OREŠKOVIĆ ODLAZI
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OREŠKOVIĆ ODLAZI
jesi jesi, čim ti je šeler idol... zloćko si žešći.... ;)red wolf wrote:Nisam ja zločest...Bio bih kad bih ti odvje spomenuo tvoje prbleme, ali neću...marcellus wrote:pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
časopis filozofije medija
Izdavači časopisa:
Centar za filozofiju medija i mediološka istraživanja (Zagreb)
Sveučilište Sjever
Sekcija za filozofiju medija Hrvatskog filozofskog društva (Zagreb)
Udruženje građana „Mladi grašak“ za umetnost, kulturu, medije i društvena pitanja (Beograd)
Adresa: Petrovogorska 18, 10000 Zagreb
E-mail: inmediasres@centar-fm.org
Region je zakon, Hr je sranje jelte :)
dijagram-
2015-08-09
Nisam...Zločesti su oni koji će vam sutra staviti čip u desnu ruku...michaellcmacha wrote:jesi jesi, čim ti je šeler idol... zloćko si žešći.... ;)red wolf wrote:Nisam ja zločest...Bio bih kad bih ti odvje spomenuo tvoje prbleme, ali neću...marcellus wrote:pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nisam ja zločest...Bio bih kad bih ti ovdje spomenuo tvoje probleme, ali neću...marcellus wrote:pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
De se drži teme, dezintegriran si do bola :)
Guest- Guest
Zna on što sam mislio reći, vjeruj mi...hehehehehehehehehehehehekofein wrote:red wolf wrote:Nisam ja zločest...Bio bih kad bih ti ovdje spomenuo tvoje probleme, ali neću...marcellus wrote:pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
De se drži teme, dezintegriran si do bola :)
red wolf-
2016-02-10
evo ga na, ode on na čipove.... ;)))
2015-08-08
dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
Udruženje građana „Mladi grašak“ za umetnost, kulturu, medije i društvena pitanja (Beograd)
Ispostavilo se da jedini čitaš ovdje, imaš piće kad dođeš u Os. :)
Guest- Guest
Dobit ćeš ga...Vrlo skoro...Možda i nećeš...Svijet neće biti uskoro isti...michaellcmacha wrote:evo ga na, ode on na čipove.... ;)))
red wolf-
2016-02-10
Moze, al bez asile, on ce i drogu i to, a ja cak ni alkohol ne pijem:)kofein wrote:dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
dijagram-
2015-08-09
šta se ti koji kurac stalno tu nama prijetiš... pa ne mremo svi biti ustaše tvog kalibra.... trudimo se jebiga al ne ide... eno ti kobca pa se njemu grozi, on stalno pljuje po hrvatskim žrtvama i išće da ih bude još....red wolf wrote:Dobit ćeš ga...Vrlo skoro...Možda i nećeš...Svijet neće biti uskoro isti...michaellcmacha wrote:evo ga na, ode on na čipove.... ;)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa tako...Ali ništa neće biti isto...I to je dobro @Miha!michaellcmacha wrote:šta se ti koji kurac stalno tu nama prijetiš... pa ne mremo svi biti ustaše tvog kalibra.... trudimo se jebiga al ne ide... eno ti kobca pa se njemu grozi, on stalno pljuje po hrvatskim žrtvama i išće da ih bude još....red wolf wrote:Dobit ćeš ga...Vrlo skoro...Možda i nećeš...Svijet neće biti uskoro isti...michaellcmacha wrote:evo ga na, ode on na čipove.... ;)))
red wolf-
2016-02-10
dijagram wrote:Moze, al bez asile, on ce i drogu i to, a ja cak ni alkohol ne pijem:)kofein wrote:dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
Mislim i ja samo kava i sokovi, a Asila se ne može načudit da postoje bezalkoholičari. Eto jedino moram priznat da kad popije, malo je više parlamentaran... i da.... srami se reć frendovima da sam u HDZ-u inače :D
Guest- Guest
a eto, nosi i on svoj krizkofein wrote:dijagram wrote:Moze, al bez asile, on ce i drogu i to, a ja cak ni alkohol ne pijem:)kofein wrote:dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
Mislim i ja samo kava i sokovi, a Asila se ne može načudit da postoje bezalkoholičari. Eto jedino moram priznat da kad popije, malo je više parlamentaran... i da.... srami se reć frendovima da sam u HDZ-u inače :D
dijagram-
2015-08-09
Nekad nije loše biti vođen...Ići sam putem, može značiti da se izgubiš...No, ako si vođen, tad je manja vjerojatnost da ćeš se izgubiti...
red wolf-
2016-02-10
nekad nije loše otić iskati pomoć, makar i ambulantno... i obiteljski liječnici znaju pomoć u nekim slučajevima... istina tebi ni jakovljević i begić ne mogu pomoći....al svejedno ne bi bilo zgoreg da odeš potražit pomoć... ako ništa zbog statistike....
2015-08-08
Znači ono prošle godine kod Asile bio sok, nešto previše pjenasto izgledalo ;)kofein wrote:dijagram wrote:Moze, al bez asile, on ce i drogu i to, a ja cak ni alkohol ne pijem:)kofein wrote:dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
Guest- Guest
To malo za reklamu. Aj reci da sam se napio jebote :))) btw. soka nije ni bilo....ni vode :DStarhemberg wrote:Znači ono prošle godine kod Asile bio sok, nešto previše pjenasto izgledalo ;)kofein wrote:dijagram wrote:Moze, al bez asile, on ce i drogu i to, a ja cak ni alkohol ne pijem:)kofein wrote:dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
Guest- Guest
Ma sve u granicama, kao i jakofein wrote:To malo za reklamu. Aj reci da sam se napio jebote :))) btw. soka nije ni bilo....ni vode :DStarhemberg wrote:Znači ono prošle godine kod Asile bio sok, nešto previše pjenasto izgledalo ;)kofein wrote:dijagram wrote:Moze, al bez asile, on ce i drogu i to, a ja cak ni alkohol ne pijem:)kofein wrote:dijagram wrote:Nu, bas me iznenadilo:)kofein wrote:Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
Izdavači časopisa:
Sveučilište Sjever
Guest- Guest
većina ljudi "popuši" taj click bait jednom-dvaput kasnije više ne kilkava ta sranja, ili čak ih blokiraš(na fejsbooku). Dugoročno loša marketing strategija, tržište te ipak dugoročno prisiljava da stavljaš ipak kakav takav kvalitetan sadržajdeda na aparatima wrote:Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
click bait, cilj im je generirati posjećenost zbog većih prihoda od reklama
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Tim Oreskovic legalizira konoplju?
» Orešković je manga
» Orešković je ljut
» Gdje je Tihomir Orešković?
» Orešković se otrgnuo s lanca
» Orešković je manga
» Orešković je ljut
» Gdje je Tihomir Orešković?