Kako su Srbi papu poslali u k...c
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako su Srbi papu poslali u k...c
To stoji,ali ne mogu razumjeti vašu vjekovnu opčinjenost vatikanom kao neprijateljem srpstva.dzango wrote:Pokazalo se da Vatikan ipak malo dublje promišlja od dnevne politike. Isto kao i na Kosovu.jastreb wrote:Papi svaka čast,a ovo što si napisao,važi za određen dio moje nacije. To stoji.dzango wrote:Regoč wrote:http://direktno.hr/en/2014/medijski_partneri/39154/Kako-su-Srbi-papu-poslali-u-kc.htm
[size=38]Kako su Srbi papu poslali u k...c[/size]
Putin je izvršio agresiju na Ukrajinu, okupirao njihov teritorij. To je činjenica. Prošle godine u ovo vrijeme ukrajinski katolički biskupi istočnog obreda otišli su u redoviti posjet papi Franji (ad limina). Kao žrtve Putinovog imperijalnog ekspanzionizma očekivali su riječi utjehe i podrške od pape Franje, koji je uvijek na strani slabijih. No dogodio se šok. Papa Franjo, umjesto da se odredi prema agresoru i žrtvi, otresao sa na ukrajinske biskupe, a Putinovu agresiju, osvajački rat, nazvao "bratoubilačkim ratom", napravivši u svom obraćanju ravnotežu krivnje. Hrvati će razumjeti ovu hermeneutiku, jer je i naša borba za slobodu bila, dijelom još uvijek, čitana kroz iste naočale "ravnoteže krivnje".
Niko ne voli poturice. Sem Hrvata normalno.
Ne znam kako netko može podržavati američke marionete i fašiste,kakvi sada privremeno vladaju Ukrajinom.
Koliko ja pamtim,a pamtim od Ivana Pavla II. Niti jedan papa nije mrzio Srbe. naprotiv na našem hrvatskom tlu bio je među prvima koji je pozivao na pomirenje i oprost,te osudio mržnju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ni predhodni papa nije priznao američke kvazi države a ne verujem ni da bi pozdravio fašističku kliku iz Kijeva. Ipak se Pape ne vode dnevnom politikom i promišljaju na malo duže staze.Regoč wrote:Vidjet ćemo, nakon kazne Božja će nas milost višestruko obasjati. A Đorđe se pokazao kao promašen političar i još gori svećenik.dzango wrote:Kazna za poturice i fukaru. Ništa ne biva slučajno.Regoč wrote:Ovaj papa je kazna Božja, no, kako sve umire, jasno je da će i ova kazna proći.dzango wrote:Baš suprotno. Ovaj Papa je baš pravi katolik i pragmatičar.marcellus wrote:Regoč wrote:O ovakvim sam budalaštinama komentirao na forumu. Đorđe se namislio putovati u Beograd i Moskvu pa kartu plaća hrvatskim svetinjama, a, vidimo, i ukrajinskim dostojanstvom. Sramotno po nekoga tko bi trebao zastupati istinu, a ne baviti se politikom.
otkad ja pišem da ovaj papa nije katolik nego pripadnik "teologije oslobođenja", što je toksičan spoj kršćanstva i komunizma
Ruske marionete su Jelcin i Gorbačov a u Ukrajini je proruska opcija izabrana na slobodnim izborima za razliku od ove naci fukare koja je posle preko ulice došla na vlast.Regoč wrote:Jeljcin je vladao Ukrajinom? Ili misliš da su oni bili marionete? Pretpostavljam američke. Jeljcin svakako, Gorbačov mi više vuče na naivca.dzango wrote:Ruske marionete koje su donedavno vladale su su bili Jelcin i Gorbačov. I to jeste već davna prolšlost.Regoč wrote:Nego treba podržavati ruske marionete kakvi su donedavno vladali? E, jes ti izbor!jastreb wrote:Papi svaka čast,a ovo što si napisao,važi za određen dio moje nacije. To stoji.dzango wrote:Regoč wrote:http://direktno.hr/en/2014/medijski_partneri/39154/Kako-su-Srbi-papu-poslali-u-kc.htm
Putin je izvršio agresiju na Ukrajinu, okupirao njihov teritorij. To je činjenica. Prošle godine u ovo vrijeme ukrajinski katolički biskupi istočnog obreda otišli su u redoviti posjet papi Franji (ad limina). Kao žrtve Putinovog imperijalnog ekspanzionizma očekivali su riječi utjehe i podrške od pape Franje, koji je uvijek na strani slabijih. No dogodio se šok. Papa Franjo, umjesto da se odredi prema agresoru i žrtvi, otresao sa na ukrajinske biskupe, a Putinovu agresiju, osvajački rat, nazvao "bratoubilačkim ratom", napravivši u svom obraćanju ravnotežu krivnje. Hrvati će razumjeti ovu hermeneutiku, jer je i naša borba za slobodu bila, dijelom još uvijek, čitana kroz iste naočale "ravnoteže krivnje".
Ne znam kako netko može podržavati američke marionete i fašiste,kakvi sada privremeno vladaju Ukrajinom.
jastreb wrote:To stoji,ali ne mogu razumjeti vašu vjekovnu opčinjenost vatikanom kao neprijateljem srpstva.dzango wrote:Pokazalo se da Vatikan ipak malo dublje promišlja od dnevne politike. Isto kao i na Kosovu.jastreb wrote:Papi svaka čast,a ovo što si napisao,važi za određen dio moje nacije. To stoji.dzango wrote:Regoč wrote:http://direktno.hr/en/2014/medijski_partneri/39154/Kako-su-Srbi-papu-poslali-u-kc.htm
Koliko ja pamtim,a pamtim od Ivana Pavla II. Niti jedan papa nije mrzio Srbe. naprotiv na našem hrvatskom tlu bio je među prvima koji je pozivao na pomirenje i oprost,te osudio mržnju.
Kako ne razumeš? Ko je pomogao Paveliću i ustašama i ko ih je prebacio u Argentinu? Ko je primao ustaše u Rimu i podržavao klanje Srba u NDH?
ja bi da sam premijer izbacila van iz hrvatske onog papinog nunicija za početak , nek se nosi u k. i on i papa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gle...sama činjenica da Vatikan nikada nije prizno NDH govori dovoljno,a da je u Crkvi bilo svakojakog korova i to stoji.dzango wrote:Kako ne razumeš? Ko je pomogao Paveliću i ustašama i ko ih je prebacio u Argentinu? Ko je primao ustaše u Rimu i podržavao klanje Srba u NDH?
Inače Vatikan je mrzio ustaše,o čemu najbolje govori razgovor između ustaškog predstavnika Rušinovića i kardinala Tiserana. u svibnju 1942.
Potraži na netu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Obojica su Rusi, kako mogu biti ruske marionete? Pojasni mi to. Ovo drugo stoji, Januković je srušen državnim udarom.dzango wrote:Ruske marionete su Jelcin i Gorbačov a u Ukrajini je proruska opcija izabrana na slobodnim izborima za razliku od ove naci fukare koja je posle preko ulice došla na vlast.Regoč wrote:Jeljcin je vladao Ukrajinom? Ili misliš da su oni bili marionete? Pretpostavljam američke. Jeljcin svakako, Gorbačov mi više vuče na naivca.dzango wrote:Ruske marionete koje su donedavno vladale su su bili Jelcin i Gorbačov. I to jeste već davna prolšlost.Regoč wrote:Nego treba podržavati ruske marionete kakvi su donedavno vladali? E, jes ti izbor!jastreb wrote:Papi svaka čast,a ovo što si napisao,važi za određen dio moje nacije. To stoji.dzango wrote:Regoč wrote:http://direktno.hr/en/2014/medijski_partneri/39154/Kako-su-Srbi-papu-poslali-u-kc.htm
E, stvarno, kad mi se nešto ne bude dalo pisati ili raditi, ovlašćujem tebe. Malo pro bono, može?kaja_333 wrote:ja bi da sam premijer izbacila van iz hrvatske onog papinog nunicija za početak , nek se nosi u k. i on i papa.
Aktivirajte konačno HPC u punom obimu, pređite na pravoslavlje i jebe vam se.kaja_333 wrote:ja bi da sam premijer izbacila van iz hrvatske onog papinog nunicija za početak , nek se nosi u k. i on i papa.
Američani? Englezi? Zar ti stvarno misliš da bi Pavelić, da su ga stvarno htjeli uhititi, ikada ikamo otišao? A klanje Srbah u NDH nije postojalo, to je velikosrbska propaganda. Tek tu i tamo netko komu su najmiliji stradali se mali naljutio.dzango wrote:Kako ne razumeš? Ko je pomogao Paveliću i ustašama i ko ih je prebacio u Argentinu? Ko je primao ustaše u Rimu i podržavao klanje Srba u NDH?
dobro si stavio pod navodnike..stvarni virtualni likovi..dzango wrote:"katolici" iz Beograda, imenom i prezimenom: "J. Jebenti Papa, Anton Picka,...Ciorava Posla, Viste Magarac, P. Kurac..., Tisi Svinja,maggie13 wrote:Di piše?dzango wrote:Nisam ja vulgaran nego tako piše u tekstu.maggie13 wrote:Ne budi vulgaran..crkveni poglavar je u pitanju...ja sam bila duhovita..dzango wrote:Unutra kurac.maggie13 wrote:Čitam naslov i vidim' kako su srbi papučari'..kad unutra nešto skroz drugo..
2014-04-12
Nije ni loše, ali su mi primitivni obredi. Jedino da budemo pravoslavna crkva rimskoga obreda, onda može.dzango wrote:Aktivirajte konačno HPC u punom obimu, pređite na pravoslavlje i jebe vam se.kaja_333 wrote:ja bi da sam premijer izbacila van iz hrvatske onog papinog nunicija za početak , nek se nosi u k. i on i papa.
Može, može, samo javiRegoč wrote:E, stvarno, kad mi se nešto ne bude dalo pisati ili raditi, ovlašćujem tebe. Malo pro bono, može?kaja_333 wrote:ja bi da sam premijer izbacila van iz hrvatske onog papinog nunicija za početak , nek se nosi u k. i on i papa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne moze nestó što je izvorno
ortodoxno da bude drugacije
promene su moguce u smislu
širenja shvatanja hrišcanstva
shodno vremenu.
ortodoxno da bude drugacije
promene su moguce u smislu
širenja shvatanja hrišcanstva
shodno vremenu.
Guest- Guest
Lažu novinari, što bi rekao Radovan. Mora da je Milošević izmislio stradanje Srba u Hrvatskoj i Jasenovac. Srećom je bio tu Tuđman da razjasni te nejsanoće i da Pavelić i ustaše nisu bili zločinci.Regoč wrote:Američani? Englezi? Zar ti stvarno misliš da bi Pavelić, da su ga stvarno htjeli uhititi, ikada ikamo otišao? A klanje Srbah u NDH nije postojalo, to je velikosrbska propaganda. Tek tu i tamo netko komu su najmiliji stradali se mali naljutio.dzango wrote:Kako ne razumeš? Ko je pomogao Paveliću i ustašama i ko ih je prebacio u Argentinu? Ko je primao ustaše u Rimu i podržavao klanje Srba u NDH?
Ne može. Ili ćete da budete prava pravoslavna crkva, ili se jebite sa Papom. Mislim, prava u suštini ne možete da budete nikada.Regoč wrote:Nije ni loše, ali su mi primitivni obredi. Jedino da budemo pravoslavna crkva rimskoga obreda, onda može.dzango wrote:Aktivirajte konačno HPC u punom obimu, pređite na pravoslavlje i jebe vam se.kaja_333 wrote:ja bi da sam premijer izbacila van iz hrvatske onog papinog nunicija za početak , nek se nosi u k. i on i papa.
Čita sam ovaj tekst u novinama prije par dana ....nasmija sam se.
A ništa jedna prigodna :
A ništa jedna prigodna :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iz uvodnog dijela je odmah jasno dčlanak ne vrijedi ništa...putinomv ekspanzionizam, okupacija...bljeh...članak za azov i ljute pravaše...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako Srbi slave 10. travnja?
» Ono kad Srbi osjete kako je kad te netko prisvaja
» Kako završe Bakirovi Srbi i Hrvati
» Kako Srbi rješavaju pitanje Šiptara na Kosovu
» Bejha: VRIJEME JE DA SRBI I HRVATI POKAŽU KAKO SE GRADI DRŽAVA
» Ono kad Srbi osjete kako je kad te netko prisvaja
» Kako završe Bakirovi Srbi i Hrvati
» Kako Srbi rješavaju pitanje Šiptara na Kosovu