Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 9 of 21
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
ej debeli, jel smjenilo ministra, što kažu?debotoijusto wrote:onda lazeEro wrote:dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.debotoijusto wrote:hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
picka ustaska
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:do koljeg stoljeća vi mislite da možete srat o fašistima i da to prolazi? do XXV ?deda na aparatima wrote:
Milanović optuži HDZ da su fašisti, ovi imenovanjem Hasanbegovića to potvrde.
koji vi?
prolazi u cijelom zapadnom svijetu, i prolazit će, nema zemlje u kojoj je nacizam nešto pozitivno osim možda Irana i Palestine
a Hasanbegović da je danas mlad identificirao bi se ideološki sa ovima iz Gornje Maoče, išao ratovati u Siriju, pa bi se onda opet čudio zašto netko
vadi stvari van konteksta iz njegove mladosti
nekim ljudima život nema smisla ukoliko se ne identificiraju sa nekom totalitarističkom ideologijom, jednostavno su izgubljeni dok ne pronađu svog Tita, Pavelića, ili kog već...
Guest- Guest
E jebiga. Izdade Haso. Nema vere u poturice.
Pa gde si bre Kajo, nemam rasta ovde cetovati bez tebe... :)
debotoijusto wrote:onda lazeEro wrote:dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.debotoijusto wrote:hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
picka ustaska
ne laže, on se jasno danas izjasnio kao antifašist, a jučer je pojasnio da je antifašizam tek floskula iza koje se mnogi skrivaju
Guest- Guest
Brale owi wam na metar od Zagreba u BL na najwišoj politčkoj razini gowore da ste ustaška držawa i sad bi was tribalo biti briga .......
a ne znate i još dokle će owo daleko dogurat.
ĆUP IDE NA WODU DOK SE NE RAZBIJE A SRBIMA U BIH JE ODZWONILO.
a ne znate i još dokle će owo daleko dogurat.
ĆUP IDE NA WODU DOK SE NE RAZBIJE A SRBIMA U BIH JE ODZWONILO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa vi koji tražite ustaše i fašiste 2016 godine? jesi ti napisao da je hdz stavio fašista na vlast..mislim da jesi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne mrzi vas dr Hase. Dr Hase je samo znanstvenik, koji vam objašnjava da Zemlja već dugo nije ravna ploča.dzango wrote:E jebiga. Izdade Haso. Nema vere u poturice.
nema potrebekaja_333 wrote:ej debeli, jel smjenilo ministra, što kažu?debotoijusto wrote:onda lazeEro wrote:dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.debotoijusto wrote:hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
picka ustaska
hasan je pojeo govno pred novinarima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:nema potrebekaja_333 wrote:ej debeli, jel smjenilo ministra, što kažu?debotoijusto wrote:onda lazeEro wrote:dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.debotoijusto wrote:hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
picka ustaska
hasan je pojeo govno pred novinarima
Nije Haso, jarane nas, fukaraEro wrote:Ne mrzi vas dr Hase. Dr Hase je samo znanstvenik, koji vam objašnjava da Zemlja već dugo nije ravna ploča.dzango wrote:E jebiga. Izdade Haso. Nema vere u poturice.
Haso ti je defakato umjetnik
Last edited by dzango on 11/2/2016, 15:29; edited 1 time in total
kaja_333 wrote:pa vi koji tražite ustaše i fašiste 2016 godine? jesi ti napisao da je hdz stavio fašista na vlast..mislim da jesi.
ovaj se sam identificira kao Ustaša, ne treba ga tražiti
a ti što su ganjali fašističke vjetrenjači do sad, sad su eto dobili potvrdu da nisu bili ludi sve ove godine, HDZ im je to omogućio
ajd sad reci da u Hrvatskoj nema Ustaša i da je to glupost, da su antifašisti ludi i da im se priviđa, kad jedan sjedi u ministarskoj fotelji
Last edited by deda na aparatima on 11/2/2016, 15:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
JEL TI IKAD PROČITAŠ IŠTA ŠTA JA POSTAM ?deda na aparatima wrote:kaja_333 wrote:pa vi koji tražite ustaše i fašiste 2016 godine? jesi ti napisao da je hdz stavio fašista na vlast..mislim da jesi.
a ti što su ganjali fašističke vjetrenjači do sad, sad su eto dobili potvrdu da nisu bili ludi sve ove godine, HDZ im je to omogućio
GLUPANE GLUPI :
SKUPŠTINA RS USVOJILA DEKLARACIJU: "Ustaše su počinile zločin genocida, Hrvatska mora obeštetiti žrtve NDH"
Narodna skupština Republike Srpske (NS RS) je danas jednoglasno usvojila Deklaraciju o genocidu Nezavisne Države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
2014-04-11
Umetnik, umetnik...od glagola umetati, ustavljati...j. al ne vadi (autor: Marcel).dzango wrote:Nije Haso, jarane nas, fukaraEro wrote:Ne mrzi vas dr Hase. Dr Hase je samo znanstvenik, koji vam objašnjava da Zemlja već dugo nije ravna ploča.dzango wrote:E jebiga. Izdade Haso. Nema vere u poturice.
Haso ti je defakato umjetnik
deda na aparatima wrote:kaja_333 wrote:pa vi koji tražite ustaše i fašiste 2016 godine? jesi ti napisao da je hdz stavio fašista na vlast..mislim da jesi.
ajd sad reci da u Hrvatskoj nema Ustaša i da je to glupost, da su antifašisti ludi i da im se priviđa, kad jedan sjedi u ministarskoj fotelji
ZA NJIH SMO BILI USTAŠE I DOK JE MILANOWIĆ BIO NA WLASTI ....DAKLE ŠTA IMA WEZE I DA TI SE PAWELIĆ DIGNE IZ GROBA I POSTANE PRESJEDNIK HR ?
2014-04-11
Danas dok su ga napadali novinari jedan kamerman zapeo na parkiranom utomobilu, a drugi pao na križanju... ovakva hajka se nje još vidjela kod nas...debotoijusto wrote:nema potrebekaja_333 wrote:ej debeli, jel smjenilo ministra, što kažu?debotoijusto wrote:onda lazeEro wrote:dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.debotoijusto wrote:hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
picka ustaska
hasan je pojeo govno pred novinarima[size=49]...[/size]
RayMabus wrote:
JEL TI IKAD PROČITAŠ IŠTA ŠTA JA POSTAM ?
Ne čitam što pišeš, nikad nisam. Nisi mi zanimljiv.
Guest- Guest
PA DA PROČITAŠ ONDA BI SHWATIO DA JE NEBITNO I DA NAM JE PAWELIĆ NA WLASTI ....NO BILO BI POŽELJNO DA JE JER SU IH SWI DOSAD TOLERIRALI A PAWELIĆ NEĆE.deda na aparatima wrote:RayMabus wrote:
JEL TI IKAD PROČITAŠ IŠTA ŠTA JA POSTAM ?
Ne čitam što pišeš, nikad nisam. Nisi mi zanimljiv.
2014-04-11
Ovo im je ogledalo, koje im dr Hase stalno gura pod nos.
Jasna stvar, HOSova kapa je ustaška, kao i kapa MORHa danasRayMabus wrote:ZA NJIH SMO BILI USTAŠE I DOK JE MILANOWIĆ BIO NA WLASTI ....DAKLE ŠTA IMA WEZE I DA TI SE PAWELIĆ DIGNE IZ GROBA I POSTANE PRESJEDNIK HR ?
2014-04-15
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 9 of 21