Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
Page 1 of 1
Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
Bog prodire u sva srca!
+ AAA -
SIN VOĐE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE PORUČIO MUSLIMANIMA: ‘Islam je droga, Isus je lijek!’
Autor: Vjera Subota, 23. Srpanj 2016. u 16:08
Izjavio je kako je svaki musliman koji vjeruje da je ono što piše u Kuranu došlo od Boga “bolestan i da mu treba pomoć”.
Youssef Mosab Hasan, bivši lider Islamske omladine Palestine i sin šeika Hasana Jusefa, jednog od osnivača Hamasa, radikalne islamističke terorističke organizacije, prešao je u kršćanstvo!
I ne samo da se obratio, već je dao intervju u kojem je oštro progovorio protiv islama, osudivši ga da je nasilna religija!
Na konstataciju novinara da će takvom izjavom vrlo razbjesniti milijune muslimana diljem svijeta, odgovorio je da ne želi uvrijediti muslimane, jer su oni i njegova obitelj.
– Neki će se uvrijediti, ali siguran sam da će se neki probuditi – rekao je.
A na opasku novinara kako će ga “neki ljudi pokušati ubiti”, odgovorio je:
– Hoće. Ubit će moje tijelo, ali što je s mojom dušom i mojim idejama, mojim vjerovanjima koje dijelim sa svima? Hoće li moći to ubiti? Ne vjerujem.
Izjavio je kako je svaki musliman koji vjeruje da je ono što piše u Kuranu došlo od Boga “bolestan i da mu treba pomoć”.
– Vjerujem da islam već propada. Izvana izgleda kao da raste, ali iznutra propada. On ne pomaže ljudima. Za 10 godina ga neće biti – zaključio je Mosab Hasan.
Progovorio je i o Hamasu, rekavši da u toj organizaciji svatko u svakoga sumnja.
– Hamas počinje sumnjati u sve. U same sebe, svoje žene, u svoju djecu, sve. Oni muče i ubijaju vlastite ljude. zabadaju im igle pod nokte – rekao je, optuživši vođe Hamasa kao najodgovornije za mučenje vlastitih ljudi.
Tvrdi da islam najviše od svih religija proturječi samom sebi, a da religiozni i drugi lideri koriste određene dijelove Kurana, kako im odgovara u određenom političkom trenutku.
– Zavolio sam Isusa jer je rekao: “Ljubite neprijatelje svoje”. To je nešto što me je dirnulo i promijenilo mi život zauvijek. To mi je bilo kao lijek. Kuran je bio kao droga – kazao je Mosab Hasan.
Kad je objavio knjigu “Sin Hamasa”, njegov otac, šeik Jusef Hasan ga se javno odrekao.
– Zamolit ću vas da se molite za moju obitelj. Ja znam njihova srca, oni su dobri ljudi. Ali, nažalost, njihov bog ne posjeduje ni minimum humanosti, on želi biti zvijer.
Naš problem je u njihovom bogu, u njihovoj ideologiji. Treba napraviti razliku između muslimana i islama. Muslimani su divni ljudi. Problem je u islamskom bogu. Ovo govorim kao autoritet koji točno zna što je islam. Moje mišljenje je da je to najveća laž u povijesti – kazao je Mosab Hasan.
Navodi da je najveći problem što četvrtina stanovništva misli da je to religija od Boga.
– Problem nisu muslimani. Oni su veliki i divni ljudi. Oni su moj narod i ja razumijem njihovu tugu, poznajem njihovu patnju i njihova srca. Kad odete bilo gdje na Bliski Istok, kod muslimana, vidjet ćete njihovu strast, njihovu gostoljubivost i bit ćete zbunjeni. Oni su bolji od mnogih kršćana. Ali ne uspoređujmo ljude nego ideologije. Otvorite Kuran, sura 9, stih 5 i vidjet ćete što bog Kurana traži od svih nas da učinimo prema svakome. Nisu muslimani krivi što su rođeni u takvoj kulturi, ali oni trebaju priznati činjenice – rekao je Mosab Hasan i dodao:
– Izgledam kao izdajica zato što dajem mom narodu ono što im treba, a ne ono što žele.http://www.dnevno.hr/vjera/svjedocanstva/sin-vode-teroristicke-organizacije-porucio-muslimanima-islam-je-droga-isus-je-lijek-941067
Ovo je težak haram protiv Allaha.
Uvjeren sam,kako će Allah primjereno odgovoriti na ove uvrede.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Bivši islamist,sadašnji kršćanin,žestoko se obrušio na islam.
Ovo je staro par godina. Poznat mi je taj lik.
Inače hrvatska,kao i sva zapadna medijska mašinerija rijetko,ili gotovo nikako ne potencira ovakve stvari,e kako ne bi povrijedili nečije vjerske osjećaje.
Inače hrvatska,kao i sva zapadna medijska mašinerija rijetko,ili gotovo nikako ne potencira ovakve stvari,e kako ne bi povrijedili nečije vjerske osjećaje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onače prvi muslimani na našim prostorima su Goranci. To su Srbi koji su primili islam još 1280 i neke godine.
To su jedini Slaveni koji islam nisu primili silom pod turskom sabljom i handžarom. Oni su na islam prešli dobrovoljno pod utjecajem islamskih misionara iz grada Alepa u današnjoj Siriji,zato ih neki i danas nazivaju Halepi. Prva džamija na prostoru ex Juge napravljena je ondje skoro 100 godina prije bitke na Kosovu.
Goranci su na dvoru cara Dušana obnašali visoke dužnosti.
To su jedini Slaveni koji islam nisu primili silom pod turskom sabljom i handžarom. Oni su na islam prešli dobrovoljno pod utjecajem islamskih misionara iz grada Alepa u današnjoj Siriji,zato ih neki i danas nazivaju Halepi. Prva džamija na prostoru ex Juge napravljena je ondje skoro 100 godina prije bitke na Kosovu.
Goranci su na dvoru cara Dušana obnašali visoke dužnosti.
2014-04-22
Jastrebe,sjećaš li se ti onih Durmidanaca s leksikona ?
2015-07-23
Govore torlačkim narječjem,kao i Janjevci,iako imaju i svoj jezik sličan makedonskom,kojeg zovu našenski jezik.
Razabraš našenski?-pitat će te Goranac.
Iako su muslimani,još uvijek imaju gro kršćanskog elementa,pa tako slave Đurđevdan,Božić,Uskrs i slave.
Među njima nema islamista i selafija.
Razabraš našenski?-pitat će te Goranac.
Iako su muslimani,još uvijek imaju gro kršćanskog elementa,pa tako slave Đurđevdan,Božić,Uskrs i slave.
Među njima nema islamista i selafija.
2014-04-22
Da,unaj što je kačio one glupe slike sa fićekima,jugićima i sl.Iknar je gay wrote:Jastrebe,sjećaš li se ti onih Durmidanaca s leksikona ?
2014-04-22
Eto,nešto sam se sad njih sjetio.Samo nisam siguran jesam li dobro zapamti,,Durmidanci'' ili kako su se već nazivali.jastreb wrote:Da,unaj što je kačio one glupe slike sa fićekima,jugićima i sl.Iknar je gay wrote:Jastrebe,sjećaš li se ti onih Durmidanaca s leksikona ?
2015-07-23
Pišem ovo jer sam ovih dana u kontaktima sa Gorancima,jenjvcima i albanskim katolicima.
jako zanimljiv svijet.
Kod Janjevaca imaš dvije skupine.
Janjevo i Letnica.
Janjevci su trgovci,a Letničani poljoprivrednici i nižekvalificirani bauštelci.
Janjevci Letničane posprdno zovu Crnogorcima.
Janjevci jako mrze Šiptare,a Srbima na Kosovu su dobri,ali kad dođu u Hrvatsku,pod utjecajem domaćih Hrvata postanu izuzetno antisrpski nastrojeni.
jako zanimljiv svijet.
Kod Janjevaca imaš dvije skupine.
Janjevo i Letnica.
Janjevci su trgovci,a Letničani poljoprivrednici i nižekvalificirani bauštelci.
Janjevci Letničane posprdno zovu Crnogorcima.
Janjevci jako mrze Šiptare,a Srbima na Kosovu su dobri,ali kad dođu u Hrvatsku,pod utjecajem domaćih Hrvata postanu izuzetno antisrpski nastrojeni.
2014-04-22
Da. Durmidanci,ali ne znam tko su ti.Iknar je gay wrote:Eto,nešto sam se sad njih sjetio.Samo nisam siguran jesam li dobro zapamti,,Durmidanci'' ili kako su se već nazivali.jastreb wrote:Da,unaj što je kačio one glupe slike sa fićekima,jugićima i sl.Iknar je gay wrote:Jastrebe,sjećaš li se ti onih Durmidanaca s leksikona ?
Očito neki nedojabeni pubertetlije.
2014-04-22
Leksikon je bio pravi dragulj u internetskim bespućima.
2015-07-23
Je,ali je kasnije zapušten.Iknar je gay wrote:Leksikon je bio pravi dragulj u internetskim bespućima.
2014-04-22
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa jedno vrijeme je bio dosta posjećen i zanimljiv a ja sam mu priskrbio besplatnu reklamu nakon čega je bio još posjećeniji,prije nego su ga ugasili.jastreb wrote:Je,ali je kasnije zapušten.Iknar je gay wrote:Leksikon je bio pravi dragulj u internetskim bespućima.
2015-07-23
Janjevci su uglavnom dinamovci. Albanski katolici sad kao navijaju za hajduk i Dinamo,a prije rata su bili 100% partizanovci. Goranci su uglavnom zvezdaši,što je čudno,mada ima i nešto partizanovaca.
2014-04-22
Izgubio sam dragocjene 3,8 minuta kako bih pogledao onaj tvoj klip. I što sam vidio? Niš!
2014-04-22
Možda on vidi neki smisao koji mi ne vidimo.jastreb wrote:Izgubio sam dragocjene 3,8 minuta kako bih pogledao onaj tvoj klip. I što sam vidio? Niš!
2015-07-23
Također sam saznao da Albanci katolici imaju krsnu slavu.
Svaka obitelj ima svog sveca zaštitnika i taj dan im je slava i to se prenosi sa oca na sina.
Ovaj koji mi je to pričao slavi slavu 8.9.,tj. Malu Gospu. Kaže mi da je 1993. na ratištu slavio slavu,pa da ga je neki idiot napao da je Srbin,pa je ovaj uzeo nož kojim je rezao meso sa ražnja,pa ga je naganjao njime.
Svaka obitelj ima svog sveca zaštitnika i taj dan im je slava i to se prenosi sa oca na sina.
Ovaj koji mi je to pričao slavi slavu 8.9.,tj. Malu Gospu. Kaže mi da je 1993. na ratištu slavio slavu,pa da ga je neki idiot napao da je Srbin,pa je ovaj uzeo nož kojim je rezao meso sa ražnja,pa ga je naganjao njime.
2014-04-22
ti si @jastrebe uvijek u "odlicnom" drustvu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Ovaj film se žestoko obrušio na Trumpa
» Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
» HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Nije islamist no manijak...
» Putin se žestoko obrušio na NATO:"Klimaju glavama kao lutke"
» HDZ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA FRLJIĆA 'Priželjkuje povratak Jugoslavije, a za Hrvate tvrdi da su izmišljena nacija
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Nije islamist no manijak...
Page 1 of 1