OREŠKOVIĆ ODLAZI
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OREŠKOVIĆ ODLAZI
Ima li Zrinka seku u osnovnoj, tako izgleda:)marcellus wrote:članak je jebeno retardiran čak i za nas.
vidim da su ga na "objektivnom" povukli
dijagram- Posts : 18937
2015-08-09
Sad vam i zavidim....Triny wrote:Vegvísir wrote:Jebote, ovdje je veća koncentracija ludila nego u Vrapču i Jankomiru zajedno.
Guest- Guest
kic wrote:kaže izvor, zaključuje izvor, sve mi je to poglupo malo.
izvor je ono zoran milanović. Ili netko tko je bio prisutan na supertajnom sastanku šefa interpola (tako nešto ne postoji) i masona koji su odlučili da će ranko ostojić bez izbora doći na čelo hrvatske.
ovo ko da je zrinka pisala
Ja volim moju Hrvatsku...
Vid Ustaše.
Last edited by kofein on 15/2/2016, 20:34; edited 1 time in total (Reason for editing : acscjdl)
Guest- Guest
HDZ je stvorio Hrvatsku, tako da...red wolf wrote:HDZ nije Hrvatska...Hrvatska je nešto preljepo...Ali ona je dio nečeg većeg...To ćete shvatiti uskoro.deda na aparatima wrote:ali ne voliš HDZ, a Karamarko je rekao nedavno tko ne voli HDZ, ne voli ni Hrvatskured wolf wrote:Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
tako da odluči se, no možeš imati i ovce i novce
Guest- Guest
Netočno. Ja ne patim sa Jugom. Netko drugi pati za njom ovdje.kaja_333 wrote:Tvoja nije, ti si samo gost jer ti je propala juga . Smetaš. I smrdiš .red wolf wrote:Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
red wolf-
2016-02-10
Pa sad...deda na aparatima wrote:HDZ je stvorio Hrvatsku, tako da...red wolf wrote:HDZ nije Hrvatska...Hrvatska je nešto preljepo...Ali ona je dio nečeg većeg...To ćete shvatiti uskoro.deda na aparatima wrote:ali ne voliš HDZ, a Karamarko je rekao nedavno tko ne voli HDZ, ne voli ni Hrvatskured wolf wrote:Ja volim moju Hrvatsku...kaja_333 wrote:pa ne voliš ti nikog osim svoje đubradi antidrzavne . Ti imaš nešto protiv svih čija je ovo država .red wolf wrote:Ajme što volim Srbine na nacionalističkoj ravni....Starhemberg wrote:Čista glupost, očito. Još jednom prenosi portal sumnjivih "izvora".
tako da odluči se, no možeš imati i ovce i novce
red wolf-
2016-02-10
dijagram wrote:Ima li Zrinka seku u osnovnoj, tako izgleda:)marcellus wrote:članak je jebeno retardiran čak i za nas.
vidim da su ga na "objektivnom" povukli
Starhemberg wrote:Sad vam i zavidim....Triny wrote:Vegvísir wrote:Jebote, ovdje je veća koncentracija ludila nego u Vrapču i Jankomiru zajedno.
Trinity-
2014-04-17
Kajo, ajmo na pivkana. Zmajsko je zmajsko.
Jedno od boljih koje sam pio.
Jedno od boljih koje sam pio.
2014-12-30
Starhemberg wrote:Sad vam i zavidim....Triny wrote:Vegvísir wrote:Jebote, ovdje je veća koncentracija ludila nego u Vrapču i Jankomiru zajedno.
Znamo.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Koga pati neka smeta,tito je bio kralj,dao je hrvatima tuđmana i još mnogo svojih generala,obučio karamarka za obavještajca a potonji dao mirovinu vojniku sao krajine raškoviću.....sve za pet...zato se voli..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
“Ostojić je jedan od rijetkih ministara koji je držao svoje ministarstvo i iza kojeg su stajali njegovi ljudi, dok su ostala bila prepuštena zamjenicima, doministrima i inima koji su, u stvari i vodili ministarstva. Stoga je Ranko Ostojić jedan od izbora Europe, kao što je izbor i da Orešković ode. Hrvatska nikada nije bila tako blizu političkog dna, kao sada, s izjavama Tomislava Karamarka, koji je potpuno izgubio kompas – znajući što se priprema u ožujku; pad i odlazak s političke scene,” zaključuje izvor.
Članak je u potpunosti preuzet s Objektivno.hr
Jebo ih Ephraim skupa s Ngovnima i Sorosem :)
Guest- Guest
Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
red wolf-
2016-02-10
vide još jednog ustaše s dna kace.... v_vlajko neki dan polomi se živ ne bi li svima nama dokazao kako su i njegovi bili ustaše.... provo pak tri dana ranije... a ezek već dugo vremena ima za idola jednog ustašu u Azovu.... sad još da marcus i ostalih nekolicina također ukaću na svoju ustašku prošlost pa da odredimo ko će im biti rojnik... da ne zuje ovak sporadično neg da ih se malo uskladi....
2015-08-08
Jel stigla mirovina? ..jes uplatio listić???ajd više sreće drugi put a mojih predaka se ostavi,doći ćeš i ti na red,ne brini....kopaj rupu...michaellcmacha wrote:vide još jednog ustaše s dna kace.... v_vlajko neki dan polomi se živ ne bi li svima nama dokazao kako su i njegovi bili ustaše.... provo pak tri dana ranije... a ezek već dugo vremena ima za idola jednog ustašu u Azovu.... sad još da marcus i ostalih nekolicina također ukaću na svoju ustašku prošlost pa da odredimo ko će im biti rojnik... da ne zuje ovak sporadično neg da ih se malo uskladi....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
Vedrana Milas, pokretačica i glavna urednica novog magazina “In medias res” prije je bila zamjenica glavnog urednika i koordinatorica redakcija u Fotomagu, časopisu specijaliziranom za fotografiju, napisala je humoristički roman “Ne preživjeti brak”, bila u odjelu istraživačkog novinarstva u EPH,
IN MEDIAS RES
časopis filozofije medija
Izdavači časopisa:
Centar za filozofiju medija i mediološka istraživanja (Zagreb)
Sveučilište Sjever
Sekcija za filozofiju medija Hrvatskog filozofskog društva (Zagreb)
Udruženje građana „Mladi grašak“ za umetnost, kulturu, medije i društvena pitanja (Beograd)
Adresa: Petrovogorska 18, 10000 Zagreb
E-mail: inmediasres@centar-fm.org
Region je zakon, Hr je sranje jelte :)
IN MEDIAS RES
časopis filozofije medija
Izdavači časopisa:
Centar za filozofiju medija i mediološka istraživanja (Zagreb)
Sveučilište Sjever
Sekcija za filozofiju medija Hrvatskog filozofskog društva (Zagreb)
Udruženje građana „Mladi grašak“ za umetnost, kulturu, medije i društvena pitanja (Beograd)
Adresa: Petrovogorska 18, 10000 Zagreb
E-mail: inmediasres@centar-fm.org
Region je zakon, Hr je sranje jelte :)
Guest- Guest
Nisam ja zločest...Bio bih kad bih ti ovdje spomenuo tvoje probleme, ali neću...marcellus wrote:pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
red wolf-
2016-02-10
jesi jesi, čim ti je šeler idol... zloćko si žešći.... ;)red wolf wrote:Nisam ja zločest...Bio bih kad bih ti odvje spomenuo tvoje prbleme, ali neću...marcellus wrote:pa simpatičan je dečko, ali nije u tome stvar, stvar je da si ti ono zločesti krelac...red wolf wrote:Koliko ti voliš @strahija...Pa to je fascinatno.marcellus wrote:zeki se opet pogoršalo vidim? Ezeku...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Orešković je manga
» Orešković je ljut
» Orešković želi da ugosti Nikolića
» intervju kandidata za premijera
» Gdje je Tihomir Orešković?
» Orešković je ljut
» Orešković želi da ugosti Nikolića
» intervju kandidata za premijera