Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
Sad ću ja malo po 'vašem'...sve je to isto, nikad ne znaš kad će proradit taj ekstremizam, i tako..dzango wrote:Da li Jeremić klanja ili se krsti?maggie13 wrote:A, vama svi bili čistokrvni Srbi..dzango wrote:Koja crna RS. Pa vama Balije stoluju u Zagrebu a vi bi da razmiljate o RS. Ne ide to tako. Prvo počisti kod kuće, pa se javi.RayMabus wrote:Dowiđenja RS ....nema wiše rasprawe ....odlućeno je i odluka je neopoziwa ...a sad odhebi.
Roditelji Vuka Jeremića su Sena i Mihajlo Jeremić, bivši direktor trvrke Jugopetrol. Djed i baka po majci su diplomat Šerif Buljubašić i Sadeta Pozderac, ...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Mogao bi ovaj Šerifko za ministra branitelja.vuksadinare wrote:Bog izabra lude da nadmudre mudre...poslanica koricanima
Guest- Guest
Veseli se Kroatija,pašće ti demokratija-stiže islamski hilafet,stiže islamski hilafet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa o jednom trošku nek dođe hodža klanjat u oba ministarstva. Jesam šparna i pragmatična, treba me u Vladu.
Guest- Guest
Šefik mubarem oslum ili tako nešto. Hasin frendić vjerojatno.
Ništa bez Janičara. Najbolje od/rade svoj posal.Eva wrote:Mogao bi ovaj Šerifko za ministra branitelja.vuksadinare wrote:Bog izabra lude da nadmudre mudre...poslanica koricanima
hahahahahaha....maggie13 wrote:A, vama svi bili čistokrvni Srbi..dzango wrote:Koja crna RS. Pa vama Balije stoluju u Zagrebu a vi bi da razmiljate o RS. Ne ide to tako. Prvo počisti kod kuće, pa se javi.RayMabus wrote:Dowiđenja RS ....nema wiše rasprawe ....odlućeno je i odluka je neopoziwa ...a sad odhebi.
Roditelji Vuka Jeremića su Sena i Mihajlo Jeremić, bivši direktor trvrke Jugopetrol. Djed i baka po majci su diplomat Šerif Buljubašić i Sadeta Pozderac, ...
2014-12-30
Jašta, i kad dođe imam mujeziniti, najbolje je da se fino abdesti i do Džamije prek puta HDZ-a ode na ikindiju pa rahetEro wrote:Ništa bez Janičara. Najbolje od/rade svoj posal.Eva wrote:Mogao bi ovaj Šerifko za ministra branitelja.vuksadinare wrote:Bog izabra lude da nadmudre mudre...poslanica koricanima
Guest- Guest
Može skokniti na džuma-namaz i do crvene Rijeke. S helikopterom. On i Milanović o istom trošku.Eva wrote:Jašta, i kad dođe imam mujeziniti, najbolje je da se fino abdesti i do Džamije prek puta HDZ-a ode na ikindiju pa rahetEro wrote:Ništa bez Janičara. Najbolje od/rade svoj posal.Eva wrote:Mogao bi ovaj Šerifko za ministra branitelja.vuksadinare wrote:Bog izabra lude da nadmudre mudre...poslanica koricanima
Ja se slažem sa tobom. U svakom slučaju je Srbin. A važno je da ne klanja upravo zbog ekstremizma.maggie13 wrote:Sad ću ja malo po 'vašem'...sve je to isto, nikad ne znaš kad će proradit taj ekstremizam, i tako..dzango wrote:Da li Jeremić klanja ili se krsti?maggie13 wrote:A, vama svi bili čistokrvni Srbi..dzango wrote:Koja crna RS. Pa vama Balije stoluju u Zagrebu a vi bi da razmiljate o RS. Ne ide to tako. Prvo počisti kod kuće, pa se javi.RayMabus wrote:Dowiđenja RS ....nema wiše rasprawe ....odlućeno je i odluka je neopoziwa ...a sad odhebi.
Ma koji Zoki, ne zna on ništa o nijetu, bajram namazu, rekjatu, tekbiru, a nit slijedi Aziz imama. Bez njega.Ero wrote:Može skokniti na džuma-namaz i do crvene Rijeke. S helikopterom. On i Milanović o istom trošku.Eva wrote:Jašta, i kad dođe imam mujeziniti, najbolje je da se fino abdesti i do Džamije prek puta HDZ-a ode na ikindiju pa rahetEro wrote:Ništa bez Janičara. Najbolje od/rade svoj posal.Eva wrote:Mogao bi ovaj Šerifko za ministra branitelja.vuksadinare wrote:Bog izabra lude da nadmudre mudre...poslanica koricanima
Ali, zato ja znam tko zna. HDZ ZNA, a Karamrko ne da klanja, on je i osunetit.
Guest- Guest
Sada kune svoju svoju, što je janičar...Ero wrote:Ništa bez Janičara. Najbolje od/rade svoj posal.Eva wrote:Mogao bi ovaj Šerifko za ministra branitelja.vuksadinare wrote:Bog izabra lude da nadmudre mudre...poslanica koricanima
Last edited by dzango on 16/2/2016, 13:53; edited 1 time in total
To nije twoj problem.dzango wrote:Koja crna RS. Pa vama Balije stoluju u Zagrebu a vi bi da razmiljate o RS. Ne ide to tako. Prvo počisti kod kuće, pa se javi.RayMabus wrote:Dowiđenja RS ....nema wiše rasprawe ....odlućeno je i odluka je neopoziwa ...a sad odhebi.
Razgowor je zawršen a odluka donesena.
Prešli ste ćrwenu liniju a nakon toga rasprawe wiše nema ..... i da bolje imat owo u dogoworu sa muslimanima iz BiH nego wašu četnićadiju na korak od nas.
Puno puta sam was upozorawao da samo tri stwari tražim i ni to niste ispunili.
- Powratak izganih u RS tko se oće wratit
- Slobodan prolaz roba i ljudi
- Ne dowoženje teške ratne opreme u zapadni dio RS
---
Progalšenjem Hrwatske nasljednićom NDHa prekršili ste prwu točku a i djelomićno i drugu ....otwaranjem osnowne škole u zapadnom dijelu RS na koridoru prekršili ste točku jedan i nagazili lagano i u točku tri.
GOTOWO JE,
DOWIĐENJA I TO JE TO.
NEMA RASPRAWE SA TAKWIMA.
DOWIĐENJA BRAJO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A da pitaš doktora da ti promeni terapiju? Od ove si počeo da hiperventiliraš.RayMabus wrote:To nije twoj problem.dzango wrote:Koja crna RS. Pa vama Balije stoluju u Zagrebu a vi bi da razmiljate o RS. Ne ide to tako. Prvo počisti kod kuće, pa se javi.RayMabus wrote:Dowiđenja RS ....nema wiše rasprawe ....odlućeno je i odluka je neopoziwa ...a sad odhebi.
Razgowor je zawršen a odluka donesena.
Prešli ste ćrwenu liniju a nakon toga rasprawe wiše nema ..... i da bolje imat owo u dogoworu sa muslimanima iz BiH nego wašu četnićadiju na korak od nas.
Puno puta sam was upozorawao da samo tri stwari tražim i ni to niste ispunili.
- Powratak izganih u RS tko se oće wratit
- Slobodan prolaz roba i ljudi
- Ne dowoženje teške ratne opreme u zapadni dio RS
---
Progalšenjem Hrwatske nasljednićom NDHa prekršili ste prwu točku a i djelomićno i drugu ....otwaranjem osnowne pkole u zapadnom dijelu RS na koridoru prekršili ste točku jedan i nagazili lagano i u točku tri.
GOTOWO JE,
DOWIĐENJA I TO JE TO.
Kak kome, Longi. Sam ni ti šerija garancija da buš fukal. Može bit baš obrnuto, da buš nečija hanuma.
Guest- Guest
Đango đabe ti je wiše mene uwjerawat u išta ...pokupite prnje iz zapadne Bosne.
Kad donesem odluku onda je to to .....naučite sa kime pričate i tko was u osnowi trpi i to ne znate niti ćijeniti nego sherete okolo po istima.
Sad je gotowo.
ĆAO.
Kad donesem odluku onda je to to .....naučite sa kime pričate i tko was u osnowi trpi i to ne znate niti ćijeniti nego sherete okolo po istima.
Sad je gotowo.
ĆAO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Đango đabe ti je wiše mene uwjerawat u išta ...pokupite prnje iz zapadne Bosne.
Sad je gotowo.
ĆAO.
Dobro je. Još nisi upao u napoleon fazu. Neki medikament protiv halucinacija i sve će opet da bude pod kontrolom.
Izgleda da wam je suđen Tarabić.
Sami pali sami se ubili.
Jako ste glupi al sad wiše nema rasprawe.
Za dogowor je potrebno DWOJE ....A NE SAMO WI.
Sami pali sami se ubili.
Za dogowor je potrebno DWOJE ....A NE SAMO WI.
2014-04-11
Stwarno ste glupi.
Dao sam wam odlićne uwjete da was se ne dira i .....ništa.
Sad wam je gotowo.
I da očete dogowor nečete ga dobit.
Owo se ukida :
Dao sam wam odlićne uwjete da was se ne dira i .....ništa.
Sad wam je gotowo.
I da očete dogowor nečete ga dobit.
Owo se ukida :
2014-04-11
Ko te to ometa?RayMabus wrote:Izgleda da wam je suđen Tarabić.
Sami pali sami se ubili.
Jel to stigo doktor ili dežurna sestra?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Kapetan Dragan:"Nisam kriv,borio sam se protiv ustaškog i četničkog ekstremizma"
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Kapetan Dragan:"Nisam kriv,borio sam se protiv ustaškog i četničkog ekstremizma"
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
Page 2 of 5