Osobni cloud za 99 dolara
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 1
Osobni cloud za 99 dolara
Nakon što je tijekom kolovoza i rujna prošle godine na Kickstarteru prikupio preko 1,2 milijuna američkih dolara, francuski startup Lima nastavlja s uspješnim poslovanjem. Njihov je istoimeni gadget zamišljen kao osobni servis za pohranu u oblaku, a funkcionira na zadivljujuće jednostavan način. Malenu je kutijicu potrebno tek spojiti s vlastitim routerom, o potom u njezin USB priključak ukopčati bilo koji vid vanjske memorije. Ona se tada ponaša kao privatni cloud servis kojem se može pristupiti s bilo kojeg uređaja.
Slijedom vrlo uspješne crowdfunding kampanje, Lima će biti proizvedena u čak 17.000 primjeraka prve serije, umjesto planiranih 1.000. Trenutno se uređaj može naručiti po cijeni od 99 USD, a prve isporuke krenut će tijekom ljeta.
Uspjeh Lime potaknuo je i poslovni svijet, pa je ovoga tjedna francuski fond rizičnog kapitala Partech Ventures u ovu kompaniju uložio dodatnih 2,5 milijuna dolara. Novac će biti iskorišten za zapošljavanje dodatnih stručnjaka te lansiranje uređaja u slobodnu prodaju putem weba tijekom jeseni.
https://meetlima.com/
Slijedom vrlo uspješne crowdfunding kampanje, Lima će biti proizvedena u čak 17.000 primjeraka prve serije, umjesto planiranih 1.000. Trenutno se uređaj može naručiti po cijeni od 99 USD, a prve isporuke krenut će tijekom ljeta.
Uspjeh Lime potaknuo je i poslovni svijet, pa je ovoga tjedna francuski fond rizičnog kapitala Partech Ventures u ovu kompaniju uložio dodatnih 2,5 milijuna dolara. Novac će biti iskorišten za zapošljavanje dodatnih stručnjaka te lansiranje uređaja u slobodnu prodaju putem weba tijekom jeseni.
https://meetlima.com/
Guest- Guest
Re: Osobni cloud za 99 dolara
Ako sam dobro pročitala može se spojiti i s weba. Mrak !
Evo kako izgleda, very nice ženskim očima gledajući!
Evo kako izgleda, very nice ženskim očima gledajući!
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» Hitlerov osobni primjerak "Mein Kampfa" prodan za 20. 655 dolara
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
» Every cloud has a silver lining :D
» Osobni stecaj
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
» Every cloud has a silver lining :D
» Osobni stecaj
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 1