ROSSIA
Page 25 of 45
Page 25 of 45 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 35 ... 45
Re: ROSSIA
vec sam stavljao ovaj video,ali svejedno...jues fajteri mogu samo da sanjaju o ovim manevrima..Yehudi wrote:Kao i ovo
Pogledajte što može T-50, moćni ruski borbeni zrakoplov pete generacije
Pa evo zabavite se malo.........
Domaća zadaća glasi : kako se zove pilot ovoga
-UFO-
Nadalje, -postoji li američki avion koji može
izvesti barem upola od ovoga?
PS- Bez video igrica
Guest- Guest
[size=40][size=40]Russia [size=40]Sends[/size] [size=40]37th[/size] [size=40]Humanitarian[/size] [size=40]Aid[/size] [size=40]Convoy[/size] [size=40]to[/size] [size=40]Ukraine’s[/size] [size=40]Crisis-Hit[/size] [size=40]Southeast[/size][/size]
[/size]
RUSSIA
04:34 27.08.2015(updated 04:57 27.08.2015) Get short URL
Topic:
Russian Humanitarian Aid Convoys for East Ukraine (233)
540490
MOSCOW (Sputnik) – Russia’s 37th humanitarian aid convoy for residents of Ukraine’s troubled southeast (Donbass) is heading for the Donetsk and Lugansk regions, a spokesperson of the Russian Emergencies Ministry said early on Thursday.
"At 04:00 Moscow time [01:00 GMT] the Russian Emergencies Ministry convoy with humanitarian aid for Donbass headed from the [Russian] Donskoy rescue center in the Rostov region toward the border [with Ukraine]," the spokesperson said.
The convoy is carrying over 1,100 metric tons of aid including food, such as flour, tea and grains, as well as school and university textbooks for Donbass students.
Russia’s 36th Humanitarian Convoy Departs for Donbass
At the border with Ukraine the convoy vehicles will split into two groups, one of which will head to the southeastern region of Donetsk, while the other one will go to Lugansk.
The Donetsk and Lugansk regions have been severely affected by fighting between Ukrainian troops and Donbass independence supporters, which started in April 2014 when Kiev launched a military operation in the region. In February 2015 the two sides agreed to a ceasefire, however, sporadic fighting has continued in Donbass.
Overall, Russia has sent more than 44,000 metric tons of humanitarian aid to the region since August 2014.
Russia has also taken part in key peace talks on Ukraine, including the February Minsk meeting, which led to the breakthrough ceasefire agreement.[/size]
Read more: http://sputniknews.com/russia/20150827/1026244625.html#ixzz3k3flv240
[/size]
© Sputnik/ Sergey Pivovarov
RUSSIA
04:34 27.08.2015(updated 04:57 27.08.2015) Get short URL
Topic:
Russian Humanitarian Aid Convoys for East Ukraine (233)
540490
Russia’s 37th humanitarian aid convoy for residents of Ukraine’s Donbass is heading for the Donetsk and Lugansk regions.
MOSCOW (Sputnik) – Russia’s 37th humanitarian aid convoy for residents of Ukraine’s troubled southeast (Donbass) is heading for the Donetsk and Lugansk regions, a spokesperson of the Russian Emergencies Ministry said early on Thursday.
"At 04:00 Moscow time [01:00 GMT] the Russian Emergencies Ministry convoy with humanitarian aid for Donbass headed from the [Russian] Donskoy rescue center in the Rostov region toward the border [with Ukraine]," the spokesperson said.
The convoy is carrying over 1,100 metric tons of aid including food, such as flour, tea and grains, as well as school and university textbooks for Donbass students.
© SPUTNIK/ SERGEY PIVOVAROV
[size]Russia’s 36th Humanitarian Convoy Departs for Donbass
At the border with Ukraine the convoy vehicles will split into two groups, one of which will head to the southeastern region of Donetsk, while the other one will go to Lugansk.
The Donetsk and Lugansk regions have been severely affected by fighting between Ukrainian troops and Donbass independence supporters, which started in April 2014 when Kiev launched a military operation in the region. In February 2015 the two sides agreed to a ceasefire, however, sporadic fighting has continued in Donbass.
Overall, Russia has sent more than 44,000 metric tons of humanitarian aid to the region since August 2014.
Russia has also taken part in key peace talks on Ukraine, including the February Minsk meeting, which led to the breakthrough ceasefire agreement.[/size]
Read more: http://sputniknews.com/russia/20150827/1026244625.html#ixzz3k3flv240
2014-04-14
Obama to allow Russia to conduct ‘observation flight’ over U.S.
http://www.jewsnews.co.il/2014/12/09/alert-obama-to-allow-russia-to-conduct-observation-flight-over-u-s/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vrlo sumnjiv ekslpozija u Kini
2014-04-14
Cura skida gaćice da pokaze da nema tajni...Yehudi wrote:Obama to allow Russia to conduct ‘observation flight’ over U.S.
http://www.jewsnews.co.il/2014/12/09/alert-obama-to-allow-russia-to-conduct-observation-flight-over-u-s/
Guest- Guest
Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Cura skida gaćice da pokaze da nema tajni...
Sličan postupak se redovito izvodi i in situ (na terenu). Radi se o provjeri međusobno podpisanog
ugovora o količini raznoraznih vrsta naoružanja, da ih sad ne navodim.
Imaš sličan sporazum između Srbije i Hrvatske...Međusobne provjere poštivanja sporazuma su redovite.
Drugo je pitanje je zašto Rusi dio zračnih provjera ne rade satelitski m putem...
Bogu moj pa satelitskim putem se da provjeriti koje cigarete pušiš...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Naši saveznii su Ameri, si ti peta kolona?Yehudi wrote:GLONASS - radi svoje posle, ništa se ne brinite.
2014-04-23
Samo konstatiram.Ustvari pitam.Yehudi wrote:Si ti poblentavio pod stare dane.
U šta si ostario....
2014-04-23
Jes ti onaj sero, stara pederčina?
PS-samo konstatiram, ustvari pitam.
PS-samo konstatiram, ustvari pitam.
2014-04-20
Suludo je biti stara pederčina izbjeglica
ali opet .............
ali opet .............
2014-04-20
Ero,danas je Americka dana skinula gacice...cemu tu praviti analizu...??? stvar je jednostavna..Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Sličan postupak se redovito izvodi i in situ (na terenu). Radi se o provjeri međusobno podpisanog
Imaš sličan sporazum između Srbije i Hrvatske...Međusobne provjere poštivanja sporazuma su redovite.
Drugo je pitanje je zašto Rusi dio zračnih provjera ne rade satelitski m putem...
Glede satelita...pa uvijek je bolje napraviti criss-cross provjeru postojecih podataka,iz vise vrsta izvora,nego samo iz jednog..Vidim,ti tu vidis neku skrivenu agendu...jednostavno nema je..
Trece,jemericki lovci imaju manje bucne mlazne motore,jer s uu pravilu i slabiji od ruskih,pa tako,kad sukhoi-35 zagrmi jemerickim nebom,to ostavlja znatan utisak...tek da se zna.,..
Guest- Guest
heee..ja bi na mjestu Ruja apgrejdo stari MiG-25 Foxbat...e taj sto ima motore,nije normala,preko 20 tona potiska svaki,pa ga onda potjerao na 2.90 Mach-a iznad jemerike...ajoj...
znaimljivi pikčrs..
znaimljivi pikčrs..
Guest- Guest
Utisak, veliš...Pa kad još zvučnike natakne gore , a jooooj...plus Yehudi zvučnik.Što bi naši Istrani rekli: "pjatule"...bogomdani wrote:pa tako,kad sukhoi-35 zagrmi jemerickim nebom,to ostavlja znatan utisak...tek da se zna.,..Ero wrote:Ja sam mislio da si analitičniji, kad ono...bogomdani wrote:
Last edited by Ero on 29/8/2015, 15:10; edited 1 time in total
2014-04-23
Nisam služio u JNA...
Samo SV...po potrebi.
Samo SV...po potrebi.
Last edited by Ero on 29/8/2015, 15:28; edited 2 times in total
2014-04-23
Page 25 of 45 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 35 ... 45
Page 25 of 45