20 dana do konačne odluke o odabiru zrakoplova
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
20 dana do konačne odluke o odabiru zrakoplova
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/borbeni-avioni-za-hrvatsku-evo-kako-ponude-stoje-kad-se-gledaju-kljucni-faktori-nabave-15006996
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 20 dana do konačne odluke o odabiru zrakoplova
Laže selo , lažu ljudi....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sto?RayMabus wrote:Laže selo , lažu ljudi....
2015-09-08
A ništa. Priče za malu dicu.
2014-04-11
ma kakve price..znas sto bi se desilo da sad odustanemo ili koji dan prije...popusili bi teske politicke i svakojake druge samarcine...odustajes ili na pocetku natjecaja ili na sredini a ne dan prije..RayMabus wrote:A ništa. Priče za malu dicu.
2015-09-08
prosli natjecaj su nam blokirali ameri pa nam se nista nije desilo..ali sad nas nitko ne blokira...i bilo bi hoces levo hoces desno a politicki bi samo tako popusili na međunarodnoj sceni
2015-09-08
sve je vec rjeseno ponuđac je odabran ali reda radi da se ceka kraj natjecaja da se sluzbeno objavi..ocito ce biti ameri...a francuzi su izgleda otpali ko i židi...jos se gripen nesto koprca ali i oni znaju da je sve vec gotovo pa spustaju cijenu i nude nesto vise...nadajuci se preokretu
2015-09-08
Nisam zadovoljan razvojem događaja. Ispada da ćemo mi dat dvi milijarde dolara nekome a taj će podržavati Željka Komšića i radit protiv nas u Bosni.
To je bolesno.
To je bolesno.
2014-04-11
pa i nemas nekog izbora..i svedi i francuszi komšu podrzavaju..a izraelski zrakoplov je ipak ruina za ove druge plus sto nema dodatnu opremu kao u proslom natjecju...ruske ne smijes kupiti jer si clan nato-a a drugi se nisu javiliRayMabus wrote:Nisam zadovoljan razvojem događaja. Ispada da ćemo mi dat dvi milijarde dolara nekome a taj će podržavati Željka Komšića i radit protiv nas u Bosni.
To je bolesno.
2015-09-08
Pa onda ne treba kupiti ništa.
2014-04-11
kako god na kraju izašlo naši bilmezi će odabrati najgoru opciju,možda bi izbor trebalo prepustiti Bandiću. E to bi onda bili avioni,ne bismo ih dobili ni za dvadeset godina a koštali bi nas 80 milijardi dolara odmah u startu,a do isporuke još pet puta toliko.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan razvojem događaja. Ispada da ćemo mi dat dvi milijarde dolara nekome a taj će podržavati Željka Komšića i radit protiv nas u Bosni.
To je bolesno.
vili40-
2015-08-02
pa najgora ti je izraelska...zrakoplovi 35 godina stari i sa dosta nedostataka naspram proslogodisnje ponude...zato ih nude za 500 milijuna eura mozda i manje...ne vjerujem da ce njih uzeti...vili40 wrote:kako god na kraju izašlo naši bilmezi će odabrati najgoru opciju,možda bi izbor trebalo prepustiti Bandiću. E to bi onda bili avioni,ne bismo ih dobili ni za dvadeset godina a koštali bi nas 80 milijardi dolara odmah u startu,a do isporuke još pet puta toliko.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan razvojem događaja. Ispada da ćemo mi dat dvi milijarde dolara nekome a taj će podržavati Željka Komšića i radit protiv nas u Bosni.
To je bolesno.
2015-09-08
RayMabus wrote:Nisam zadovoljan razvojem događaja. Ispada da ćemo mi dat dvi milijarde dolara nekome a taj će podržavati Željka Komšića i radit protiv nas u Bosni.
To je bolesno.
ima li tutek mene ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Stvarno se nadam kupnji evropskog a ne američkog aviona. Amerikance treba udaljiti od Bosne a ne im još davati 2 miljarde dolara a oni ti Komšića uvaljuju.
Bolesno je kupiti išta američko.
2014-04-11
mislis da ti svedi i francuzi ne uvaljuju?..ko i svabe i briti..svi oni isto gledaju na bh-a..RayMabus wrote:
Stvarno se nadam kupnji evropskog a ne američkog aviona. Amerikance treba udaljiti od Bosne a ne im još davati 2 miljarde dolara a oni ti Komšića uvaljuju.
Bolesno je kupiti išta američko.
2015-09-08
Mislim da ipak ne gledaju.
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/amp/408121/makron-nato-na-samrti-evropa-na-ivici-ponora
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/amp/408121/makron-nato-na-samrti-evropa-na-ivici-ponora
2014-04-11
http://hr.n1info.com/Vijesti/a578864/Banozic-s-francuskom-ministricom-Parly-spomenuli-i-nabavku-borbenog-aviona.html
Samo američko nemoj kupit a sve ostalo možeš.
2014-04-11
Kupnjom Rafala mi postsjemo francuski igrač koji če onda u eu parlamentu progurat promjenu izbornog zakona i jednim potezom dobit i Srbiju i Hrvatsku na svoju stranu a Ameriku izbaciti iz BiH i ovih prostora.
2014-04-11
Amerikanci lupaju Nijemcima sankcije na sjeverni tok 2 šta znači da i Njemačka podržava da mi kupimo Rafale i izbacimo Ameriku odsvde i da nas onda ove dvije velike zemlje podrže u eu parlamentu i promjene izborni zakon.
Kupit američke avione je bolesno.
Amerika je Željko Komšić.
Kupit američke avione je bolesno.
Amerika je Željko Komšić.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Asad na pragu konačne pobjede u Siriji
» Pelješki most dobiva konačne obrise koroni unatoč
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» UBICA NOSACHA ZRAKOPLOVA
» Pelješki most dobiva konačne obrise koroni unatoč
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» UBICA NOSACHA ZRAKOPLOVA
Page 1 of 3