MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u
Nije na njemu da procjenjuje. Zato je i izgubio povjerenje.Eva wrote:A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ti bi i ISILOVCU kleknul na panj, jer nije na tebi da procijenjuješ jel ti hoću glavu otfikarit ili te samo pomilovati?Regoč wrote:Nije na njemu da procjenjuje. Zato je i izgubio povjerenje.Eva wrote:A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Guest- Guest
Dubokog sam uvjerenja da bi SDP trebalo zabraniti sve dok se ne pročisti i javno odreče totalitarnih ideja. Ustvari, zbog zločinačkog naslijeđa bi se morali najprije ispričati hrvatskom narodu i nakon toga samoraspustiti. Slijedila bi ponovna registracija socijaldemokratske stranke, u kojoj bi bilo zabranjeno djelovanje svih koji su javno na bilo koji način iskazivali simapatije do totalitarnog režima. Lustracija, kao sredstvo čišćenja nepodobnih kadrova iz bivšeg režima, se sama po sebi razumije.
Naravno, da ne bi bilo zabune, lustrirani bi mogli raditi isključivo posao za koje imaju potrebne kvalifikacije.
Naravno, da ne bi bilo zabune, lustrirani bi mogli raditi isključivo posao za koje imaju potrebne kvalifikacije.
Ja sam ja, osigurao bih se da u mene ne izgubi povjerenje.Eva wrote:Ti bi i ISILOVCU kleknul na panj, jer nije na tebi da procijenjuješ jel ti hoću glavu otfikarit ili te samo pomilovati?Regoč wrote:Nije na njemu da procjenjuje. Zato je i izgubio povjerenje.Eva wrote:A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Istina, istina, sve si dobro rekao. Jasno, što god bi radili, ne bi smjeli raditi za državu, niti bi poduzeća koja ih zapošljavaju mogla dobiti ugovore s državom.Ero wrote:Dubokog sam uvjerenja da bi SDP trebalo zabraniti sve dok se ne pročisti i javno odreče totalitarnih ideja. Ustvari, zbog zločinačkog naslijeđa bi se morali najprije ispričati hrvatskom narodu i nakon toga samoraspustiti. Slijedila bi ponovna registracija socijaldemokratske stranke, u kojoj bi bilo zabranjeno djelovanje svih koji su javno na bilo koji način iskazivali simapatije do totalitarnog režima. Lustracija, kao sredstvo čišćenja nepodobnih kadrova iz bivšeg režima, se sama po sebi razumije.
A ja bih se prvo osigurala da se ne družim s kriminalcima, pa me nitko ne bi mogel ni prisluškivat. Mogli bi puhat v rit, Jer tak je to kod dama, one nemaju kaj skrivat nit se čega sramit. One pak koje ne biraju društvu, imaju razloga gubit "povjerenje" i sramit se svojih postupaka.Regoč wrote:Ja sam ja, osigurao bih se da u mene ne izgubi povjerenje.Eva wrote:Ti bi i ISILOVCU kleknul na panj, jer nije na tebi da procijenjuješ jel ti hoću glavu otfikarit ili te samo pomilovati?Regoč wrote:Nije na njemu da procjenjuje. Zato je i izgubio povjerenje.Eva wrote:A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Guest- Guest
Sad se vidi da napredka nema sve dok se ne zabrani javno djelovanje SDP-a.
Oni s demokracijom nemaju nikakve veze. To više ni ne skrivaju.
Za početak svi koji s ovim likom imaju bliske odnose.Regoč wrote:Istina, istina, sve si dobro rekao. Jasno, što god bi radili, ne bi smjeli raditi za državu, niti bi poduzeća koja ih zapošljavaju mogla dobiti ugovore s državom.Ero wrote:Dubokog sam uvjerenja da bi SDP trebalo zabraniti sve dok se ne pročisti i javno odreče totalitarnih ideja. Ustvari, zbog zločinačkog naslijeđa bi se morali najprije ispričati hrvatskom narodu i nakon toga samoraspustiti. Slijedila bi ponovna registracija socijaldemokratske stranke, u kojoj bi bilo zabranjeno djelovanje svih koji su javno na bilo koji način iskazivali simapatije do totalitarnog režima. Lustracija, kao sredstvo čišćenja nepodobnih kadrova iz bivšeg režima, se sama po sebi razumije.
Guest- Guest
Eva, gđa KGK ima narod uz sebe, a bogami i vojsku, tako da možete biti mirni.
još bih tu dodao i HNS i HDZ...i onda početi sve ispočetka jer se ovi gore navedeni više popravljati ne moguEro wrote:Sad se vidi da napredka nema sve dok se ne zabrani javno djelovanje SDP-a.
vili40-
2015-08-02
Ero wrote:Sad se vidi da napredka nema sve dok se ne zabrani javno djelovanje SDP-a.
Guest- Guest
Jebi ga, curo, zato ti po Beču pereš toalete i piskaraš cionističkim udrugama, a Koli obavlja smotru OSRH-a.Eva wrote:A ja bih se prvo osigurala da se ne družim s kriminalcima, pa me nitko ne bi mogel ni prisluškivat. Mogli bi puhat v rit, Jer tak je to kod dama, one nemaju kaj skrivat nit se čega sramit. One pak koje ne biraju društvu, imaju razloga gubit "povjerenje" i sramit se svojih postupaka.Regoč wrote:Ja sam ja, osigurao bih se da u mene ne izgubi povjerenje.Eva wrote:Ti bi i ISILOVCU kleknul na panj, jer nije na tebi da procijenjuješ jel ti hoću glavu otfikarit ili te samo pomilovati?Regoč wrote:Nije na njemu da procjenjuje. Zato je i izgubio povjerenje.Eva wrote:A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Ma najviše joj zavidim na ovom likom. Koji gospodin, intelektualac i njezin kućni prijatelj. Hrvatska elita u punom sjaju. Di sam ja sirota od njih, ihhaaaa
Guest- Guest
On bi muške nabijao na kurac. Vidi pedera.Eva wrote:Ero wrote:Sad se vidi da napredka nema sve dok se ne zabrani javno djelovanje SDP-a.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Taj je lik manje opasan, on je samo običan lopov, ovi su biti ili ne biti.Eva wrote:Za početak svi koji s ovim likom imaju bliske odnose.Regoč wrote:Istina, istina, sve si dobro rekao. Jasno, što god bi radili, ne bi smjeli raditi za državu, niti bi poduzeća koja ih zapošljavaju mogla dobiti ugovore s državom.Ero wrote:Dubokog sam uvjerenja da bi SDP trebalo zabraniti sve dok se ne pročisti i javno odreče totalitarnih ideja. Ustvari, zbog zločinačkog naslijeđa bi se morali najprije ispričati hrvatskom narodu i nakon toga samoraspustiti. Slijedila bi ponovna registracija socijaldemokratske stranke, u kojoj bi bilo zabranjeno djelovanje svih koji su javno na bilo koji način iskazivali simapatije do totalitarnog režima. Lustracija, kao sredstvo čišćenja nepodobnih kadrova iz bivšeg režima, se sama po sebi razumije.
Regoč-
2015-08-21
Hoćeš reći da je najveći sin naših narodah bio homić? Ujeba ti cieli NOB.Eva wrote:Ero wrote:Sad se vidi da napredka nema sve dok se ne zabrani javno djelovanje SDP-a.
Desničari, kao i uvijek dosad, figurativno izražavanje ne beru. Ljudi skromnih sposobnosti percipiranja povijesne zbiljnosti oko njih. Ni ni čudo da ih mutavi vozi bez vozačke. (opet figurativno)
Guest- Guest
Čuj, nemoj se izvlačiti i na nas svaljivati svoje promašaje. Zamjerila si se Jastrebu i Sori, nisi više njihova druga.Eva wrote:Desničari, kao i uvijek dosad, figurativno izražavanje ne beru. Ljudi skromnih sposobnosti percipiranja povijesne zbiljnosti oko njih. Ni ni čudo da ih mutavi vozi bez vozačke. (opet figurativno)
Ero wrote:Eva, gđa KGK ima narod uz sebe, a bogami i vojsku, tako da možete biti mirni.
k-kgk-klan (karamarko-kolinda-klan) ima samo plamteće križeve uz sebe (košić&co), a vojsku niti slučajno nema iako bi žarko željela.
po njezinoj pameti već bi davno imali vojsku na granici sa srbijom, a rijeke izbjeglica na granici s bosnom. neznanje je opaka stvar i uzrokuje veliki strah što onda vodi ishitrenim potezima.
kao i u od plavuše isfabriciranom slučaju lozančić...
sitting_bull-
2015-09-28
Trebala je bit fikus i ukras na stolu, a ona se pretvorila u razularenu biljku mesožderku.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Novi udarac za Borisa Džonsona, ministar za Brexit podnio ostavku
» Plenkiju glavobolje zadaje slavonski HDZ.Opet raskol u stranci
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi udarac za Borisa Džonsona, ministar za Brexit podnio ostavku
» Plenkiju glavobolje zadaje slavonski HDZ.Opet raskol u stranci
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"