Štićena Milanovićeva kolona nije propustila vozilo Hitne
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štićena Milanovićeva kolona nije propustila vozilo Hitne
Sora wrote:Ero wrote:Ciceronove riječi prije 2000 godina jednako vrijede i danas:Sora wrote:Ero wrote:Ne očekuje se od tebe da ih poznaješ, ali od bivšeg ...ma od njega još manje.Sora wrote:To su pravila .Eva wrote:Nažalost ne samo da štićene osobe iz izvršne vlasti, pa i do perioda od 6 mjeseci nakon isteka roka obnašanja dužnosti, pravo na zaštitu imaju i članovi njihove uže obitelji, tako da ti troškovi mjesečno mogu iznositi od 25 k € na više.
Ne kužim sto se ima protiv zakona i pravila ?
Čuli, ima pravo na štićenu kolonu po zakonu ...Koji bezdušni bezobraznici. Fujjj...
Gle .
Moja drzava moj problem
Zakone ne poznam koje ne moram , ne znam zasto bi ih ti poznavao ?
Koji kurac tebi trebaju nasi zakoni ?
Meni bi bilo najvažnije da imam povjerenje u zakonodavca tj sabor RH
Kao sto je i vecini građana RH
I da onda te zakone poštujem
Ah da ... Zna se gdje se ne drze zakona .. Jer se ne rijesavaju plemensko- rodovskoga mentaliteta
Kamenjari ha
Jer izdajnik ne izgleda kao izdajnik. On govori naglascima bliskim njegovim žrtvama,
on oblači njihovo lice i njihovu odjeću,
on priziva podlost koja leži duboko u srcu svakog čovjeka.
On truje dušu nacije.
On radi tajno i neznano da potkopa temelje grada.
On truje državno tkivo tako da se ono ne može dalje odupirati.
Krvnika se treba manje bojati.”
Jebes ero po tavanu
Gdje god stignem i ne samo po tavanu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Eva wrote:Da, zato to i delaju. No, u teoriji, mislim da je zakon tak koncipiran. No, evo ak koji pravnik zaluta, bila bih mu zahvalna da me educira.Regoč wrote:Mislim da ne. U stvari, prije kolone raspoređuju se policajci koji na trasi onemogućuju drugi tip prometa, bilo motorni, bilo pješački. U idealnim okolnostima, štićena kolona nema koga pretjecati, niti koga izbjegavati jer trasa mora biti prazna za njezin prolazak.Eva wrote:Pa ne znam, evo nek nam forumski pravnici pomognu. Ak si na cesti, i ne makneš se (jednostavno ne uspiješ jer si spor, hendikepiran i sl.), a kolona te pregazi, jel odgovara itko za ubojstvo?Regoč wrote:Sad baš ubiti, mislim, mogu ako imaju povoda, u pravu si za njihovu apsolutnu prednost.Eva wrote:Davno sam polagala vozački, 1993., ali čini mi se da je u našem zakonu o cestovnom prometu na snazi članak u kojem se navodi da kolona ima apsolutno prednsot i nema odgovornost, ne citiram, ali to je kontekst. Oni su iznad svega i svih, mogu te i ubit na cesti, nitko nikome.vili40 wrote:i u Bosni se ljudi žale,vele da kad neki predsjednik sreza ide na neko druženje prati ga pet crnih mrcina koji izguravaju sve sa ceste
evo, još jednom...mada nisam pravnik
PRAVILNIK O NAČINU POSTUPANJA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA
Članak 140.
Prilikom osiguranja štićene osobe dok se ista nalazi u koloni vozila pod pratnjom policijski
službenici koji osiguravaju štićenu osobu koriste posebna motorna vozila i sudionicima u
prometu izdaju usmene i pisane naredbe koristeći pritom svjetlosne i zvučne signale,
megafon, pločice STOP policija i drugo.
Ukoliko sudionik u prometu ne postupi sukladno naredbi policijskih službenika, a postoji
opasnost da će sigurnosno ugroziti štićenu osobu ili izvršiti napad na kolonu vozila pod
pratnjom i dovesti u opasnost život štićene osobe, policijski službenici koji osiguravaju
štićenu osobu i nalaze se u koloni vozila pod pratnjom, upotrijebit će posebna motorna vozila
kao sredstvo prisile na način da će kretanjem i položajem vozila odbiti napad i otkloniti
opasnost ugrožavanja života štićene osobe.
U sastavu kolone vozila pod pratnjom nalazi se najmanje jedno posebno motorno vozilo, a
ovisno od sigurnosne procjene i više vozila.
e, sad...ne piše ništ o kolateralnim žrtvama
Guest- Guest
Znaci glavni jebac na forumu ?
Hmm
Ti i marcelko ..
Bolje vas ne vuci za onu stvar , izvuko bi žvakaču gumu
Hmm
Ti i marcelko ..
Bolje vas ne vuci za onu stvar , izvuko bi žvakaču gumu
Uvjek se zaibretim kad ova sora-hanuma nesto napise! Pa bona nebila i ti si uljezSora wrote:Eva wrote:Afričke diktature i HR ponose se svojim vladarimaRegoč wrote:Dobro, ima, ni tu nije prekršen zakon. Ako smo za mienjanje toga prava, ja sam za.Eva wrote:Nažalost imaju. Sva prava su si dodijeli, tako da su oni na Olimpu a ostali smrtnici u glibu koji su im oni stvorili.Regoč wrote:Ne znam ima li pravo, ali znam da štićena kolona ima apsolutnu prednost. E, sad, ako nema pravo neka se oko toga diže frka, a ne oko toga što štićena kolona nije propustila hitnu jer ju ni ne mora propustiti.Ero wrote:Hoćeš reći da bivši premijer ima po zakonu pravo na "štićenu kolonu"?Regoč wrote:Da je Karamarko u pitanju, već bi nastao pakao oko ovoga. No, štićena kolona ima apsolutnu prednost tako da nema povrjede zakona.
Ne vjerujem da je tako formuliran zakon.
Na koliko kilometara dugu štićenu kolonu ima pravo po zakonu?
Zasto ne ?
Kamo sreće da mi imamo na koga biti ponosni
A ne da Trpimo strance i uljeze i njihove sluge umjesto svojih domaćih ljudi
Stalno je tako u RH ..I u nezavisnoj kobajagi
2014-04-19
Sora wrote:Znaci glavni jebac na forumu ?
U mozak. To mi je specijalnost.
No, Marc me na tom polju šije, što jes jes...
Prcko .. Ja uvijek uljezem
Ak je dobar jebac
Ak je dobar jebac
trebamo biti sretni i ponosni što imamo toliko važnih ljudi u maloj nam državi a ne jambrati i biti zavidni.Europa nam neka zavidi što smo iznjedrili toliko velikih ljudi.
vili40-
2015-08-02
Ero wrote:Sora wrote:Znaci glavni jebac na forumu ?
Mra biti da je tako . Obično muškima jedino to i preostaje kad im opadne kujac da ga ne mogu dici vise
Thx, a čuj kaj god bilo, Kolinda ga pomiluje, dok tebe prekrije mahovina, snijegovi i šaš. Pa sad kome je bolje, razvidno je, osim ak nisi šehid pa buš ševil djevice.Noor wrote:Eva wrote:Da, zato to i delaju. No, u teoriji, mislim da je zakon tak koncipiran. No, evo ak koji pravnik zaluta, bila bih mu zahvalna da me educira.Regoč wrote:Mislim da ne. U stvari, prije kolone raspoređuju se policajci koji na trasi onemogućuju drugi tip prometa, bilo motorni, bilo pješački. U idealnim okolnostima, štićena kolona nema koga pretjecati, niti koga izbjegavati jer trasa mora biti prazna za njezin prolazak.Eva wrote:Pa ne znam, evo nek nam forumski pravnici pomognu. Ak si na cesti, i ne makneš se (jednostavno ne uspiješ jer si spor, hendikepiran i sl.), a kolona te pregazi, jel odgovara itko za ubojstvo?Regoč wrote:Sad baš ubiti, mislim, mogu ako imaju povoda, u pravu si za njihovu apsolutnu prednost.Eva wrote:Davno sam polagala vozački, 1993., ali čini mi se da je u našem zakonu o cestovnom prometu na snazi članak u kojem se navodi da kolona ima apsolutno prednsot i nema odgovornost, ne citiram, ali to je kontekst. Oni su iznad svega i svih, mogu te i ubit na cesti, nitko nikome.vili40 wrote:i u Bosni se ljudi žale,vele da kad neki predsjednik sreza ide na neko druženje prati ga pet crnih mrcina koji izguravaju sve sa ceste
Članak 140.
Prilikom osiguranja štićene osobe dok se ista nalazi u koloni vozila pod pratnjom policijski
službenici koji osiguravaju štićenu osobu koriste posebna motorna vozila i sudionicima u
prometu izdaju usmene i pisane naredbe koristeći pritom svjetlosne i zvučne signale,
Ukoliko sudionik u prometu ne postupi sukladno naredbi policijskih službenika, a postoji
opasnost da će sigurnosno ugroziti štićenu osobu ili izvršiti napad na kolonu vozila pod
pratnjom i dovesti u opasnost život štićene osobe, policijski službenici koji osiguravaju
štićenu osobu i nalaze se u koloni vozila pod pratnjom, upotrijebit će posebna motorna vozila
kao sredstvo prisile na način da će kretanjem i položajem vozila odbiti napad i otkloniti
U sastavu kolone vozila pod pratnjom nalazi se najmanje jedno posebno motorno vozilo, a
Guest- Guest
Ma znam bona, ko kad se u sumi izgube svi kriteriji. Sreca da ste bjezeci stigli u HR pa mos birat. Nego, cujem kod tebe nista od seksa ukoliko drug zagondzija nema kurton sa petokrakom?Sora wrote:Prcko .. Ja uvijek uljezem
Ak je dobar jebac
2014-04-19
Mene zanima zavaruju li se šahtovi kad Milanče prolazi sa štićenom kolonom, snajperi po krovovima i to?
Jok, prvak u toj kategoriji je Crveni. On je velemajstor, i moj idol.Ero wrote:Sora wrote:Znaci glavni jebac na forumu ?
Guest- Guest
To pravilo nije čak ni Sanader koristio.Noor wrote:Eva wrote:Da, zato to i delaju. No, u teoriji, mislim da je zakon tak koncipiran. No, evo ak koji pravnik zaluta, bila bih mu zahvalna da me educira.Regoč wrote:Mislim da ne. U stvari, prije kolone raspoređuju se policajci koji na trasi onemogućuju drugi tip prometa, bilo motorni, bilo pješački. U idealnim okolnostima, štićena kolona nema koga pretjecati, niti koga izbjegavati jer trasa mora biti prazna za njezin prolazak.Eva wrote:Pa ne znam, evo nek nam forumski pravnici pomognu. Ak si na cesti, i ne makneš se (jednostavno ne uspiješ jer si spor, hendikepiran i sl.), a kolona te pregazi, jel odgovara itko za ubojstvo?Regoč wrote:Sad baš ubiti, mislim, mogu ako imaju povoda, u pravu si za njihovu apsolutnu prednost.Eva wrote:Davno sam polagala vozački, 1993., ali čini mi se da je u našem zakonu o cestovnom prometu na snazi članak u kojem se navodi da kolona ima apsolutno prednsot i nema odgovornost, ne citiram, ali to je kontekst. Oni su iznad svega i svih, mogu te i ubit na cesti, nitko nikome.vili40 wrote:i u Bosni se ljudi žale,vele da kad neki predsjednik sreza ide na neko druženje prati ga pet crnih mrcina koji izguravaju sve sa ceste
Članak 140.
Ovdje sticenu kolonu bi trebao imat samo Cacic. Da ne vozi sam, jer kad vozi drma pjesake ko konj laufera u sahu. Za ove druge nase politicare treba ukinut sticenu kolonu. Njima nitko nista nece, jer u govna nitko ne dira.
Ucka-
2016-02-15
Ero wrote:
To pravilo nije čak ni Sanader koristio.
pa, ne daj bože da netko i to mora koristiti
Guest- Guest
obzirom da je sve više tih kolona mene zanima što ako se susretnu dvije ili tri kolone,koja bi prevladala tj.koja bi imala prednost?Ili bi došlo do sukoba?Jel zakonodavac predvidio takav scenarij?
vili40-
2015-08-02
Eva wrote:Jok, prvak u toj kategoriji je Crveni. On je velemajstor, i moj idol.Ero wrote:Sora wrote:Znaci glavni jebac na forumu ?
Općenito je premalo argumentirane rasprave.
Budući da ih organizira ista služba, koordiniraju se.vili40 wrote:obzirom da je sve više tih kolona mene zanima što ako se susretnu dvije ili tri kolone,koja bi prevladala tj.koja bi imala prednost?Ili bi došlo do sukoba?Jel zakonodavac predvidio takav scenarij?
Publika diktira kazališni program. Meni žao da smo sve pitome potjeraliEro wrote:Eva wrote:Jok, prvak u toj kategoriji je Crveni. On je velemajstor, i moj idol.Ero wrote:Sora wrote:Znaci glavni jebac na forumu ?
Općenito je premalo argumentirane rasprave.
Guest- Guest
a dobro onda,odmah mi je lakše,koordinacija nam je jača strana jer bi se moglo dogoditi,kamo sve to ide,da te štičene kolone tutnje Zagrebom ko tramvaji.Regoč wrote:Budući da ih organizira ista služba, koordiniraju se.vili40 wrote:obzirom da je sve više tih kolona mene zanima što ako se susretnu dvije ili tri kolone,koja bi prevladala tj.koja bi imala prednost?Ili bi došlo do sukoba?Jel zakonodavac predvidio takav scenarij?
vili40-
2015-08-02
Nema nikoga da mi odgovori na ovo pitanje?Ero wrote:Mene zanima zavaruju li se šahtovi kad Milanče prolazi sa štićenom kolonom, snajperi po krovovima i to?
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Oslo : Napadač oteo vozilo hitne pomoći i pokosio prolaznike
» Predsjednička kolona zapela za još jedno vozilo
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Kola Hitne pomoći puna eksploziva u Hanoveru
» Predsjednička kolona zapela za još jedno vozilo
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Kola Hitne pomoći puna eksploziva u Hanoveru
Page 4 of 8