'' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
Page 1 of 1
'' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/palfi-sada-kaze-da-ce-tuziti-bunjca-rekao-je-da-lazem-oko-pustanja-snimke-svade-u-javnost-a-on-zapravo-laze-da-nije-bilo-dogovora-oko-eu-mandata/8972954/
I ovi su dobili jednog zastupnika u EU parlamentu. Svašta.
I ovi su dobili jednog zastupnika u EU parlamentu. Svašta.
red wolf-
2016-02-10
Re: '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
pa nije svasta
Svađaju se ko pravi Hrvati
Svađaju se ko pravi Hrvati
Similar topics
» Bilo bi smiješno da nije žalosno...HDZ laže da je upozoravao stalno na izbjegličku krizu
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
Page 1 of 1