Hasanbegović: Riječ je o još jednoj podvali i provokaciji kojom me blate
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hasanbegović: Riječ je o još jednoj podvali i provokaciji kojom me blate
Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
nije istina da si uspjela, noge i pimpek još uvijek osjećam
Guest- Guest
Ok...onda cemo nastavititre911 wrote:Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
Guest- Guest
Ok...onda cemo nastaviti jos vecim zaromtre911 wrote:Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
Guest- Guest
Dobra HOS-ova kapa. Ima ukusa.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Dok se žari dobro je, samo da ne bude u mrzloj vodi e tad je sve u k lincuNoor wrote:Ok...onda cemo nastaviti jos vecim zaromtre911 wrote:Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
Guest- Guest
Nema kod mene mrzle vode...mozes se samo opeći...zato ne ftikati prstiće.tre911 wrote:Dok se žari dobro je, samo da ne bude u mrzloj vodi e tad je sve u k lincuNoor wrote:Ok...onda cemo nastaviti jos vecim zaromtre911 wrote:Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
Guest- Guest
Na kraju se svodi na to da to nije ustaška kapa i sad će ministar kulture ovim Novostima zavrnit financijsku pipu i to je to.
Idu u Srbiju pa kmeči.
Idu u Srbiju pa kmeči.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tre911 wrote:Ma jok, toliko zluradosti je odalo čak i tebe konzervativca kada ovako krasno pišeš o ovakvim temama, ne vidi se kako dišeš čak ni iz aviona.epikur37 wrote:tre911 wrote:Vama antifašistima koji ste ga 10 godina držali na vlasti a koji sada rovarite protiv ovog ministraepikur37 wrote:tre911 wrote:Dobar je mesić, dobaaaar, bunarđžija pa partizan pa bunarđžija pa ustaša pa bunarđžija pa antifašist..ali boli vas kurac treba umaltiti ministra koji jedini za sada dobro radi svoj posao.epikur37 wrote:Starhemberg wrote:
"Ustaški junaci, šehidske kosti" ---neki crossover isila i ustaškog pokreta...
Dečko je povijesni autist...što je to trebalo HDZ-u.
S druge strane moglo se očekivati od notornog Karamarka da njegovim imenovanjem naglasi pravašku opciju posebice njenu filomuslimansku liniju kojom jasno pokazuje kakao gleda na Bih.
Kome je Mesić dobar? Ah da Izetbegoviću kao i Hasanče :)
ma ja ba.....tko se ne slaže antifašist je, u stavri jugoslaven, da skratimo četnik...u banani ste odnosno u autu
Mesić, barem smo mi hercegbosanci složni oko njegove zloće
Da zlurdosti? Hasanbegović nije moj reprezent, njegova politička opcija i nacionalna pozadina su u koliziji s mojom hercegbosanskom orijentacijom a i novom europskom desnicom.
Pozdravljam konzervativno kresanje lijevo-liberalne dojenčadi ali tu staje pozdrav. Taj posao je trebao raditi netko drugi, kompatibilniji.
Izbor je bio širok...ali netko je htio poslati poruku njegovim imenovanjem...lošu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Veliš da ne bi ispali pečeni ćevapčićiNoor wrote:Nema kod mene mrzle vode...mozes se samo opeći...zato ne ftikati prstiće.tre911 wrote:Dok se žari dobro je, samo da ne bude u mrzloj vodi e tad je sve u k lincuNoor wrote:Ok...onda cemo nastaviti jos vecim zaromtre911 wrote:Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
Ajde laku noć, idem u krpe
Guest- Guest
Pa kao ministar kulture to mu i je maksimalni domet ....SVE ĆE BRE DA IH SKREŠE.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ma jok, toliko zluradosti je odalo čak i tebe konzervativca kada ovako krasno pišeš o ovakvim temama, ne vidi se kako dišeš čak ni iz aviona.epikur37 wrote:tre911 wrote:Vama antifašistima koji ste ga 10 godina držali na vlasti a koji sada rovarite protiv ovog ministraepikur37 wrote:tre911 wrote:Dobar je mesić, dobaaaar, bunarđžija pa partizan pa bunarđžija pa ustaša pa bunarđžija pa antifašist..ali boli vas kurac treba umaltiti ministra koji jedini za sada dobro radi svoj posao.epikur37 wrote:Starhemberg wrote:
"Ustaški junaci, šehidske kosti" ---neki crossover isila i ustaškog pokreta...
Dečko je povijesni autist...što je to trebalo HDZ-u.
S druge strane moglo se očekivati od notornog Karamarka da njegovim imenovanjem naglasi pravašku opciju posebice njenu filomuslimansku liniju kojom jasno pokazuje kakao gleda na Bih.
Kome je Mesić dobar? Ah da Izetbegoviću kao i Hasanče :)
ma ja ba.....tko se ne slaže antifašist je, u stavri jugoslaven, da skratimo četnik...u banani ste odnosno u autu
Mesić, barem smo mi hercegbosanci složni oko njegove zloće
Da zlurdosti? Hasanbegović nije moj reprezent, njegova politička opcija i nacionalna pozadina su u koliziji s mojom hercegbosanskom orijentacijom a i novom europskom desnicom.
Pozdravljam konzervativno kresanje lijevo-liberalne dojenčadi ali tu staje pozdrav. Taj posao je trebao raditi netko drugi, kompatibilniji.
Izbor je bio širok...ali netko je htio poslati poruku njegovim imenovanjem...lošu.
2014-04-11
Baš tako, pošalješ nekog bezvrednog da odradi prljavi posa, ko Tuta i Štela, pa kad padnu nije šteta.RayMabus wrote:Pa kao ministar kulture to mu i je maksimalni domet ....SVE ĆE BRE DA IH SKREŠE.epikur37 wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
HUSO THE LEGEND.
KREŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
REŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
KIDAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
MAJKU IM ČETNIČKU ANITFAŠISTIČKU
KREŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
REŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
KIDAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
MAJKU IM ČETNIČKU ANITFAŠISTIČKU
2014-04-11
Laku noc..ja vec jesam u krpamatre911 wrote:Veliš da ne bi ispali pečeni ćevapčićiNoor wrote:Nema kod mene mrzle vode...mozes se samo opeći...zato ne ftikati prstiće.tre911 wrote:Dok se žari dobro je, samo da ne bude u mrzloj vodi e tad je sve u k lincuNoor wrote:Ok...onda cemo nastaviti jos vecim zaromtre911 wrote:Ček da provjerim....Noor wrote:Eto..uspjela i ja iz tebe izvuć ti moždinu ko svitnjak iz hlačatre911 wrote:Nemoš vjerovati, a samo sam mu istinu rekao kao i tebi kada si mi rekla da ti popušim...ili ewa isto tako, jehudi me stavio na ignore zbog toga... što mogu kada sam magnet za vas lijeve i napredne i uvijek nekako uspijem iz vas izvući ono što zaista čuči u vama :sleazy:Noor wrote:Tebi?!?! Tako finom i nekonfliktnom!?!?tre911 wrote:Sam se banao nakon što mi je hebao ustašku majku i još onako sočnih psovki koje mi je uputio,admini mu lupili jedan dan ali on se ne vraćaLeviathan2 wrote:da citiram ezeka, nebitan je haso, jebes hasu ako nema muje , nego pitanje, da niste banali ezeka blentavog
?????????????
Ma nemoguće
Ajde laku noć, idem u krpe
Guest- Guest
Baš me zanima kako će sad tražit oštetu owi iz srpske Bosne ?!?!?
SKUPŠTINA RS USVOJILA DEKLARACIJU: "Ustaše su počinile zločin genocida, Hrvatska mora obeštetiti žrtve NDH"
Narodna skupština Republike Srpske (NS RS) je danas jednoglasno usvojila Deklaraciju o genocidu Nezavisne Države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
Hebawali su nas ćilo wrime a nema nigdje ustaša i sad kad je puko film ewo im sad stwarne ustaše.
E JEBITE MAJKU ČETNIČKU.
KLIN SE KLINOM IZBIJA.
SKUPŠTINA RS USVOJILA DEKLARACIJU: "Ustaše su počinile zločin genocida, Hrvatska mora obeštetiti žrtve NDH"
Narodna skupština Republike Srpske (NS RS) je danas jednoglasno usvojila Deklaraciju o genocidu Nezavisne Države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
Hebawali su nas ćilo wrime a nema nigdje ustaša i sad kad je puko film ewo im sad stwarne ustaše.
E JEBITE MAJKU ČETNIČKU.
KLIN SE KLINOM IZBIJA.
2014-04-11
Pomutnja u bastionu srpstwa s owu stranu Drine.
BL ne spawa,
Ustaše swe okolo.
BL ne spawa,
Ustaše swe okolo.
2014-04-11
2014-04-11
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Kina podržala u UN-u rezoluciju kojom se Rusija označava kao agresor
» U Berlinu otvorena LIBERALNA džamija kojom upravljaju ŽENE
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Kina podržala u UN-u rezoluciju kojom se Rusija označava kao agresor
» U Berlinu otvorena LIBERALNA džamija kojom upravljaju ŽENE
Page 10 of 10