=32] Tsar bomba stigla u Moskvu[/size]
Tehničke karakteristike
Osnovne karakteristike- posada: 7
- dužina: 49,5 m
- raspon krila: 51,10 m
- površina krila: 310 m
- visina: 12,12 m
- masa zrakoplova: 90.000 kg
- maksimalna masa uzlijetanja: 188.000 kg
Guest- Guest
Men se čini da sve vodi ka nekom novom Sovjetskom savezu.
Jer da ne,ne bi Ameri i CIA toilko ulagali u potkupljivanje čitavog niza ruskih ,ukrajinskih,baltičkih političara.
Jer da ne,ne bi Ameri i CIA toilko ulagali u potkupljivanje čitavog niza ruskih ,ukrajinskih,baltičkih političara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gorbačov je bio čovjek zapada. Jeljcin nije,ali je bio teški pijanac i sa njim su se igrali kako su htjeli.
Ni Putin nije savršen ali se u toj šporkoj igri dobro drži.
Ni Putin nije savršen ali se u toj šporkoj igri dobro drži.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Putin je savrseni strateg i takticar..niti jedan politicar ili ekspert sa podrucja zapada u obavjestajnim djelatnostima mu nije ravan...
Guest- Guest
Samo da to još i argumentiraš možda bih i ja navijao za Putina i njegovu politiku...Jbte, eto te ka Yehudi i Medolino.bogomdani wrote:Putin je savrseni strateg i takticar..niti jedan politicar ili ekspert sa podrucja zapada u obavjestajnim djelatnostima mu nije ravan...
2014-04-23
Treba ti argumenat za bivseg Prvog covjeka KGB-a,i sadasnje Sive eminencije u FSB-u???Ero wrote:Samo da to još i argumentiraš možda bih i ja navijao za Putina i njegovu politiku...Jbte, eto te ka Yehudi i Medolino.bogomdani wrote:Putin je savrseni strateg i takticar..niti jedan politicar ili ekspert sa podrucja zapada u obavjestajnim djelatnostima mu nije ravan...
O sorry Ero,ali si moothav,ili se pravis moothav,enivej..svejedno...
Navedi mi bilo kojeg zapadnjaka u politici ili diplomatskom koru,ili obavjestajnoj zajednici da je Putinu do gleeznjeva..Ebote,ameri moraj usve sluzbe povezati,da bi izmozglali neku podlost ili diskreditaciju naspram Rusije...
Tvoji su "argun+menti" oni koji razvaljuju...ko dijete u vrticu...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Treba ti argumenat za bivseg Prvog covjeka KGB-a,i sadasnje Sive eminencije u FSB-u???Ero wrote:Samo da to još i argumentiraš možda bih i ja navijao za Putina i njegovu politiku...Jbte, eto te ka Yehudi i Medolino.bogomdani wrote:Putin je savrseni strateg i takticar..niti jedan politicar ili ekspert sa podrucja zapada u obavjestajnim djelatnostima mu nije ravan...
Kuš više.
2014-04-23
PS:
Sad zamisli da ti je gđa KGK bivša šefica UDBE ili KOSA i sadašnja siva eminencija tajnih službi. Ala bi bilo veselo...
Sad zamisli da ti je gđa KGK bivša šefica UDBE ili KOSA i sadašnja siva eminencija tajnih službi. Ala bi bilo veselo...
Last edited by Ero on 30/8/2015, 12:17; edited 1 time in total
2014-04-23
2014-04-23
naravno...Putin je najbolja opcija za Ruse,kao sto je to bio i Gadaffi za Libijce,dok,vidi cuda,zavidni jemeri nisu ga ujebali i unistili drzavu...
Guest- Guest
Page 26 of 45 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 45
Page 26 of 45