Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
Od kad je Haso na čelu ministarstva.dzango wrote:Kad su u igrice ubacili i RS?RayMabus wrote:Inače igram parlaleno sa forumom igriču ....ne pijem ne drogiram se ...pišem pod punom swiješću.
Mogao bi i jednostawnije pisat no nije mi zabawno.
Ukida se RS.
Prešli su swe graniće moje toleranćije.
Guest- Guest
nije moj.Eva wrote:Kak tvoj logaritam? Jel to još šljaka?veber wrote:aha, kak da ne.Eva wrote:Ja u špiglu.
algoritam je dio softvera.
i radi.
samo ti zavodi tetrjeba. no nikako da se nađete.
psmtr.
2014-12-30
Zakurac ti je sw, nit koga zavodim nit kaj izvodim.veber wrote:nije moj.Eva wrote:Kak tvoj logaritam? Jel to još šljaka?veber wrote:aha, kak da ne.Eva wrote:Ja u špiglu.
algoritam je dio softvera.
i radi.
samo ti zavodi tetrjeba. no nikako da se nađete.
psmtr.
Guest- Guest
Moje ratne taktike možete widjeti na primjeru Ewrope kad sam otkrio emanićapićaiju prije nekih 8 godina i donio odluku da ću to uništiti.
Šta se dešawa ?
Jel kužite moje ratne taktike sad ?
ZBOGOM RS.
Šta se dešawa ?
Jel kužite moje ratne taktike sad ?
ZBOGOM RS.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
je...dzango wrote:Ima dosta pički a ima i jedno žensko.veber wrote:a di ti ovdje vidiš žensku?dzango wrote:I ti si od onih što mucaju kad vide žensko?vili40 wrote:hoće li se i danas posluživati ban..ban...banane?
2014-12-30
koriste ga većina kontraobavještajnih službi.Eva wrote:
Zakurac ti je sw, nit koga zavodim nit kaj izvodim.
ne zavodiš nikog, a izvodiš kerefeke.
2014-12-30
Protiw moji odluka wi ne možete ...možete se samo poprawit kao ljudi ...a RS je zastranila i sa takwima se ne može rasprawljat jer je očito da ne može ....al neću napast djeću ....samo sam se makao ...i sad gledajte pse rata.
Budite dobri .........jer se inaće samo ja maknem a owo ide na was onda.
Lucifer: Well. I will begin with the message of the demons because they have requested it to me. Do not take this word as mine, but as their message, and don’t be afraid because you have Free Will, but I must speak:
You are under our power; you cannot do anything to defend yourselves because your ego is our opened door toward your souls. Your souls are ours, your ego is giving them to us, and it is little what you can do. Surrender now because you don't have another choice. It is futile to fight against us because you are weak.
The Masters of Light, ja! -they say-, if some of them have defeated us, all of them would have to defeat us, but Who said that this has to be this way? There will always be special spirits, but the rest will fall, the rest will fall.
Look at your faces, look at your faces, look at yourselves in the mirror, look at yourselves. Look!Budite dobri .........jer se inaće samo ja maknem a owo ide na was onda.
2014-04-11
Pa to ni u suprotnosti s Ustavom.veber wrote:koriste ga većina kontraobavještajnih službi.Eva wrote:
Zakurac ti je sw, nit koga zavodim nit kaj izvodim.
ne zavodiš nikog, a izvodiš kerefeke.
Guest- Guest
Longi, jel tebe možda Iknar hakiral?
Guest- Guest
NIje,Eva wrote:Longi, jel tebe možda Iknar hakiral?
Ja teško donosim odluke da ću nekoga izbrisati sa lića Zemlje al kad ju donesem ....to će biti izbrisano.
2014-04-11
Podsjetio si me na njega. Tak je i on poslal požar jedno ljeto u IL, a sve kaj smo se nas dvoje malo zakačili.RayMabus wrote:NIje,Eva wrote:Longi, jel tebe možda Iknar hakiral?
Ja teško donosim odluke da ću nekoga izbrisati sa lića Zemlje al kad ju donesem ....to će biti izbrisano.
Guest- Guest
Jebote evvo..nemrete..hrvati i mundzosi vam neprijatelji..bar oni suverenisti i drzavotvorni...nemrete iz svoje koze tak..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo na prwi pogled ima slićnosti.Eva wrote:Podsjetio si me na njega. Tak je i on poslal požar jedno ljeto u IL, a sve kaj smo se nas dvoje malo zakačili.RayMabus wrote:NIje,Eva wrote:Longi, jel tebe možda Iknar hakiral?
Ima nešto šta se zowu wiši entieti a ima i nešto šta se zowe polje swijesnosti.
Jedan wiši entitet ima swoje polje swijesnosti puno weće nego obićna osoba.
Majmuni na jednom otoku iste wrste mogu naučit stwari jer ih je naučila ista wrsta na drugome otoku iako nisu fizički powezani.
POLJE.
JA NA NJEGA MOGU UTJEĆATI.
JAKO.
KONTROLIRAM MAJMUNE.
2014-04-11
Bolje da svog šamaraš, bilo bi ti zabavnijeRayMabus wrote:Samo na prwi pogled ima slićnosti.Eva wrote:Podsjetio si me na njega. Tak je i on poslal požar jedno ljeto u IL, a sve kaj smo se nas dvoje malo zakačili.RayMabus wrote:NIje,Eva wrote:Longi, jel tebe možda Iknar hakiral?
Majmuni na jednom otoku iste wrste mogu naučit stwari jer ih je naučila ista wrsta na drugome otoku iako nisu fizički powezani.
POLJE.
JAKO.
KONTROLIRAM MAJMUNE.
Guest- Guest
Polje je trik kako ja izdajem naredbe i kako se one izwršawaju.
Dragi Srbi Bosanći jbga.
IZgleda da je Tarabić bija u prawu.
LETITE.
Dragi Srbi Bosanći jbga.
IZgleda da je Tarabić bija u prawu.
LETITE.
2014-04-11
Nešto sumnjam da mu se diže kada upadne u ovu fazu.Eva wrote:Bolje da svog šamaraš, bilo bi ti zabavnijeRayMabus wrote:Samo na prwi pogled ima slićnosti.Eva wrote:Podsjetio si me na njega. Tak je i on poslal požar jedno ljeto u IL, a sve kaj smo se nas dvoje malo zakačili.RayMabus wrote:NIje,Eva wrote:Longi, jel tebe možda Iknar hakiral?
POLJE.
JAKO.
KONTROLIRAM MAJMUNE.
Ezekile mi je jednom upao sa owom pričom ....a ja šutim ......ne želim reči ništa ...lik misli da ja o tome nemam pojma ....a to je trik ...i način kako ja izdajem naredbe i radim da se one sprowode na fizičkom planu.
2014-04-11
I sad se lijepo spremite ....jer kad se malo pogleda moje pisanje ....konćetriram se na zapadnu BOsnu ....a istoćna wam je powzana sa Srbijom.
Utjećem na waš um.
DAJEM WAM NAREDBE.
A WI IH NE KUŽITE.
Utjećem na waš um.
DAJEM WAM NAREDBE.
A WI IH NE KUŽITE.
2014-04-11
Poanta priče ; NIKAD NE IZAZIWAJ NEKOGA TKO JE PAMETNIJI OD TEBE PLUS JE I WIŠI ENTITET.
RAZHEBAT ČETE.
RAZHEBAT ČETE.
2014-04-11
Ajde, dobro, neću više.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Kapetan Dragan:"Nisam kriv,borio sam se protiv ustaškog i četničkog ekstremizma"
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Kapetan Dragan:"Nisam kriv,borio sam se protiv ustaškog i četničkog ekstremizma"
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
Page 4 of 5