Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
U SEKTORU prometa ove godine stiže na naplatu 1,1 milijarda eura, a do 2020. čak 5,5 milijardi eura i to najviše u sektoru cesta.
Snažno restrukturiranje u svim cestarskim tvrtkama i u željeznici bit će naš prioritet, kazao je ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković.
HAC će uz pomoć kredita od 500 tisuća eura naći konzultante koji će, pored studije restrukturiranja, dati i odgovor oko beskontaktne naplate odnosno vinjeta.
Onda će se vidjeti hoće li vinjete biti uvedene, kaže ministar, a to bi se trebalo znati za nekoliko mjeseci.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vinjete-bismo-mogli-uvesti-i-ranije-nego-sto-smo-mislili-butkovic-sve-cemo-znati-za-par-mjeseci/875103.aspx
Snažno restrukturiranje u svim cestarskim tvrtkama i u željeznici bit će naš prioritet, kazao je ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković.
HAC će uz pomoć kredita od 500 tisuća eura naći konzultante koji će, pored studije restrukturiranja, dati i odgovor oko beskontaktne naplate odnosno vinjeta.
Onda će se vidjeti hoće li vinjete biti uvedene, kaže ministar, a to bi se trebalo znati za nekoliko mjeseci.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vinjete-bismo-mogli-uvesti-i-ranije-nego-sto-smo-mislili-butkovic-sve-cemo-znati-za-par-mjeseci/875103.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
ovako bi i ja znao vodit ministarstvodebotoijusto wrote:
2014-04-12
Re: Vinjete bismo mogli uvesti i ranije nego što smo mislili? Butković: Sve ćemo znati za par mjeseci
aha, još malo konzultacija, jeb'lo nanu nema nacije na planeti koja se nije izkonzultirala kao mi a uradila qrchinu
2014-04-15
mislim da su do sad placene 3 konzultacije
i 5 studija
te 6x opituran tunel
i 5 studija
te 6x opituran tunel
2014-04-12
veli onaj iz sindikata, da vinjete nisu nikako dobre.
svi na kućicama bi dobili otkaz, jadni maleni.
ako su cijene koje su objavili na radiju, odmah vinjete i porušiti kućice.
i besposličare na burzu.
svi na kućicama bi dobili otkaz, jadni maleni.
ako su cijene koje su objavili na radiju, odmah vinjete i porušiti kućice.
i besposličare na burzu.
2014-12-30
ZA vignete.
ja bi to pokusao prodati nekome
pa ga sjebat s nekim zarezom u ugovoru
ako ne prodje jbg.
onda posteno
pa ga sjebat s nekim zarezom u ugovoru
ako ne prodje jbg.
onda posteno
2014-04-12
da, samo da visoko stručan i nezamjenjiv kadar na naplatnim i oko njih ne ostane bez posla...krucijalna služba
2014-04-15
najniža školska sprema je viša
2014-12-30
koliko sam vidio ne bih se radovao baš istima, naime to će biti najskuplja vinjeta u Evropi i širedawson wrote:ZA vignete.
Kermit-
2014-04-17
200 EUR?asilovski wrote:koliko sam vidio ne bih se radovao baš istima, naime to će biti najskuplja vinjeta u Evropi i širedawson wrote:ZA vignete.
Guest- Guest
450 kn za 10 danadeda na aparatima wrote:200 EUR?asilovski wrote:koliko sam vidio ne bih se radovao baš istima, naime to će biti najskuplja vinjeta u Evropi i širedawson wrote:ZA vignete.
Kermit-
2014-04-17
mislio sam za cijelu godinu
ako se ne varam u Austriji je oko 10 EUR 7 dana
Guest- Guest
svuda je 10 eura kod nas sa 10 eura ne pređeš 100 kmdeda na aparatima wrote:mislio sam za cijelu godinu
Kermit-
2014-04-17
Vinjete!
Inzinjere s naplatnih na burzu. Jeftinije je.
Inzinjere s naplatnih na burzu. Jeftinije je.
2014-12-30
Nikako vinjete,preskupe su....bolje naplata pa nek raja radi,a čekat se mora,pa čekam i u banci po ure za svoje pare....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Po cemu su pteskupe?
Vinjete pod obavezno, a inzinjere s naplatnih na burzu.
Odes dva put do splita i jeftinija vinjeta od cestarine.
A s druge strane nema zamracenja love.
Vinjete, pod obavezno.
Vinjete pod obavezno, a inzinjere s naplatnih na burzu.
Odes dva put do splita i jeftinija vinjeta od cestarine.
A s druge strane nema zamracenja love.
Vinjete, pod obavezno.
2014-12-30
ne jeftinije su, platiš svuda 10 eura i voziš se 7 ili 10 dana pa kako to može biti skupklje od 70 eura u jednom pravcu?v_vlado wrote:Nikako vinjete,preskupe su....bolje naplata pa nek raja radi,a čekat se mora,pa čekam i u banci po ure za svoje pare....
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:koliko sam vidio ne bih se radovao baš istima, naime to će biti najskuplja vinjeta u Evropi i širedawson wrote:ZA vignete.
Samo od Pule do tunela Učka u jednom smjeru 54kn ovo je najskuplja polu-autocesta u Europi tako da tih 1100kn godišnje za vignetu poderem kao seljak poticaj :)
catabbath-
2015-08-22
Skupo tko se puno vozi......a iz čega će se puniti proračun,a socijalni dio,osim toga pola ih neće plačati,od povlastica ......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UBRZO BISMO MOGLI ZNATI JE LI NETKO ZARAŽEN STEKAO IMUNITET
» Da nam je netko ovo rekao prije dva mjeseca, mislili bismo da je lud. Ali brojke ne lažu, a kad sve prođe, Markotić i Beroša morat ćemo dobro sakriti
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
» Da nam je netko ovo rekao prije dva mjeseca, mislili bismo da je lud. Ali brojke ne lažu, a kad sve prođe, Markotić i Beroša morat ćemo dobro sakriti
» Kad to čine i drugi, zašto ne bismo mogli i mi
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
Page 1 of 2