Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 7 of 21
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Znanstvenik probleme uvijek gleda neopterećeno i sa distance, jer je to jedini način koji mu jamči neutralnost.
Dr Hase je znanstvenik, a ima posla sa nepismenim šumarima. Tu komunikacija na istom nivou naprosto nije moguća. Ima već problem kod intepretacije kvaziantifašizma, koji uistino s antifašizmom skoro pa da nema veze. Antifašizam nije kad zatučeš pajserima civile i pobacaš u Barbarin rov (Huda jama). Diskutirati oko ovoga nema smisla, jer se radi o notornim zločincima, a ne antifašistima. Još ima živih svjedoka sa Križnoga puta, ili otoka Goli, Stara Gradiška etc...Takve stvari normalan mozak ne može prihvatiti kao nešto prihvatljivo...Eto se Eva, Provocator i njihovi saveznici, čak s time i hvale.
Njihovu frustraciju ne razumijem. Zapravo se im čudim, imajući u vidu da nisu neposredni sudionici tih događanja, kao ni ja.
Očigledno se radi o kućnom odgoju, odnosno indoktrinaciji.
U mojoj užoj i široj obitelji smo imali ujednačen pogled na zločin, poštenje etc, zato i nismo imali problema u međusobnoj komunikaciji.
Dr Hase je znanstvenik, a ima posla sa nepismenim šumarima. Tu komunikacija na istom nivou naprosto nije moguća. Ima već problem kod intepretacije kvaziantifašizma, koji uistino s antifašizmom skoro pa da nema veze. Antifašizam nije kad zatučeš pajserima civile i pobacaš u Barbarin rov (Huda jama). Diskutirati oko ovoga nema smisla, jer se radi o notornim zločincima, a ne antifašistima. Još ima živih svjedoka sa Križnoga puta, ili otoka Goli, Stara Gradiška etc...Takve stvari normalan mozak ne može prihvatiti kao nešto prihvatljivo...Eto se Eva, Provocator i njihovi saveznici, čak s time i hvale.
Njihovu frustraciju ne razumijem. Zapravo se im čudim, imajući u vidu da nisu neposredni sudionici tih događanja, kao ni ja.
Očigledno se radi o kućnom odgoju, odnosno indoktrinaciji.
U mojoj užoj i široj obitelji smo imali ujednačen pogled na zločin, poštenje etc, zato i nismo imali problema u međusobnoj komunikaciji.
Last edited by Ero on 11/2/2016, 14:34; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
U glavnom kaj se tiče hasančeta ako skine s aparata liberalnu medijsku kliku dobro i to je to.
Ali on nije politička opcija koja bi tebala reprezentirati konzervativno-desnu struju.
A za HercegBosnu je i štetan.
Ali on nije politička opcija koja bi tebala reprezentirati konzervativno-desnu struju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa nije lik ministar policije , obrane ili šta ti ja znam šta.epikur37 wrote:U glavnom kaj se tiče hasančeta ako skine s aparata liberalnu medijsku kliku dobro i to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i što veli hase o svom ustaštvu???
nisam bio, matere mi!!!
nisam bio, matere mi!!!
sitting_bull-
2015-09-28
Sukob je ideološki. NIje vojni.
Ministar kulture = ideološki sukob.
Ministar kulture = ideološki sukob.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hasa je ljukava ljisica... :)
PS: Stazić ( i stazići) nije antifašist po duši, već samo zato što misli da bi ga takav stav mogao održati na površini. Oni su društvene štetočine. To da je HR tu di je su jedini uzrok.
Tranzicijske države (Češka, poljska...), u kojim su se uspjeli riješiti toga zla, ekonomski razvoj je nekoliko puta veći i brži od hrvatskog. Ne trebate se pitati zašto je to tako, jer je više nego evidentno.
Tranzicijske države (Češka, poljska...), u kojim su se uspjeli riješiti toga zla, ekonomski razvoj je nekoliko puta veći i brži od hrvatskog. Ne trebate se pitati zašto je to tako, jer je više nego evidentno.
epikur37 wrote:U glavnom kaj se tiče hasančeta ako skine s aparata liberalnu medijsku kliku dobro i to je to.
Klika će medijski ojačati. Jer eto odjednom njihova antifašistička borba koja je jučer bila protiv vjetrenjača, sami su morali crtati svastike po zidovima zgrada, je danas postala realnost.
Prije su se morali sami oblačiti u uniforme NDH i glumiti Ustaše, danas imaju pravog Ustašu kao ministra, i sad mogu trubiti kako su cijelo vrijeme bili u pravu, da je eto ustaška guja pokazala glavu.
Milanović optuži HDZ da su fašisti, ovi imenovanjem Hasanbegovića to potvrde.
Guest- Guest
hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
moze nastaviti dalje do sljedece gadne okuke
mislim da je blizu
meni dovoljno
moze nastaviti dalje do sljedece gadne okuke
mislim da je blizu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Najbolje da ode...netko drugi će bolje i bez prašine to raditi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre911 wrote:Ma vi ste ološ i šljam, borite se protiv imaganarnog neprijatelja i sisate državni proračun na konto toga, ološ svjetske klase ste vi, mulj sa dna septičke..provocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
E pa neprijatelj više nije imaginaran, manifestirao se na poziciji ministra kulture slikom i tekstom.
Bravo desničar, bravo HDZ - treba sposobnost i za biti toliko glup.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Najbolje da ode...netko drugi će bolje i bez prašine to raditi.
Sad se opravdava da je on uvjereni antifašist, a jučer je tvrio da je antifašizam floskula, sam sebi uskače u usta i stavlja si klipove pod noge.
Guest- Guest
vidim da su uzeli lederer iz HNK u pripomocepikur37 wrote:Najbolje da ode...netko drugi će bolje i bez prašine to raditi.
ona zna posao
ovi ce jos malo maglit
kad postane gusta magla
karamarko ga posalje kuci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dr. Hasi vi ne možete ni postole čistiti...Daleko ste od civiliziranosti, a o znanosti da i ne govorimo.sitting_bull wrote:i što veli hase o svom ustaštvu???
nisam bio, matere mi!!!
Onaj tko i danas tvrdi da je u Jasenovcu bilo 700.000 žrtava, naravno da ne može biti dr Hasin sugovornik.
Onaj tko je zatvarao ljude na dugogodišnji zatvor, samo zato što je spomenuo postojanje Bleiburga i Križnog puta,
taj ne može biti relevantan sugovornik dr. Hase. Za pjevanje bezazlenih domoljubnih pjesama, kao na primjer
Vila Velebita, također se išlo u zatvor. U zatvor se išlo i za pjevanje hrvatske himne, a tvrde da smo u komunizmu
imali svoju državu...Može se lagati jedno vrijeme i samo nekima, ali svo vrijeme i svima u nikom slučaju.
Istina je tu, onakva kakva je...ponekad teško shvatljiva, posebno nama koji tim zločinima nismo svjedočili, ali zato
je tu dr. Hase...i "šatoraši", naravno. Oni vas dnevno podsjećaju na istinu, koja neke očigledno boli.
dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.debotoijusto wrote:hasan se posuo pepelom
meni dovoljno
Najveći problem Hrvatske je nizak prosječni IQ građana, 50% stanovništva ima niži od 90, pa iz toga slijedi da donjih 30% ima ozbiljnih mentalnih problema.
Takav narod onda preko demokratskih izbora bira sebi slične zastupnike sa kojima se može intelektualno identificrati, jedni biraju lijeve kretene, drugi biraju desne kretene, jer su im ti kreteni slični.
Takav narod onda preko demokratskih izbora bira sebi slične zastupnike sa kojima se može intelektualno identificrati, jedni biraju lijeve kretene, drugi biraju desne kretene, jer su im ti kreteni slični.
Guest- Guest
Ero wrote:dr. Hasi vi ne možete ni postole čistiti...Daleko ste od civiliziranosti, a o znanosti da i ne govorimo.sitting_bull wrote:i što veli hase o svom ustaštvu???
nisam bio, matere mi!!!
Onaj tko i danas tvrdi da je u Jasenovcu bilo 700.000 žrtava, naravno da ne može biti dr Hasin sugovornik.
Onaj tko je zatvarao ljude na dugogodišnji zatvor, samo zato što je spomenuo postojanje Bleiburga i Križnog puta,
taj ne može biti relevantan sugovornik dr. Hase. Za pjevanje bezazlenih domoljubnih pjesama, kao na primjer
Vila Velebita, također se išlo u zatvor. U zatvor se išlo i za pjevanje hrvatske himne, a tvrde da smo u komunizmu
imali svoju državu...Može se lagati jedno vrijeme i samo nekima, ali svo vrijeme i svima u nikom slučaju.
Istina je tu, onakva kakva je...ponekad teško shvatljiva, posebno nama koji tim zločinima nismo svjedočili, ali zato
je tu dr. Hase...i "šatoraši", naravno. Oni vas dnevno podsjećaju na istinu, koja neke očigledno boli.
Ero wrote:PS: Stazić ( i stazići) nije antifašist po duši, već samo zato što misli da bi ga takav stav mogao održati na površini. Oni su društvene štetočine. To da je HR tu di je su jedini uzrok.
A da?provocator wrote:-Ustašstvo je bio najveći moralni posrtaj opterećen zločinima čija sjena se i dan danas nadvija nad Hrvatskom.-
Kazao je maloprije Hasanbegović na konferenciji za novinare.
A jadan!
U renomiranom listu NDH napisao je da se radilo o hrvatskim mučenicima i šehidima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
on je autoritet, ima diplomu filozofskog fakulteta, i zato mu se ne može ništa rećiEro wrote:
dr. Hase se nije posuo pepelom. On je znanstvenik, a što to znači vi nikad niti možete niti ćete dokučiti.
treba mu dati još 5-6 diploma da bude još veći autoritet
Guest- Guest
Eto se vaši susjedi, Slovenci, brinu o kostima vaših predaka. Onoliko koliko imaju sredstava na raspolaganju.
Što su Millanović i Staići učinili da bi kosti žrtvava iz Hude jame (Barbarin rov) bili dostojno pokopani? Navodim samo kao primjer...
Što su Millanović i Staići učinili da bi kosti žrtvava iz Hude jame (Barbarin rov) bili dostojno pokopani? Navodim samo kao primjer...
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 7 of 21