OREŠKOVIĆ ODLAZI
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OREŠKOVIĆ ODLAZI
red wolf wrote:
Ma to je lažan smijeh...Ovo je Hrvatska, moja Hrvatska...I sad živiš u njoj, a ne u onoj što ste sanjali - Velika Srbija...
krivo si shvatio, Strahenberg je srpske nacionalnosti, ali je komunist, a ovi što su htjeli veliku Srbiju i bili za Miloševića, oni su bili protiv komunizma i mrze Tita, a Strahenberg voli Tita, ima Titovu sliku u ladici
nije ti to sve tako crno bijelo
Last edited by deda na aparatima on 15/2/2016, 20:19; edited 2 times in total
Guest- Guest
Braniš nekog tko je sanjao veliku srbiju...Smiješno...hahahahahahahahahahahahahatre911 wrote:Dakle stvarno pišeš pizdarije da je to čudored wolf wrote:Nisam, ali znam da patiš jer nemaš svoju Veliku Srbiju..Starhemberg wrote:Zorane, jesi to ti?red wolf wrote:Pa sad ste tamo gdje ste i željeli biti, u Srbiji...Neki i ovdje, premda vam je neugodno.Starhemberg wrote:I nas za tebe.red wolf wrote:Ma bolime kurac za vas...Starhemberg wrote:Srbe, ne Srbine...gramatiku ne voliš?red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
red wolf-
2016-02-10
ezekiela namjerno zajebavaju, samo da ga baniraju
slicno rade milanovicu u politici
dijagram-
2015-08-09
Ne, oni su ti jako dobri, nacionalisti, nije bitno jesu Hrvati ili Srbi...dijagram wrote:ezekiela namjerno zajebavaju, samo da ga baniraju
Last edited by red wolf on 15/2/2016, 20:22; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Velim da si se obratio na krivu adresu. Nikada ni jednim postom nije dao ni naslutiti da je za tu jebačinu bio, dapače vidio sam nekoliko puta što je sve napisao protiv nje.red wolf wrote:Braniš nekog tko je sanjao veliku srbiju...Smiješno...hahahahahahahahahahahahahatre911 wrote:Dakle stvarno pišeš pizdarije da je to čudored wolf wrote:Nisam, ali znam da patiš jer nemaš svoju Veliku Srbiju..Starhemberg wrote:Zorane, jesi to ti?red wolf wrote:Pa sad ste tamo gdje ste i željeli biti, u Srbiji...Neki i ovdje, premda vam je neugodno.Starhemberg wrote:I nas za tebe.red wolf wrote:Ma bolime kurac za vas...Starhemberg wrote:Srbe, ne Srbine...gramatiku ne voliš?red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
Guest- Guest
Ako ne vidiš,ok...tre911 wrote:Velim da si se obratio na krivu adresu. Nikada ni jednim postom nije dao ni naslutiti da je za tu jebačinu bio, dapače vidio sam nekoliko puta što je sve napisao protiv nje.red wolf wrote:Braniš nekog tko je sanjao veliku srbiju...Smiješno...hahahahahahahahahahahahahatre911 wrote:Dakle stvarno pišeš pizdarije da je to čudored wolf wrote:Nisam, ali znam da patiš jer nemaš svoju Veliku Srbiju..Starhemberg wrote:Zorane, jesi to ti?red wolf wrote:Pa sad ste tamo gdje ste i željeli biti, u Srbiji...Neki i ovdje, premda vam je neugodno.Starhemberg wrote:I nas za tebe.red wolf wrote:Ma bolime kurac za vas...Starhemberg wrote:Srbe, ne Srbine...gramatiku ne voliš?red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
red wolf-
2016-02-10
ma ovo je neprocjenjivo, sad samo treba zamisliti da ih je pun kurac i osamsto takvih ko on koji su držali skute onom rošavom... jebote pa onaj robi kod mene je bez jebem ti javno izjavio da ide na onaj njihov seminar kako bi proučavali kako se KARA NAROD.... i onda se čudom čudi što ga pol grada pokušava zbombat u gradu.... a evo u subotu navečer se neki crvendači uskurČili pa jedan popio šlus u ručicu...
2015-08-08
Jebote, ovdje je veća koncentracija ludila nego u Vrapču i Jankomiru zajedno.
Guest- Guest
pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vegvísir wrote:Jebote, ovdje je veća koncentracija ludila nego u Vrapču i Jankomiru zajedno.
Trinity-
2014-04-17
Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
red wolf-
2016-02-10
Uobicajeno,nista novo.Vegvísir wrote:Jebote, ovdje je veća koncentracija ludila nego u Vrapču i Jankomiru zajedno.
dijagram-
2015-08-09
Pa nema mu kaj biti neugodno u svojoj državi , može jedino tebi biti . Jebacu mu mater bolje da se odlogiramred wolf wrote:Pa sad ste tamo gdje ste i željeli biti, u Srbiji...Neki i ovdje, premda vam je neugodno.Starhemberg wrote:I nas za tebe.red wolf wrote:Ma bolime kurac za vas...Starhemberg wrote:Srbe, ne Srbine...gramatiku ne voliš?red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
2015-08-15
Što ih jebu Vaso, Tomo i Tim!....Udbaška kopilad pobjesnila, Labrador laje i grize :)
Guest- Guest
ali ne voliš HDZ, a Karamarko je rekao nedavno tko ne voli HDZ, ne voli ni Hrvatskured wolf wrote:Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
tako da odluči se, no možeš imati i ovce i novce
Guest- Guest
Nek ti bude...kaja_333 wrote:Pa nema mu kaj biti neugodno u svojoj državi , može jedino tebi biti . Jebacu mu mater bolje da se odlogiramred wolf wrote:Pa sad ste tamo gdje ste i željeli biti, u Srbiji...Neki i ovdje, premda vam je neugodno.Starhemberg wrote:I nas za tebe.red wolf wrote:Ma bolime kurac za vas...Starhemberg wrote:Srbe, ne Srbine...gramatiku ne voliš?red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
red wolf-
2016-02-10
članak je jebeno retardiran čak i za nas.
vidim da su ga na "objektivnom" povukli
HDZ nije Hrvatska...Hrvatska je nešto preljepo...Ali ona je dio nečeg većeg...To ćete shvatiti uskoro.deda na aparatima wrote:ali ne voliš HDZ, a Karamarko je rekao nedavno tko ne voli HDZ, ne voli ni Hrvatskured wolf wrote:Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
tako da odluči se, no možeš imati i ovce i novce
red wolf-
2016-02-10
Tvoja nije, ti si samo gost jer ti je propala juga . Smetaš. I smrdiš .red wolf wrote:Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
2015-08-15
Ima li Zrinka seku u osnovnoj, tako izgleda:)marcellus wrote:članak je jebeno retardiran čak i za nas.
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Tim Oreskovic legalizira konoplju?
» Orešković je manga
» Orešković je ljut
» Gdje je Tihomir Orešković?
» Orešković se otrgnuo s lanca
» Orešković je manga
» Orešković je ljut