MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MOST zadaje novi udarac Kolindi i HDZ-u
most ne vadi...
sto kaze obozavana lutkica na koncu ?
sto kaze obozavana lutkica na koncu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Da bih reč rekla. Auguri e complimenti! No, baš zato da bi ostala na tronu savršenstva bez mane mora se jednostrana odluka o nečijem razriješenju i obrazložit, a ukoliko to izostane tu su institucije da odrade svoj posel. Mislim, takve iracionalne odluke su priličnije meni, nego predsjednici.Regoč wrote:Znamo kakvu je karijeru ostvarila i što je sad, a ti možeš i dalje jamrati.Eva wrote:Hehe, to ipak ostaje samo u sferi nagađanja kaj bih ja. Dok se za gospođu predsjednicu zna da joj je organiziral intimnu proslavu rojsnog dana bez prisustva njenog supruga. Zato se i povampirila da Lozančić ne dospije pred Odbor, no MOST joj je poremetil planove, glasavši za Ostojića. I još uzgred budi rečeno, lik, Lozančić bil joj je na svadbi, kak čitam. Veselo, veselo.Regoč wrote:Svakom svoje. No, tebe kao Židovku do srži, ipak zasliepljuje lova pa bi se ti lako podala.Eva wrote:Da je zadnji na svijetu, njemu ne bih dala. To sam žene s pomanjkanjem ukusa mogu se s njim družit. Meni je odvratan.Regoč wrote:O čem ti sanjaš! Pazi da te muž ne skuži.Eva wrote:S Mamićem, kao i neke?
Guest- Guest
Svi su pred zakonom isti!tre911 wrote:Osim drugova, na njih se to ne odnosi, oni mogu prisluškivati koga hoće čak i kada ne rade po zakonu, za njih zločin ubijanja ne može biti nakačen( u DNRH, u njemačkoj je druga priča, tamo će ona dvojica doživotno u bajtu)...Eva wrote:Apsolutno. Transparentnost i poštivanje Ustava i Zakona, iznad svega. Nitko nije i ne smije biti iznad zakona RH.
Guest- Guest
2014-04-23
Tko ne igra za raju i zanemaruje taktiku, Koli ga posalje kuci.
Bio to cuger Seki, kakav zbir ili bilo tko treci.
Bio to cuger Seki, kakav zbir ili bilo tko treci.
dijagram-
2015-08-09
Iako ne volim kult ličnosti, malo glazbe za forumske "antifašiste".
Veza sa stvarnošću? Nema? Očekivano.Eva wrote:
LozančićRegoč wrote:Veza sa stvarnošću? Nema? Očekivano.Eva wrote:
Guest- Guest
AhaEva wrote:Svi su pred zakonom isti!tre911 wrote:Osim drugova, na njih se to ne odnosi, oni mogu prisluškivati koga hoće čak i kada ne rade po zakonu, za njih zločin ubijanja ne može biti nakačen( u DNRH, u njemačkoj je druga priča, tamo će ona dvojica doživotno u bajtu)...Eva wrote:Apsolutno. Transparentnost i poštivanje Ustava i Zakona, iznad svega. Nitko nije i ne smije biti iznad zakona RH.
Guest- Guest
On je tu što? Majstor obradbe slike? Stručnjak za Paint?Eva wrote:LozančićRegoč wrote:Veza sa stvarnošću? Nema? Očekivano.Eva wrote:
A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
2014-04-23
ovo mi sve pari kao trgovina Mosta i HDZa i predstava za javnost.. kao MOST podrši Hasana o ovdje glumi kao opoziciju, MOST želi smjenit Radmana a onda se na to nadoveže HDZ itd.. a možda sam u krivu :D
Guest- Guest
A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Guest- Guest
Misliš kao Sevkin film?upravo_sa_jebachine wrote:ovo mi sve pari kao trgovina Mosta i HDZa i predstava za javnost.. kao MOST podrši Hasana o ovdje glumi kao opoziciju, MOST želi smjenit Radmana a onda se na to nadoveže HDZ itd.. a možda sam u krivu :D
Guest- Guest
Ne, tek nesposobnost,nesnalazenje,skretanje paznje i nista drugo.upravo_sa_jebachine wrote:ovo mi sve pari kao trgovina Mosta i HDZa i predstava za javnost.. kao MOST podrši Hasana o ovdje glumi kao opoziciju, MOST želi smjenit Radmana a onda se na to nadoveže HDZ itd.. a možda sam u krivu :D
Cisti gubitak vremena i zabavljanje javnosti oko trivijalnih stvari.
Maknut ce Radmana svakako, njegova potrckala, a ovaj Lozancic je vec out.
Ako ga jedno od dvoje(predsjednik-premijer) ne zeli o njemu se nema sto raspravljati.
Mogu poceti s dogovaranjem covjeka koji im odgovara, jednom i drugo dakako.
dijagram-
2015-08-09
Nije na njemu da procjenjuje. Zato je i izgubio povjerenje.Eva wrote:A jebiga kad je drugi ulovljen s prstima u pekmezuRegoč wrote:A, da, to je onaj što ne radi posao kako treba pa samo jednom šefu kaže sve, a drugom ništa.Eva wrote:Lajtmotiv.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Novi udarac za Borisa Džonsona, ministar za Brexit podnio ostavku
» Plenkiju glavobolje zadaje slavonski HDZ.Opet raskol u stranci
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi udarac za Borisa Džonsona, ministar za Brexit podnio ostavku
» Plenkiju glavobolje zadaje slavonski HDZ.Opet raskol u stranci
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 2 of 4