CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-ciae-otkrio-zasto-nisu-uspjeli-sprijeciti-pariski-masakr-iako-su-znali-da-isis-sprema-napad/875241.aspx
"Znali smo da sustav svijetli crveno. Znali smo da ISIS pokušava nešto izvesti. No osobe koje su u to bile upletene iskoristile su najnovije dostupne načine za komunikaciju koje su skrivene od nas"
Bua-ha-ha! I još jednom: - Bua-ha-ha! CIA nije znala za nove metode enkripcije. A NSA? Samo u Utah Data Centru imaju datoteku s exabyte redom veličine pohranjenih podataka. A to je samo ono za što javnost zna. I zapošljavaju najveći broj matematičara na jednom mjestu igdje na planeti. Al' eto, Isisovci su ipak malo pametniji. A mi cijelo vrijeme mislili da su to neki retardirani fundamentalistički kozojebi. Kad ono: sami doktori matematike.
"Znali smo da sustav svijetli crveno. Znali smo da ISIS pokušava nešto izvesti. No osobe koje su u to bile upletene iskoristile su najnovije dostupne načine za komunikaciju koje su skrivene od nas"
Bua-ha-ha! I još jednom: - Bua-ha-ha! CIA nije znala za nove metode enkripcije. A NSA? Samo u Utah Data Centru imaju datoteku s exabyte redom veličine pohranjenih podataka. A to je samo ono za što javnost zna. I zapošljavaju najveći broj matematičara na jednom mjestu igdje na planeti. Al' eto, Isisovci su ipak malo pametniji. A mi cijelo vrijeme mislili da su to neki retardirani fundamentalistički kozojebi. Kad ono: sami doktori matematike.
Guest- Guest
Re: CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
CIA ne zna arapski. Ideš?
Guest- Guest
Re: CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
gle situacija je jednostavna, ovi koriste kriprtirane online programe , koji ti kriptiraju internet konekciju , i takvi programi se plaćaju par $ mjesečno i ne mogu se baš probiti.
nema tu neke teorije zavjere
nema tu neke teorije zavjere
Guest- Guest
ruska tajna služb FSB plaća 100 000 $ onome tko probije zaštitu od Tor-a koji je besplatan program.
Guest- Guest
https://www.schneier.com/blog/archives/2014/07/russia_paying_f.html
http://www.therunet.com/news/3339-mvd-ob-yavilo-tender-na-raskrytie-dannyh-polzovateley-tor
FSB/Putin plaćaju , 114 000 za onoga tko probije zaštitu Tor enkripcije, koji je besplatan program. A imate stotien drugih koji se plaćaju i ne mogu se tek tako probiti.
http://www.therunet.com/news/3339-mvd-ob-yavilo-tender-na-raskrytie-dannyh-polzovateley-tor
FSB/Putin plaćaju , 114 000 za onoga tko probije zaštitu Tor enkripcije, koji je besplatan program. A imate stotien drugih koji se plaćaju i ne mogu se tek tako probiti.
Guest- Guest
Ha-ha-ha..., Putin plaća :P Javi to Sambuddhou Chakravartyju, profesoru s Colubijskog sveučilišta.upravo_sa_jebachine wrote:https://www.schneier.com/blog/archives/2014/07/russia_paying_f.html
http://motherboard.vice.com/read/how-the-nsa-or-anyone-else-can-crack-tors-anonymity
https://mice.cs.columbia.edu/getTechreport.php?techreportID=1545&format=pdf
Guest- Guest
eto vidiš, navodno je profesor probio jedan od programa(besplatnih) sa 80% preciznosti. sa druge strane postoje stotine sličnih programa, i koji se plaćaju i koji su kvalitetniji, i šta misliš da ta ekipa koja prodaje te programe kada otkriju način kako ih zaobići, automatski izbace zakrpu itd..
to je non stop rat.. recimo često čitamo vijesti kako je uhitilo pedofilsku skupinu, a sa druge strane ima pedofila koji na dark webu operiraju godinama i koje se ne može tek tako indetificirati iako dark webom surfaju i agenti obavještajnih služba itd itd..
tako da mi je sasvim jasno i logično da USA ili FSB ili EU obavještajne službe ne mogu spriječiti - sve terorističke napade.
Ipak treba imati na umu, da ipak CIA; MOSSAD; FSB, Europljani, Kinezi itd, uglavnom spriječe veliku većinu terorističkih napada - već prije.
Ali jebiga koji i utekne.
to je non stop rat.. recimo često čitamo vijesti kako je uhitilo pedofilsku skupinu, a sa druge strane ima pedofila koji na dark webu operiraju godinama i koje se ne može tek tako indetificirati iako dark webom surfaju i agenti obavještajnih služba itd itd..
tako da mi je sasvim jasno i logično da USA ili FSB ili EU obavještajne službe ne mogu spriječiti - sve terorističke napade.
Ipak treba imati na umu, da ipak CIA; MOSSAD; FSB, Europljani, Kinezi itd, uglavnom spriječe veliku većinu terorističkih napada - već prije.
Guest- Guest
Kao i CIA, i FSB postoji za zamazivanje očiju naivcima kao što si ti. Pa jel' ti uopće znaš koja je glavna ruska kontraobavještajna služba?upravo_sa_jebachine wrote:eto vidiš, navodno je profesor probio jedan od programa(besplatnih) sa 80% preciznosti. sa druge strane postoje stotine sličnih programa, i koji se plaćaju i koji su kvalitetniji, i šta misliš da ta ekipa koja prodaje te programe kada otkriju način kako ih zaobići, automatski izbace zakrpu itd..
Guest- Guest
ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
Guest- Guest
Da, gadno je to: kad spriečiš teroristički napad, s tim se ne ide u javnost. Ako ga ne spriečiš, svi to doznaju i ispadaš nesposoban.
točno to, ili izađe u javnost, ali bude tipa na zadnjoj strani novina ispod reklame "demarotolozi je mrze klikni i provjeri zašto"Regoč wrote:Da, gadno je to: kad spriečiš teroristički napad, s tim se ne ide u javnost. Ako ga ne spriečiš, svi to doznaju i ispadaš nesposoban.
Guest- Guest
Zašto onda prdiš na temi o kojoj ništa ne znaš?upravo_sa_jebachine wrote:ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
Guest- Guest
je ti znaš. eto , amerikanci i rusi i europljani i židovi da hoće mogu spriječiti sve terorističke napade, ali namjerno puste neke jer im je dosadno u životuostap.phender wrote:Zašto onda prdiš na temi o kojoj ništa ne znaš?upravo_sa_jebachine wrote:ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
odjebi u troskoku
Guest- Guest
Ma znala je qurac. Evo i ja znam da ce ISIL napravit negdje napad od 16.02.2016. do 31.12.2016.
Ucka-
2016-02-15
Ma znala je qurac. Evo i ja znam da ce ISIL napravit negdje napad od 16.02.2016. do 31.12.2016.
Ucka-
2016-02-15
Rekao si da ne znaš jer te ne zanima, dakle sam sebi skačeš u usta. Otprdi dakle u skoku s motkom :Pupravo_sa_jebachine wrote:je ti znaš. eto , amerikanci i rusi i europljani i židovi da hoće mogu spriječiti sve terorističke napade, ali namjerno puste neke jer im je dosadno u životuostap.phender wrote:Zašto onda prdiš na temi o kojoj ništa ne znaš?upravo_sa_jebachine wrote:ne znam, niti me interesira. ne znam niti koje su Hrvatske tajne službe niti me zanima ta ekipa uhljeba
odjebi u troskoku
Guest- Guest
I to na sjeverno od Rakove obratnice. Pa mi bi mogli surađivatiUcka wrote:Ma znala je qurac. Evo i ja znam da ce ISIL napravit negdje napad od 16.02.2016. do 31.12.2016.
Guest- Guest
Odmah ti Henryja Millera potežeš. Znakovito :DEva wrote:I to na sjeverno od Rakove obratnice. Pa mi bi mogli surađivatiUcka wrote:Ma znala je qurac. Evo i ja znam da ce ISIL napravit negdje napad od 16.02.2016. do 31.12.2016.
Guest- Guest
Kakve su to lascivne misle? Ja sam strogo kod geografskog pojma, a opscenu literaturu ne bih nikad čitala.
Guest- Guest
A taj vidijo ljubovanja s Biserkom koji spominješ? Taj nije opscen? Samo malo uvaljivanja jezika i šlatanja po golom dupetu, onak skroz decentno i kulturno?Eva wrote:Kakve su to lascivne misle? Ja sam strogo kod geografskog pojma, a opscenu literaturu ne bih nikad čitala.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» To je najmanje što smo mogli učiniti za Vas, dragi župniče
» Platili su 2.400 evra da izvrše masakr nad bićima koja nisu imala gde da beže
» Potukli se Srbi, Hrvati i Bosanci u Beču: Nisu mogli da se dogovore da li će da igraju pikado ili da plešu!
» Mesic ljut na Srbiju:'Nisu spomenuli Tita a Budu Loncara su mogli bar na kavu pozvati'
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
» Platili su 2.400 evra da izvrše masakr nad bićima koja nisu imala gde da beže
» Potukli se Srbi, Hrvati i Bosanci u Beču: Nisu mogli da se dogovore da li će da igraju pikado ili da plešu!
» Mesic ljut na Srbiju:'Nisu spomenuli Tita a Budu Loncara su mogli bar na kavu pozvati'
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
Page 1 of 4