BBB Hasanbegovic u intervjuu 1988 jasno porucio da nije ekstremist
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
BBB Hasanbegovic u intervjuu 1988 jasno porucio da nije ekstremist
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/39020/BBB-Hasanbegovic-u-intervjuu-1988-jasno-porucio-da-nije-ekstremist.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: BBB Hasanbegovic u intervjuu 1988 jasno porucio da nije ekstremist
A 1988-me je i Šešelj to isto tvrdio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/39020/BBB-Hasanbegović-u-intervjuu-1988-jasno-poručio-da-nije-ekstremist.html
2015-09-08
A koju je funkciju mulac od 15 godina mogao vršiti 1988.
I kome je dao intervju? Modroj lasti,ili Smibu?
2014-04-22
https://www.direktno.hr/en/2014/direkt/39020/BBB-Hasanbegović-u-intrevjuu-1988-jasno-poručio-da-nije-ekstremist.htmlvuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/39020/BBB-Hasanbegović-u-intervjuu-1988-jasno-poručio-da-nije-ekstremist.html
2015-09-08
Sprintu..ima tema na direktno hr...ne mogu kopirast ne uspijeva mi..pa ajd ti kopiraj temu pa ti zahvaljujem..moras ukucati direktno BBB Hasanbegović jer je tema arhivirana na direktnojastreb wrote:A koju je funkciju mulac od 15 godina mogao vršiti 1988.
2015-09-08
jastreb wrote:A koju je funkciju mulac od 15 godina mogao vršiti 1988.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne jebi po tavanu, Šešelj je još uvijek vaš kolega, takorekuć brat antifašist.jastreb wrote:A 1988-me je i Šešelj to isto tvrdio.
Ili možda i nije? Ta nije revolucija već počela jesti svoju djecu?
1988..ehhhh..najbolji period zivota,obilje picaqa u bosanskoj posavini,svaki vikend i petak u disqoteci King-u,ćevapi najbolji na svijetu...Koga briga za ove usrance politicare..
Guest- Guest
SPRINT MAGAZIN
[size=38]BBB Hasanbegović u intervjuu 1988. jasno poručio da nije ekstremist
Pomirljivo govore o nizu stvari, pa i o Čavi Dimitrijeviću, tada idolu Dinamovih navijača. Uostalom, pročitajte, prvo naslov. Na fotki je Mali Hasan u prvom redu, kaže Bauer
Datum objave: 13.02.2016 | 14:31Autor: mc[/size]U jeku rasprave o ustašama i komunistima, te radovima ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, vrijedi spomenuti i jedan stari intervju kojeg je Hasanbegović dao kao zagriženi Bad Blue Boys Sprint magazinu, (30. studenog 1988.).
Presliku tog intervjua objavio je na svom Facebook profilu komunikacijski stručnjak i također BBB-ovac Thomas Bauer.
''U njemu on i njegova (Hasanbegovićeva, op.a.) BBB ekipa (New Blue Generation, uglavnom Zapruđanci), jasno daju do znanja da nisu nikakvi ekstremni nacionalisti već borci protiv idiotskog komunističkog režima. Pomirljivo govore o nizu stvari, pa i o Čavi Dimitrijeviću, tada idolu Dinamovih navijača. Uostalom, pročitajte, prvo naslov. Na fotki je Mali Hasan u prvom redu'', napisao je Bauer uz fotografije u nastavku.
U tekstu možete pronaći i ovu izjavu Zlatka H.
''Šminkeri imaju Saloon, mi imamo Dinamo''.
2014-04-22
Vuče....Vuče.... Pa ja ne znam tko je ovdje luđi,ti,ili autor članka.
Predobro poznajem taj broj Sprinta. Imao sam ga dugo vremena.
Pa to su nedojebani mulci,besposličari željni uzbuđenja počeli tamo 1988. pisati pisma najprije Sprintu,a onda i Tempu i to svatko sa iole zdravog razuma ne bi trebao shvaćati ozbiljno.
Pa iz moje škole su mulci pisali i slali pisma u tempo i Sprint,gdje bi pisali najveće moguće ,a često i nemoguće gluposti.
Izmišljale su se nepostojeće navijačke grupe,neistiniti događaji i nemoguće stvari.
I sad pored svih onih članaka u NDH i o NDH,štupidni autor ovog još štupidnijeg članka tvrdi da Hasanbeg tvrdi da nije ekstremist!!!
Predobro poznajem taj broj Sprinta. Imao sam ga dugo vremena.
Pa to su nedojebani mulci,besposličari željni uzbuđenja počeli tamo 1988. pisati pisma najprije Sprintu,a onda i Tempu i to svatko sa iole zdravog razuma ne bi trebao shvaćati ozbiljno.
Pa iz moje škole su mulci pisali i slali pisma u tempo i Sprint,gdje bi pisali najveće moguće ,a često i nemoguće gluposti.
Izmišljale su se nepostojeće navijačke grupe,neistiniti događaji i nemoguće stvari.
I sad pored svih onih članaka u NDH i o NDH,štupidni autor ovog još štupidnijeg članka tvrdi da Hasanbeg tvrdi da nije ekstremist!!!
2014-04-22
2015-09-08
Ptico....a jesi cito..koga su tad bbbovci najvise mrzili cak vise od cigana i grobara...rijecane...hi,hi
2015-09-08
dr.Hase je očigledno već kao dječarac imao m*da, za razliku od mnogih tatinih sinova.jastreb wrote:
U jeku rasprave o ustašama i komunistima, te radovima ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, vrijedi spomenuti i jedan stari intervju kojeg je Hasanbegović dao kao zagriženi Bad Blue Boys Sprint magazinu, (30. studenog 1988.).
Presliku tog intervjua objavio je na svom Facebook profilu komunikacijski stručnjak i također BBB-ovac Thomas Bauer.
''U njemu on i njegova (Hasanbegovićeva, op.a.) BBB ekipa (New Blue Generation, uglavnom Zapruđanci), jasno daju do znanja da nisu nikakvi ekstremni nacionalisti već borci protiv idiotskog komunističkog režima. Pomirljivo govore o nizu stvari, pa i o Čavi Dimitrijeviću, tada idolu Dinamovih navijača. Uostalom, pročitajte, prvo naslov. Na fotki je Mali Hasan u prvom redu'', napisao je Bauer uz fotografije u nastavku.
U tekstu možete pronaći i ovu izjavu Zlatka H.
''Šminkeri imaju Saloon, mi imamo Dinamo''.
Svijetla se mu budućnost piše, usprkos KOS-ovom i KGB-ovom progonu.
Ma to su budale,naivci...Dječica željna dokazivanja.vuksadinare wrote:Ptico....a jesi cito..koga su tad bbbovci najvise mrzili cak vise od cigana i grobara...rijecane...hi,hi
Koga je Hasanbeg u to doba mogao predstavljati?
I kakve veze te njegove bedastoće imaju sa onim što je poslije pisao i govorio?
daj,budi pametan.
2014-04-22
Ma,klinci tada dizali glas protiv komjunizma..??Kojesta..u tim godinama su picqe bile vaznije nego politika..
Guest- Guest
...a evo za one koji su tad tvrdili da nista u jugi nije bilo zabranjeno...nisi mogao unjeti dosta toga osim ako si prosvercao hrvatsku zastavu,transparente koji nisu bili po volji..dok je to istina delije i grobari a napose delije mogli su bez problema unjet srpske zastave,baklje,transparente dok to nije vazilo za bbb,torcidu,kohortu,armadu
2015-09-08
Eboteeee...koji ste vi Junferi...
Guest- Guest
Vuče, koliko si ti star, ako smijem pitat?vuksadinare wrote:Ptico....a jesi cito..koga su tad bbbovci najvise mrzili cak vise od cigana i grobara...rijecane...hi,hi
..e al o rijecanima isto i davne 1988...kao i sad...no mogu reci dijelu armade svaka cast...ali bilo je onih koji su htjeli da se cijela armada gura u skute delija i grobarajastreb wrote:Ma to su budale,naivci...Dječica željna dokazivanja.vuksadinare wrote:Ptico....a jesi cito..koga su tad bbbovci najvise mrzili cak vise od cigana i grobara...rijecane...hi,hi
Koga je Hasanbeg u to doba mogao predstavljati?
I kakve veze te njegove bedastoće imaju sa onim što je poslije pisao i govorio?
daj,budi pametan.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vucić jasno poručio: Suprotstavićemo se u UN
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Radja:Nije mi jasno....
» Nije jasno ko ruši sunnitske mošeje u Iraku, ISIL ili Šiiti?
» Hrvati u Vojvodini na meti su od 1988.godine,samo što to nikoga nije zanimalo
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Radja:Nije mi jasno....
» Nije jasno ko ruši sunnitske mošeje u Iraku, ISIL ili Šiiti?
Page 1 of 2