Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 19 of 21
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Ti izgleda još nisi shvatio poante...Mala bara, puno krokodila.michaellcmacha wrote:pa ako ćemo realno jedan peđa svršava na besjede krilnika Jure, a drugi peđa u konobi zapjevava gradišku staru.... da ga jebeš oni ne mogu biti antifašisti ni pod razno....
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kako smo mogli ovako nisko pasti?...
red wolf-
2016-02-10
ma ko da je bitno...... sad smo mi antifašisti, a oni su fašisti... provokator se hvalio da su njegovi bili ustaše i domobrani, a iver ne mre daleko od klade pogotovo ako je crna ustaška, šojkini su isto bili ustaše tj handžar divizionci, debilko mi pari da su njegovi bili talijanski fašisti, a NEvanjini su lako moguće bili firerovi nacisti....... jedino je epi nepoznanica.... njegovi su moguće bili četnici koji su bili pod zapovjedništvom Mile Budaka....
2015-08-08
ti si se ustašo skroz pogubio.... :)))red wolf wrote:Kako smo mogli ovako nisko pasti?...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa da...Takvo je vrijeme...Sve će biti očišćeno...
red wolf-
2016-02-10
kakat ćeš uskoro u gaće...michaellcmacha wrote:ti si se ustašo skroz pogubio.... :)))red wolf wrote:Kako smo mogli ovako nisko pasti?...
red wolf-
2016-02-10
maloprije sam javio denisu da si okolo psovau ustašku majku.... lako moguće da te potjera sa svoje liste fanova hrvatskih dragovoljaca u AZOV-u....
2015-08-08
Kakat' ćeš uskoro, kakati...michaellcmacha wrote:maloprije sam javio denisu da si okolo psovau ustašku majku.... lako moguće da te potjera sa svoje liste fanova hrvatskih dragovoljaca u AZOV-u....
red wolf-
2016-02-10
gle ustašo, dosta je tog tvog ustašUvanja, sad polako moraš se spremat za ilegalu i u šumu, pa odande u boj za narod svoj..... ;)
2015-08-08
Nema potrebe...Gledati ću kako kakaš...michaellcmacha wrote:gle ustašo, dosta je tog tvog ustašUvanja, sad polako moraš se spremat za ilegalu i u šumu, pa odande u boj za narod svoj..... ;)
red wolf-
2016-02-10
gle Ustaniče, na ignoru si mi... mi antifašisti se s vama ne mremo ni tu u virtuali izravno družiti... vjera nam ne dozvoljava... u internacionalu jel... ;). aj sad zbogom, moram ići kobca tražiti da mi malo pripomogne oko onih legendarnih antifašističkih pjesama....jebeš li ga, valjda će pripomoć....
2015-08-08
Pa svašta je moguće.
Koliko sam ja proučavao,nema većih njemačkih nacionalista od Marxa i Engelsa. To su bili najveći njemački nacionalisti. Hitler je bio rasist,ali Marx i Engels....teški njemački šovinisti.
Nitko od Nijemaca nije pisao o nekim slavenskim narodima kao spomenuti dvojac. Za Crnogorce su rekli da je to grupa drumskih razbojnika,a za Hrvate sa su pogan europskih naroda.
Koliko sam ja proučavao,nema većih njemačkih nacionalista od Marxa i Engelsa. To su bili najveći njemački nacionalisti. Hitler je bio rasist,ali Marx i Engels....teški njemački šovinisti.
Nitko od Nijemaca nije pisao o nekim slavenskim narodima kao spomenuti dvojac. Za Crnogorce su rekli da je to grupa drumskih razbojnika,a za Hrvate sa su pogan europskih naroda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma boli me kurac, ali da ćeš kakati, kakati ćeš obilno...michaellcmacha wrote:gle Ustaniče, na ignoru si mi... mi antifašisti se s vama ne mremo ni tu u virtuali izravno družiti... vjera nam ne dozvoljava... u internacionalu jel... ;). aj sad zbogom, moram ići kobca tražiti da mi malo pripomogne oko onih legendarnih antifašističkih pjesama....jebeš li ga, valjda će pripomoć....
red wolf-
2016-02-10
jesi primijetio da sam tebe izostavio s forumačke fašističke raščlambe.... ;)jastreb wrote:Pa svašta je moguće.
2015-08-08
Ne.michaellcmacha wrote:jesi primijetio da sam tebe izostavio s forumačke fašističke raščlambe.... ;)jastreb wrote:Pa svašta je moguće.
Gdje? Kada? Zašto?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naravno nije to slučajno ispalo... sve ima svoje zašto pa i to....michaellcmacha wrote:ma ko da je bitno...... sad smo mi antifašisti, a oni su fašisti... provokator se hvalio da su njegovi bili ustaše i domobrani, a iver ne mre daleko od klade pogotovo ako je crna ustaška, šojkini su isto bili ustaše tj handžar divizionci, debilko mi pari da su njegovi bili talijanski fašisti, a NEvanjini su lako moguće bili firerovi nacisti....... jedino je epi nepoznanica.... njegovi su moguće bili četnici koji su bili pod zapovjedništvom Mile Budaka....
2015-08-08
Mimikrija press :DDmichaellcmacha wrote:moram ja reć denisu da su neki njegovi obožavatelji skroz pomahnitali.... ali s druge strane možda se ezek u stvari isto pokušava prikriti na taj način....nije isključeno da koristi taktiku od ovih antifašista što pjevaju ustaške pjesme.... ;))))
Guest- Guest
Kao zakleti anti antifašist sam vidno šokiran i uznemiren Ministrovim uzmakom...
darth_vader-
2014-04-17
sitting_bull wrote:deda na aparatima wrote:evo trenutno se Hasanbegović ispričava za zločine fašizma i posipa pepelom
bravo Haso, najjači si ministar ikad
velik je hase.
isti leonardo da vinci.
u sudnici sve priznao kako ga inkvizitori stisli.
navodno je da vinci poslije izjavio: eppur si muove.
ima indicija kako je hase izjavio: za dom spremni...
jedan je sitting_bull
Guest- Guest
Hahaha, jebote, nasmijao me.michaellcmacha wrote:ti si se ustašo skroz pogubio.... :)))red wolf wrote:Kako smo mogli ovako nisko pasti?...
Vratila ti se frendica dudet
2014-12-30
ma ko ju jebe i kao da je bitno... inače mene je ezek nasmijao još za vrijeme fajta u ukrajini kad se preobrazio u notornog ustašu modernog doba. danas sutra će pričati kako je i on kao i djikić ko klinac bio pripadnik hos-a i urlao zds, a šeler dragovoljac u azovu mu jedan od najvećih idola...a najjači mi je kad se tu po forumu prijeti i pičkara...veber wrote:Hahaha, jebote, nasmijao me.michaellcmacha wrote:ti si se ustašo skroz pogubio.... :)))red wolf wrote:Kako smo mogli ovako nisko pasti?...
Vratila ti se frendica dudet
2015-08-08
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 19 of 21