Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
Skupo tko se puno vozi......a iz čega će se puniti proračun,a socijalni dio,osim toga pola ih neće plačati,od povlastica ......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
Točno. Ako im za sve trebaju konzultanti, neka ukinu ministarstva i autsorsaju sve njihove poslove. Ako i ne bi bilo jeftinije, ipak bismo uštedjeli.debotoijusto wrote:ovako bi i ja znao vodit ministarstvodebotoijusto wrote:
HAC će uz pomoć kredita od 500 tisuća eura naći konzultante koji će, pored studije restrukturiranja, dati i odgovor oko beskontaktne naplate odnosno vinjeta.
Vinjete ili encovi, kako god da bude, neka bude, ali neka se više prekine s usporavanjem prometa.veber wrote:veli onaj iz sindikata, da vinjete nisu nikako dobre.
svi na kućicama bi dobili otkaz, jadni maleni.
ako su cijene koje su objavili na radiju, odmah vinjete i porušiti kućice.
i besposličare na burzu.
U odnosu na ovo danas, puno jeftinije. Do Splita mi treba nekih 250 ili 300 kn u jednom pravcu (da sad ne istražujem), s tom bih vinjetom pokrio i povratak i još bih se mogao vozati koliko me volja.asilovski wrote:450 kn za 10 danadeda na aparatima wrote:200 EUR?asilovski wrote:koliko sam vidio ne bih se radovao baš istima, naime to će biti najskuplja vinjeta u Evropi i širedawson wrote:ZA vignete.
Gledano s aspekta prihoda, ni meni nije jasno kako se ovo vlasniku autocestah isplati. Vlasniku je to gubitak. Jedino ako računaju na povećanje prometa pa da im se tako namiri. Ili, kako reče Dadić, autoceste trebamo promatrati u funkciji gospodarskoga razvoja pa manji prihod s njih može značiti povećanje drugih gospodarskih granah. Može, ali i ne mora, dodao bih.v_vlado wrote:Skupo tko se puno vozi......a iz čega će se puniti proračun,a socijalni dio,osim toga pola ih neće plačati,od povlastica ......
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» Da nam je netko ovo rekao prije dva mjeseca, mislili bismo da je lud. Ali brojke ne lažu, a kad sve prođe, Markotić i Beroša morat ćemo dobro sakriti
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
» Da nam je netko ovo rekao prije dva mjeseca, mislili bismo da je lud. Ali brojke ne lažu, a kad sve prođe, Markotić i Beroša morat ćemo dobro sakriti
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
Page 2 of 2