CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
A taj vidijo ljubovanja s Biserkom koji spominješ? Taj nije opscen? Samo malo uvaljivanja jezika i šlatanja po golom dupetu, onak skroz decentno i kulturno?Eva wrote:Kakve su to lascivne misle? Ja sam strogo kod geografskog pojma, a opscenu literaturu ne bih nikad čitala.
Guest- Guest
Re: CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
Pa ak je blagoslovil ministar kulture, onda je kulturno.
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:gle situacija je jednostavna, ovi koriste kriprtirane online programe , koji ti kriptiraju internet konekciju , i takvi programi se plaćaju par $ mjesečno i ne mogu se baš probiti.
nema tu neke teorije zavjere
Vjerojatno lik sere jer je bilo pisalo malo nakon masakra da je ovo veliki fail tajnih službi jer su terorosti sve organizirali preko naj običnijih sms poruka pa je ovo vjerojatno pokušaj skretanja krivnje na kriptiranje poruka koji ovi pokušavaju staviti pod nadzor pod izlikom borbe protiv terorizma.
catabbath-
2015-08-22
Kad se radi o obavještajnim službama, ništa nije ono što se čini da jest, pa čak kad i jest. Često puta nema veća laži od istine, a.k.a. Michael Moore syndrome.dawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:gle situacija je jednostavna, ovi koriste kriprtirane online programe , koji ti kriptiraju internet konekciju , i takvi programi se plaćaju par $ mjesečno i ne mogu se baš probiti.
nema tu neke teorije zavjere
Vjerojatno lik sere jer je bilo pisalo malo nakon masakra da je ovo veliki fail tajnih službi jer su terorosti sve organizirali preko naj običnijih sms poruka pa je ovo vjerojatno pokušaj skretanja krivnje na kriptiranje poruka koji ovi pokušavaju staviti pod nadzor pod izlikom borbe protiv terorizma.
Guest- Guest
TOR je probijen,Yoda... Ef.bi aj!! slobodno preko njega špija..upravo_sa_jebachine wrote:ruska tajna služb FSB plaća 100 000 $ onome tko probije zaštitu od Tor-a koji je besplatan program.
Guest- Guest
Jel ima kakav programčić kaj bi Veberu pomogel da vidi kaj ja imam među nogama? Siroče, mjesecima ne spi od brige.
Guest- Guest
neobrezanu pravoslavnu 14cm čunu?Eva wrote:Jel ima kakav programčić kaj bi Veberu pomogel da vidi kaj ja imam među nogama? Siroče, mjesecima ne spi od brige.
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
Ništa ti ne znaš niti te zanima
ali znaš da ososbno Putin plaća za razbijanje koda.
cccccccccccccccc
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Neznanje je majka braće blizanaca neotesanosti i arogancije.Yehudi wrote:upravo_sa_jebachine wrote:ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
Ništa ti ne znaš niti te zanima
ali znaš da ososbno Putin plaća za razbijanje koda.
cccccccccccccccc
Guest- Guest
pa modus operandiostap.phender wrote:Zašto onda prdiš na temi o kojoj ništa ne znaš?upravo_sa_jebachine wrote:ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
Kermit-
2014-04-17
nešto mi je malo mutno i sumnjivo u ovom javnom cia-cendranju i ispovijedanju, pitam se što je cilj.. možda pokušaj ukidanja, ograničavanja ili postavljanja jakog nadzora nad još slobodnim dijelovima interneta (ako takvi uopće postoje) ..? :/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:nešto mi je malo mutno i sumnjivo u ovom javnom cia-cendranju i ispovijedanju, pitam se što je cilj.. možda pokušaj ukidanja, ograničavanja ili postavljanja jakog nadzora nad još slobodnim dijelovima interneta (ako takvi uopće postoje) ..? :/
ili jednostavno pokušaj da se izmuze više love, pazi majketi terorsti s tri grama mozga, sitni krimosi iz pariškog podzemlja, su koristili "metode komunikacije" koje su presofisticirane za cia-u
moguće uostalom da je pariz false flag operacija, previše tu toga ne štima
Pa nije to bas tako jednostavno..ima raznih vrsta kriptiranja koje se mogu postici jednostavnim alatima za smurtfoune,a 512 ili 1024 bitnu enkripciju,niti sve servervlje amerike ne bi probilo jedno 25000 godina,da stalno radi..jos nije probijen niti ima shanse da se probije PGP (Preety god Privacy),koji se duvnloada,kad god pozelis..
http://www.pgpi.org/download/
http://www.tucows.com/preview/206706
ovo mogu samo desifrirati samo posiljatelj i primatelj,koji su rtazmjenili kljuceve,ostali,nema sanse
Cak i nedotupavi Khozoepi nauce koristiti program vrlo brzo..
http://www.pgpi.org/download/
http://www.tucows.com/preview/206706
ovo mogu samo desifrirati samo posiljatelj i primatelj,koji su rtazmjenili kljuceve,ostali,nema sanse
Cak i nedotupavi Khozoepi nauce koristiti program vrlo brzo..
Guest- Guest
previše...marcellus wrote:r_nevjesta wrote:nešto mi je malo mutno i sumnjivo u ovom javnom cia-cendranju i ispovijedanju, pitam se što je cilj.. možda pokušaj ukidanja, ograničavanja ili postavljanja jakog nadzora nad još slobodnim dijelovima interneta (ako takvi uopće postoje) ..? :/
ili jednostavno pokušaj da se izmuze više love, pazi majketi terorsti s tri grama mozga, sitni krimosi iz pariškog podzemlja, su koristili "metode komunikacije" koje su presofisticirane za cia-u
moguće uostalom da je pariz false flag operacija, previše tu toga ne štima
Kermit-
2014-04-17
daj, svetonije, prosječan malo bolji haker ti metodom pokušaja i pogreške za par sati razbije 64 bitnu enkripciju, kamoli ne cia i nsa s računalima koja imaju
a ova tri papka u parizu uglavnom nisu znala ni pokrenut računalo
2014-04-17
cilj svega ovoga osim razjebavanja je ukidanje prava i sloboda, a ovo je jedan od daleko najlakših načina
Kermit-
2014-04-17
ali su zato imali PS hahah da ne govorim da su ovo i najvljivali par mjeseci prije u onom svojem Mordoru u Raqiimarcellus wrote:daj, svetonije, prosječan malo bolji haker ti metodom pokušaja i pogreške za par sati razbije 64 bitnu enkripciju, kamoli ne cia i nsa s računalima koja imaju
Kermit-
2014-04-17
r_nevjesta wrote:nešto mi je malo mutno i sumnjivo u ovom javnom cia-cendranju i ispovijedanju, pitam se što je cilj.. možda pokušaj ukidanja, ograničavanja ili postavljanja jakog nadzora nad još slobodnim dijelovima interneta (ako takvi uopće postoje) ..? :/
naravno da postoje...samo treba znati gdje su i kako doći do njih
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on 16/2/2016, 20:09; edited 1 time in total
upravo to...ako nisi primjetila svi spominju deep web, pedofile, dilere, pirate, te teorije urote koje štete općoj polulaciji, osim toga TTIP-e tj TTp ide u smjeru da ukine slobodni internet kroz nebrojene barijere tobožnjeg čuvanja autorskih pravar_nevjesta wrote:nešto mi je malo mutno i sumnjivo u ovom javnom cia-cendranju i ispovijedanju, pitam se što je cilj.. možda pokušaj ukidanja, ograničavanja ili postavljanja jakog nadzora nad još slobodnim dijelovima interneta (ako takvi uopće postoje) ..? :/
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» To je najmanje što smo mogli učiniti za Vas, dragi župniče
» Platili su 2.400 evra da izvrše masakr nad bićima koja nisu imala gde da beže
» Potukli se Srbi, Hrvati i Bosanci u Beču: Nisu mogli da se dogovore da li će da igraju pikado ili da plešu!
» Mesic ljut na Srbiju:'Nisu spomenuli Tita a Budu Loncara su mogli bar na kavu pozvati'
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
» Platili su 2.400 evra da izvrše masakr nad bićima koja nisu imala gde da beže
» Potukli se Srbi, Hrvati i Bosanci u Beču: Nisu mogli da se dogovore da li će da igraju pikado ili da plešu!
» Mesic ljut na Srbiju:'Nisu spomenuli Tita a Budu Loncara su mogli bar na kavu pozvati'
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
Page 2 of 4