ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Asad na pragu konačne pobjede u Siriji

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Asad na pragu konačne pobjede u Siriji - Page 5 Empty Re: Asad na pragu konačne pobjede u Siriji

Post by melkior 16/2/2016, 00:17

dawson wrote:
melkior wrote:
dawson wrote:Samo bila bi zanimljiva situacija u kojoj bi Grčka kao članica NATOa imala obavezu štiti Turce a kontra Rusa :D
Mislim da je izglednije da se Grci pridruže rusko-kurdskim orgijama uboge Turske. NATO na aparatima. Merkelica će letjeti izgubljena po Europi kao pijana vještica na metli.

Slažem se. Tursku bi ustvari bilo najbolje raskomadati, potjerati zauvijek to zlo ća iz  Europe  a istok dati Kurdima.
Jedan dio Grcima, jedan dio Kurdima, jedan dio Rusima (ili Irancima) :tu :beer  Ne bih se čudio da se tom piru pridruži i Francuska da i ona ušićari komadić za sebe.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Asad na pragu konačne pobjede u Siriji - Page 5 Empty Re: Asad na pragu konačne pobjede u Siriji

Post by catabbath 16/2/2016, 00:19

Pa ako se ne varam prije jedno cca 100 godina su Rusi skoro rajzebali Turce ali su iz Englezi spasili. Da nisu taj put zasrali motku danas bi bila sasvim neka druga situacija na istočnoj granici Bizanta.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by melkior 16/2/2016, 00:21

dawson wrote:Pa ako se ne varam prije jedno cca 100 godina su Rusi skoro rajzebali Turce ali su iz Englezi spasili. Da nisu taj put zasrali motku danas bi bila sasvim neka druga situacija na istočnoj granici Bizanta.
Da, tzv. Krimski rat.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/2/2016, 00:22

dawson wrote:Pa ako se ne varam prije jedno cca 100 godina su Rusi skoro rajzebali Turce ali su iz Englezi spasili. Da nisu taj put zasrali motku danas bi bila sasvim neka druga situacija na istočnoj granici Bizanta.
Pravo je pitanje kad Englezi nisu zasrali motku?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 16/2/2016, 00:26

Mda oni uvijek imaju neke svoje ciljeve koji su u princiku kontra europskih. Moderna verzija toga danas je NATO i trpačina europe islamom.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by melkior 16/2/2016, 00:38

dawson wrote:Mda oni uvijek imaju neke svoje ciljeve koji su u princiku kontra europskih. Moderna verzija toga danas je NATO i trpačina europe islamom.
Njihov interes je oduvijek bio slabljenje Europe.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/2/2016, 00:39

dawson wrote:Mda oni uvijek imaju neke svoje ciljeve koji su u princiku kontra europskih. Moderna verzija toga danas je NATO i trpačina europe islamom.
Upravo će sukob Rusije i Turske pokazati je li i koliko NATO div na staklenim nogama.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by prckov 16/2/2016, 01:37

lookatme wrote:
Leviathan2 wrote:inace sam imao gavrana kao ljubimca, nasao malog koji je ispao iz gnijezda, othranio ga i pusti, godinama se motao oko kuce dok nisam otisao, sad ga vise ne vidjam, ne znadem jel ziv jos
I ja isto B-)

Samo sam ja svojega udomila. Nije mogao letjeti, a ja nisam imala uvjeta da ga zadržim.
i ja sam imo zenu pa je udomio  :^0
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 16/2/2016, 01:41

prckov wrote:
lookatme wrote:
Leviathan2 wrote:inace sam imao gavrana kao ljubimca, nasao malog koji je ispao iz gnijezda, othranio ga i pusti, godinama se motao oko kuce dok nisam otisao, sad ga vise ne vidjam, ne znadem jel ziv jos
I ja isto B-)

Samo sam ja svojega udomila. Nije mogao letjeti, a ja nisam imala uvjeta da ga zadržim.
i ja sam imo zenu pa je udomio  :^0
onda ona dobila krila i odletila  :^0
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 16/2/2016, 01:47

Sad me opsjeda jedna druga vrana, u jednom guzu ima vise kila nego ja komplet. Nije humano kolku guzicu ima :^0
Joj usracu se od smijeha :^0

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/2/2016, 02:15

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 16/2/2016, 03:54

Asad na pragu konačne pobjede u Siriji - Page 5 Kurdi-Sirija

Sirijski Kurdi zauzeli bastion pobunjenika

DON - Snage sirijskih Kurda i njihovi arapski saveznici zauzeli su u ponedjeljak navečer Tal Rifat, ključni bastion pobunjenika u pokrajini Aleppo, priopćila je oporbena Sirijski opservatorij za ljudska prava, čije je sjedište u Londonu. Sirijski demokratski front (SDF), alijansa kurdskih i arapskih boraca, kontrolu nad Tal Rifatom preuzela je od uglavnom islamističkih pobunjenika.

Do tog uspjeha došlo je unatoč tome što je Turska granatirala okoliš tog grada, u nastojanju da spriječi napredovanje kurdskih snaga i njihovih saveznika.

http://www.politika.rs/scc/clanak/349276/Sirijski-Kurdi-zauzeli-bastion-pobunjenika
...........................

Sve bolje....turkeše u agoniji :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 16/2/2016, 04:20

Asad na pragu konačne pobjede u Siriji - Page 5 46ISbCm

hehe
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 16/2/2016, 04:23

Asad na pragu konačne pobjede u Siriji - Page 5 CbRHwDxWAAAYnuK

Brige stisle :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics