Asad na pragu konačne pobjede u Siriji
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Asad na pragu konačne pobjede u Siriji
Jedan dio Grcima, jedan dio Kurdima, jedan dio Rusima (ili Irancima) Ne bih se čudio da se tom piru pridruži i Francuska da i ona ušićari komadić za sebe.dawson wrote:melkior wrote:Mislim da je izglednije da se Grci pridruže rusko-kurdskim orgijama uboge Turske. NATO na aparatima. Merkelica će letjeti izgubljena po Europi kao pijana vještica na metli.dawson wrote:Samo bila bi zanimljiva situacija u kojoj bi Grčka kao članica NATOa imala obavezu štiti Turce a kontra Rusa :D
Slažem se. Tursku bi ustvari bilo najbolje raskomadati, potjerati zauvijek to zlo ća iz Europe a istok dati Kurdima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa ako se ne varam prije jedno cca 100 godina su Rusi skoro rajzebali Turce ali su iz Englezi spasili. Da nisu taj put zasrali motku danas bi bila sasvim neka druga situacija na istočnoj granici Bizanta.
Da, tzv. Krimski rat.dawson wrote:Pa ako se ne varam prije jedno cca 100 godina su Rusi skoro rajzebali Turce ali su iz Englezi spasili. Da nisu taj put zasrali motku danas bi bila sasvim neka druga situacija na istočnoj granici Bizanta.
2015-08-09
Pravo je pitanje kad Englezi nisu zasrali motku?dawson wrote:Pa ako se ne varam prije jedno cca 100 godina su Rusi skoro rajzebali Turce ali su iz Englezi spasili. Da nisu taj put zasrali motku danas bi bila sasvim neka druga situacija na istočnoj granici Bizanta.
2015-08-09
Mda oni uvijek imaju neke svoje ciljeve koji su u princiku kontra europskih. Moderna verzija toga danas je NATO i trpačina europe islamom.
Njihov interes je oduvijek bio slabljenje Europe.dawson wrote:Mda oni uvijek imaju neke svoje ciljeve koji su u princiku kontra europskih. Moderna verzija toga danas je NATO i trpačina europe islamom.
2015-08-09
Upravo će sukob Rusije i Turske pokazati je li i koliko NATO div na staklenim nogama.dawson wrote:Mda oni uvijek imaju neke svoje ciljeve koji su u princiku kontra europskih. Moderna verzija toga danas je NATO i trpačina europe islamom.
2015-08-09
i ja sam imo zenu pa je udomiolookatme wrote:I ja istoLeviathan2 wrote:inace sam imao gavrana kao ljubimca, nasao malog koji je ispao iz gnijezda, othranio ga i pusti, godinama se motao oko kuce dok nisam otisao, sad ga vise ne vidjam, ne znadem jel ziv jos
Samo sam ja svojega udomila. Nije mogao letjeti, a ja nisam imala uvjeta da ga zadržim.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
onda ona dobila krila i odletilaprckov wrote:i ja sam imo zenu pa je udomiolookatme wrote:I ja istoLeviathan2 wrote:inace sam imao gavrana kao ljubimca, nasao malog koji je ispao iz gnijezda, othranio ga i pusti, godinama se motao oko kuce dok nisam otisao, sad ga vise ne vidjam, ne znadem jel ziv jos
Samo sam ja svojega udomila. Nije mogao letjeti, a ja nisam imala uvjeta da ga zadržim.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sad me opsjeda jedna druga vrana, u jednom guzu ima vise kila nego ja komplet. Nije humano kolku guzicu ima
Joj usracu se od smijeha
Joj usracu se od smijeha
2014-04-19
2014-04-14
Sirijski Kurdi zauzeli bastion pobunjenika
DON - Snage sirijskih Kurda i njihovi arapski saveznici zauzeli su u ponedjeljak navečer Tal Rifat, ključni bastion pobunjenika u pokrajini Aleppo, priopćila je oporbena Sirijski opservatorij za ljudska prava, čije je sjedište u Londonu. Sirijski demokratski front (SDF), alijansa kurdskih i arapskih boraca, kontrolu nad Tal Rifatom preuzela je od uglavnom islamističkih pobunjenika.
Do tog uspjeha došlo je unatoč tome što je Turska granatirala okoliš tog grada, u nastojanju da spriječi napredovanje kurdskih snaga i njihovih saveznika.
http://www.politika.rs/scc/clanak/349276/Sirijski-Kurdi-zauzeli-bastion-pobunjenika
...........................
Sve bolje....turkeše u agoniji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» 20 dana do konačne odluke o odabiru zrakoplova
» Pelješki most dobiva konačne obrise koroni unatoč
» Pobiše se u Pragu!
» asad mudro zbori
» 20 dana do konačne odluke o odabiru zrakoplova
» Pelješki most dobiva konačne obrise koroni unatoč
» Pobiše se u Pragu!
» asad mudro zbori
Page 5 of 5