HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
he hekaja_333 wrote:Sto se ova dva partizana grce cijeli dan, misle da ce na juriš promjeniti vlast?!
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Re: HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
Oni priznaju samo zakone svoje Partije...Odnekud mi je to poznato.Tony Soprano wrote:he hekaja_333 wrote:Sto se ova dva partizana grce cijeli dan, misle da ce na juriš promjeniti vlast?!
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovaj film se žestoko obrušio na Trumpa
» Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
» Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
» Titova unuka zestoko iskritizirala Frljica:Na njegovim sam predstavama skoro zaspala
» Orepić u Sarajevu kritizirao Čovića i politiku HDZ BiH, tvrdi da on nema legitimitet predstavljati sve Hrvate
» Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
» Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
» Titova unuka zestoko iskritizirala Frljica:Na njegovim sam predstavama skoro zaspala
» Orepić u Sarajevu kritizirao Čovića i politiku HDZ BiH, tvrdi da on nema legitimitet predstavljati sve Hrvate
Page 4 of 4