Every cloud has a silver lining :D
Page 1 of 1
Every cloud has a silver lining :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bild-izbjeglica-silovao-79godisnju-njemicu-na-groblju/909032.aspx
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Re: Every cloud has a silver lining :D
A babi se posrećilo :P And everybody's happy...Eva wrote:Čovjek sam prakticira svoje običaje.
2016-07-24
Victimless crime...Eva wrote:Win win, moglo bi se reć.
2016-07-24
s obzirom da Svabice u prosjeku ugoste medj nugama par stotila ..tisca likova kroz zivot i u prosjeku sve probaju od japana,pa opet do japana,okolo zemlje,ovo joj je obicna pozdravna ebacina..
Guest- Guest
o jeboteOf.Fender wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/bild-izbjeglica-silovao-79godisnju-njemicu-na-groblju/909032.aspx
i sad ce mu odrzati dodatnih 5 predavanja da se to ne smije radit,
U zatvor? Trebali su ga sad natjerati da se oženi s njom i brine se za nju u dobru i zlu, zdravlju i bolesti, dobro malo vise ovo drugo s obzirom na dob gospođe. Kao u Maroku s malim izmjenama, tamo se to odnosi na maloljetnice ali uvesti dopune.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Trebali bi se pokazati solidarni prema Njemačkoj i organizirati dobrovoljačke jedinice.
Nisam neki veliki njemački fan,ali ako se dogovorimo za osmi mjesec mogu uskočit.
Dnevnice,stan,hrana i ja sam tu.
Nisam neki veliki njemački fan,ali ako se dogovorimo za osmi mjesec mogu uskočit.
Dnevnice,stan,hrana i ja sam tu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
S narukvicom na nozi na struju naravno, da ne zajebava gospođu. Gospođi dati daljinski.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha, a da je vaša mati ili baka bila u pitanju je l' bi i onda bilo "win- win" i "victimless crime"?Of.Fender wrote:Victimless crime...Eva wrote:Win win, moglo bi se reć.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Mad_Vlad wrote:Aha, a da je vaša mati ili baka bila u pitanju je l' bi i onda bilo "win- win" i "victimless crime"?Of.Fender wrote:Victimless crime...Eva wrote:Win win, moglo bi se reć.
Zaboravile bi do sutra ..
veber-
2014-12-30
Mad_Vlad wrote:Aha, a da je vaša mati ili baka bila u pitanju je l' bi i onda bilo "win- win" i "victimless crime"?Of.Fender wrote:Victimless crime...Eva wrote:Win win, moglo bi se reć.
Naravno da ne, jer moj moto nije kao kod današnjih Nijemaca daj ga probaj razumijet, ima olakotnih okolnosti, nije mu lako i tako. Nego moja deviza je oči za oko, vilica za zub!
Njega bi sada silovalo bar 50 "izbjeglica" u nekom kampu čist da se proširi glas kak to ide kad ti dođe milo.
Guest- Guest
Si fueris Romae, Romano vivito more. Si fueris alibi, vivito sicut ibi.
Guest- Guest
E tu je EU pala na ispitu. Oni se prilagođavaju kuranskim i inim sranjima. Kao da nikad latinski učili nisu.
Usus est optimus magister.
Guest- Guest
Eva wrote:E tu je EU pala na ispitu. Oni se prilagođavaju kuranskim i inim sranjima. Kao da nikad latinski učili nisu.
EU se ponaša strašljivo kukavički jer izbjeglice se neće promijeniti neće promijeniti mentalitet i znaju da ih se europa boji. Kao što je Caligula rekao: Oderint dum metuant. (You may hate me, but you still fear me so I will not change, because I am doing a strong job.)
Guest- Guest
Kukavički i zdajnički. Svi europski lideri prodali su se Amerima. Anđu su prisluškivali a ona ni da zucne, nego frustracije liječi na beznačajnim Grcima. Ono europsko vodstvo, hrpa poltrona i psihopata. Prvo treba njih skinut, pa onda ove "izbjeglice" i islamdžije rješavat.
Guest- Guest
Eva wrote:Kukavički i zdajnički. Svi europski lideri prodali su se Amerima. Anđu su prisluškivali a ona ni da zucne, nego frustracije liječi na beznačajnim Grcima. Ono europsko vodstvo, hrpa poltrona i psihopata. Prvo treba njih skinut, pa onda ove "izbjeglice" i islamdžije rješavat.
Nemoguće je skinuti takve parazite bez neke vrste hard core invazivne kirurgije.
Možda kad bi evropljani shvatili da su im izbjeglice trenutno "saveznici" u rušenju tih europskih parazita, psihopata koji sačinjavaju europsko vodstvo nešto bi se i pomaklo na pozitivu. Umjesto da se obruše na izbjeglice trebali bi silom slomit tu nakaznu tvorevinu EU.
Guest- Guest
Page 1 of 1