ROSSIA
Page 20 of 45
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Re: ROSSIA
Vidiš, to mi je skroz nova informacija, tnx...;)bogomdani wrote:Inace,Rusi su poznati po tome sto su hrvatima neprijatelji no1¸..Trinity wrote:Politika i empatija ? Misliš empatija poput one vuka prema ovci?Yehudi wrote:Što je trini?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Vjerovatno i cinjenica da su vas stoljecima gazili..Trinity wrote:Vidiš, to mi je skroz nova informacija, tnx...;)bogomdani wrote:Inace,Rusi su poznati po tome sto su hrvatima neprijatelji no1¸..Trinity wrote:Politika i empatija ? Misliš empatija poput one vuka prema ovci?Yehudi wrote:Što je trini?
Guest- Guest
http://www.seebiz.eu/die-welt-velika-putinova-greska-sa-zlatom/ar-116499/ .... putin se zajeba sa gomilanjem zlatna u borbi protiv američkog imperijalizma, jer zlatu je pala vrijednost za 20% , što znači da je putin ispušio milijarde $
Guest- Guest
zlato je i dalje najvrijedna garancija vrijednosti,i pad moze biti trenutni..bude opet dobilo na vrijednosti..
Guest- Guest
Ja nemam ništa protiv Rusije, ali mi smo uvijek pripadali Zapadu...Čak i kad smo bili u bivšoj državi, ona je više gravitirala Zapadu nego Istoku...Trinity wrote:Ni meni...Rusija pa Rusija...
Guest- Guest
Pa nemam ni ja, štoviše nešto i radim s njima... i to je to...
Trinity-
2014-04-17
Jedan normalan odnos, ali imaš nekih koji je jednostavno obožavaju.Trinity wrote:Pa nemam ni ja, štoviše nešto i radim s njima... i to je to...
Guest- Guest
nema tu obozavanja..samo divljenje jednoj jakoj drzavi,koja se nikad nije dala naguziti Amerima..i to je to...
Guest- Guest
Ma divi se i dalje.bogomdani wrote:nema tu obozavanja..samo divljenje jednoj jakoj drzavi,koja se nikad nije dala naguziti Amerima..i to je to...
Guest- Guest
bogomdani wrote:naravno..uzivaj i ti u ekonomije svoje drzave,potaknutom EU i USA...
Pa čitam da ide nabolje. To ti je tako u ekonomiji. Malo krize, malo rasta, pa opet kriza i tako.
Guest- Guest
A Mladost,pa i Starost vam punom parom grabe za Svabiju...ebi ga...nezgodno..red wolf wrote:bogomdani wrote:naravno..uzivaj i ti u ekonomije svoje drzave,potaknutom EU i USA...
Pa čitam da ide nabolje. To ti je tako u ekonomiji. Malo krize, malo rasta, pa opet kriza i tako.
Guest- Guest
Tako je oduvijek bilo pa smo opstali...;-))))bogomdani wrote:A Mladost,pa i Starost vam punom parom grabe za Svabiju...ebi ga...nezgodno..red wolf wrote:bogomdani wrote:naravno..uzivaj i ti u ekonomije svoje drzave,potaknutom EU i USA...
Guest- Guest
Aha..tradicija u pitanju..Povijest se ponavlja.. no bed je ortak,sa nama starijima,koji su bili spremni ostaviti koske i koskice za ovu nezahvalnu drzavu i narod,misleci da ce SVIMA biti bolji i dostojanstveniji zivot..ali AVAJ..!!!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Aha..tradicija u pitanju..Povijest se ponavlja.. no bed je ortak,sa nama starijima,koji su bili spremni ostaviti koske i koskice za ovu nezahvalnu drzavu i narod,misleci da ce SVIMA biti bolji i dostojanstveniji zivot..ali AVAJ..!!!
Uskoro ćeš biti u jednom drugačijem svijetu pa ti to više neće biti važno. Ne zamaraj se nekim stvarima. Jednostavno budi i diši punim plućima.
Guest- Guest
bogomdani wrote:E upravo tako i zivim..
Svejedno vidim..........očito je,
da si zadržao svijest o -dobru i zlu-
Drago mi je........za tebe .......Pravedniče medju ovim narodom.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/579208/Zaustavljeni-naoruzani-americki-vojnici-na-putu-za-Ukrajinu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Page 20 of 45