Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
http://www.vecernji.hr/hrvatska/putin-se-zestoko-obrusio-na-nato-klimaju-glavama-kao-lutke-1162720
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
neuobicjna nervoza kod putina...inace on rijetko ispadne iz kolosijeka..ocito nesto nije po planu..
2015-09-08
Ma koga brige šta on misli o NATO clanicama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Klasika, vec vidjena.
Naprave neku prevaru i iskoriste kao razlog da bombarduju.
Sledeci put ih verovatno skida sa S400.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jbg nije mu trump obama kojeg je vrtio oko malog prsta...RayMabus wrote:Ma koga brige šta on misli o NATO clanicama.
2015-09-08
"NEUNIŠTIVO BRATSTVO" Srbija će učestvovati u vojnim vežbama CSTO
Tanjug | 10. april 2017. 11:10 | Komentara: 0Srbija će ove godine prvi put kao punopravna članica učestvovati u vojnim vežbama Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (CSTO)
Srbija će ove godine prvi put kao punopravna članica učestvovati u vojnim vežbama Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (CSTO), navode ruski mediji.
Vežbe će biti održane u septembru ove godine u Kazahstanu, a nazvane su "Neuništivo bratstvo".
Članice CSTO su još Jermenija, Belorusija, Kazahstan, Kirgistan, Rusija i Tadžikistan, preneo je Sputnjik.
Srbija i Avganistan imaju status posmatrača na Skupštini CSTO, koji su formirale bivše države Sovjetskog saveza 1992. godine, ubrzo nakon raspada ŠSR, a u nameri da poboljšaju međusobnu saradnju i ojačaju bezbednost u regionu.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:659607-Srbija-ce-ucestvovati-u-vojnim-vezbama-CSTO
2014-04-11
NIje a ako se moš sjetit mojih upisa o ovoj prici prije a bili su takvi da bih ja da sam umjesto Obame i te ekipe tog lika naklepao jer taj razumije samo jedan jezik a to je nokaut usrid face.vuksadinare wrote:jbg nije mu trump obama kojeg je vrtio oko malog prsta...RayMabus wrote:Ma koga brige šta on misli o NATO clanicama.
2014-04-11
vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/putin-se-zestoko-obrusio-na-nato-klimaju-glavama-kao-lutke-1162720
Podsjećamo, 4. travnja dogodio se kemijski napad na sirijsku pokrajinu Idlib s više od 87 država,
Jesam li ja glup, ili je tu nešto krivo napisano?
crvenkasti-
2014-04-17
...ocito je da je trump ipak odlucio da ne moze amerika ostati po strani....da se igre igraju bez amerike...to je ono sto sad putinu najmanje odgovara..izgleda da je i putko u svojim procjenama negdje pogrijesio....i pokazao određene slabosti..valjda se previse uzdao u trumpa misleci da su mu sada vrata otvorena..neuobicajan gaf za nekog koji je bio spijun...mozda bi ga taj gaf kostao zivota ili slobode da je ostao spijun....
2015-09-08
no realno....obama je bio programiran time su njegovi potezi bili predvidljivi..trump je nepredvidljiv time i tezi posao za predvidjeti sto moze napraviti ili od njega se ocekivati...ovo je sukob osoba sa spijunskim i poduzetnickim pedigreom...osoba koje su neprevdiljive i time nitko ne moze sa sigurnoscu reci koje ce poteze povuci..trump nije obican birokrat....kao ni putin
2015-09-08
U biti to su dva ega i to je sukob.vuksadinare wrote:no realno....obama je bio programiran time su njegovi potezi bili predvidljivi..trump je nepredvidljiv time i tezi posao za predvidjeti sto moze napraviti ili od njega se ocekivati...ovo je sukob osoba sa spijunskim i poduzetnickim pedigreom...osoba koje su neprevdiljive i time nitko ne moze sa sigurnoscu reci koje ce poteze povuci..trump nije obican birokrat....kao ni putin
2014-04-11
pa što ih sad nije skidao sa s400, ionako su mu najavili raketni napad...Serbinho-3 wrote:Klasika, vec vidjena.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a i da nisu zar je to uopće bitno za S400.. koji kurac im se ima išta dojavljivati, pa bar je taj sustav sposoban reagirati promptno i vrlo učinkovito...
2015-08-08
j..ali se prvo moraju spremiti da ih ne iznenade...na spavanjumichaellcmacha wrote:a i da nisu zar je to uopće bitno za S400.. koji kurac im se ima išta dojavljivati, pa bar je taj sustav sposoban reagirati promptno i vrlo učinkovito...
2015-09-08
Sve bi vas trebalo skinuti sa svega što je Amerika napravila i dala ovom planetu.Serbinho-3 wrote:Klasika, vec vidjena.
Imate tamo luk i strijelu pa se naganjajte do mile volje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
malo ih jebe operabilnost... ;) ko i srbe avionika... :))vuksadinare wrote:j..ali se prvo moraju spremiti da ih ne iznenade...na spavanjumichaellcmacha wrote:a i da nisu zar je to uopće bitno za S400.. koji kurac im se ima išta dojavljivati, pa bar je taj sustav sposoban reagirati promptno i vrlo učinkovito...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Po krtetenu Eri znaci ja sam napravio mnogo izuma i doprinio tehnoloskom napretku, i ja imam pravo da radim sta god hocu, da ubijam na milijune, ekonomski izgladnjujem, da rusim vlade u krvavim intervencijama, da bombardiram koga hocu i kad hocu. Imam pravo da organiziram i pomazem najgori dzihadisticki sljam.Eroo wrote:Sve bi vas trebalo skinuti sa svega što je Amerika napravila i dala ovom planetu.Serbinho-3 wrote:Klasika, vec vidjena.
Ja sam bogat i imam lovu, dolar je glavna valuta, to znaci da ja imam pravo da se najebem matere kome god hocu i kad god hocu da unistavam cijele zemlje i narode.
Ovako moze razmisljati neko sa kmetovskim mentalitetom kome je duboko usadjen osjecaj manje vrijednosti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
....a cuj kao sto netko rece uskladisteno oruzje je bezvrijedno...a ima i rok trajanja..Ringo10 wrote:Po krtetenu Eri znaci ja sam napravio mnogo izuma i doprinio tehnoloskom napretku, i ja imam pravo da radim sta god hocu, da ubijam na milijune, ekonomski izgladnjujem, da rusim vlade u krvavim intervencijama, da bombardiram koga hocu i kad hocu. Imam pravo da organiziram i pomazem najgori dzihadisticki sljam.Eroo wrote:Sve bi vas trebalo skinuti sa svega što je Amerika napravila i dala ovom planetu.Serbinho-3 wrote:Klasika, vec vidjena.
Ja sam bogat i imam lovu, dolar je glavna valuta, to znaci da ja imam pravo da se najebem matere kome god hocu i kad god hocu da unistavam cijele zemlje i narode.
Ovako moze razmisljati neko sa kmetovskim mentalitetom kome je duboko usadjen osjecaj manje vrijednosti.
2015-09-08
Ringo10 wrote:Po krtetenu Eri znaci ja sam napravio mnogo izuma i doprinio tehnoloskom napretku, i ja imam pravo da radim sta god hocu, da ubijam na milijune, ekonomski izgladnjujem, da rusim vlade u krvavim intervencijama, da bombardiram koga hocu i kad hocu. Imam pravo da organiziram i pomazem najgori dzihadisticki sljam.Eroo wrote:Sve bi vas trebalo skinuti sa svega što je Amerika napravila i dala ovom planetu.Serbinho-3 wrote:Klasika, vec vidjena.
Ti i jesi manje vrijedan, samo što si bizantinac i to ne želiš vidjeti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jebiga, vazalni odnos.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovaj film se žestoko obrušio na Trumpa
» Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
» HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
» Amerikanci žestoko kažnjavaju Kosovo: Izbacuju ih iz NATO vježbe na vlastitom tlu
» Putin trola Fince i NATO
» Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
» HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
» Amerikanci žestoko kažnjavaju Kosovo: Izbacuju ih iz NATO vježbe na vlastitom tlu
» Putin trola Fince i NATO
Page 1 of 2