Hasanbegović: Riječ je o još jednoj podvali i provokaciji kojom me blate
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hasanbegović: Riječ je o još jednoj podvali i provokaciji kojom me blate
Vlada je rekla da se neće baviti ideološkim pitanjima, reko Božo, rekla i Tihomir...
Zato Haso pada što je ideološki nepodoban, ni ne treba nam drugo nego vratiti Zoku i iskusnu ekipu sa njim, i to poslije unutarstranačkih
dosta eksperimentisanja, mi vama poštene izbore a vi dovlačite Kanađana,a Amerikance i ustaše...
Zato Haso pada što je ideološki nepodoban, ni ne treba nam drugo nego vratiti Zoku i iskusnu ekipu sa njim, i to poslije unutarstranačkih
dosta eksperimentisanja, mi vama poštene izbore a vi dovlačite Kanađana,a Amerikance i ustaše...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Pa i ne baš.shaby wrote:Izbjeglica o izbjeglicamaEro wrote:Zašto ja? Moglo bi se desit da je dobijete i na Bregani-na službenom prijelazu.shaby wrote:Pazi žica
Ne bi me začudilo.
Imamo dosta svoje muke, samo bi nam još i vi trebali. Kao izbjeglice, jelda.
To je moj svijet, tu je moj dom,
sve što imam u domu je tom.
Aleluja.
ne prolazevuksadinare wrote:Ko kaze? Za podrsku ministru hasanu je potpisalo 20 000 a protiv 2000...pa ti vidi ajmo na referendum o podrsci ministru...pa vidimodebotoijusto wrote:nisi razumio , moze to biti istoabraham wrote:Koja je bitna razlika??? Sto ako Hasanbegovis sutra kaze da je antifasist i da nosi titovu sliku u novcaniku??? Svi ce mu povjerovati ka i Mesicu??? Nece. Zasto??? Mesic je pet godina sjedio toliko blizu Tudjmanu da mu se kuk izlizao , velicao NDH, slao Srbe u Srbiju i da ponesu sto su donijeli na opancima i sve se bukvalni prko noci promijenilo i zaboravilo. Na kraju je cifra deset godina predsjednikovanja i muznja sise do smrti. Nego, koja je ono bitna razlika izmedju njih dva?? Vjera ili razlicite stranke???debotoijusto wrote:sad je izvrsnostabraham wrote:Hasanbegovic je samo Mesicev klon. Sto se razlicito vaze eee to je drugi par rukava.
te stvari vise ne prolaze
ali te stvari vise ne prolaze
urusavanjem tih standarda imas ukrajinu u konacnici
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zadnji 'vakav eksperiment bio je za prve parlamentarne i morali smo 15 godina sanirati štetu...dobro pa je Franjo otišao na vrijeme, sada ako ovo uzme zamaha, pa tko će više čistiti...
sutra izbore i provjeren kadar
2014-04-15
Novi izbori. Definitivna propast tkz trece opcije.
2014-04-14
Ajmo referendum..tako ste srali.i nevidjenu harangu stvarali kad je bio referendum o obiteljskom zakonu i debela pusiona..tako bi i tu bilo...zapamti nikad manjima nece krojit sudbinu vecine i sebi je prilagodjavat...nikad...il se prilagodi ili adiodebotoijusto wrote:ne prolazevuksadinare wrote:Ko kaze? Za podrsku ministru hasanu je potpisalo 20 000 a protiv 2000...pa ti vidi ajmo na referendum o podrsci ministru...pa vidimodebotoijusto wrote:nisi razumio , moze to biti istoabraham wrote:Koja je bitna razlika??? Sto ako Hasanbegovis sutra kaze da je antifasist i da nosi titovu sliku u novcaniku??? Svi ce mu povjerovati ka i Mesicu??? Nece. Zasto??? Mesic je pet godina sjedio toliko blizu Tudjmanu da mu se kuk izlizao , velicao NDH, slao Srbe u Srbiju i da ponesu sto su donijeli na opancima i sve se bukvalni prko noci promijenilo i zaboravilo. Na kraju je cifra deset godina predsjednikovanja i muznja sise do smrti. Nego, koja je ono bitna razlika izmedju njih dva?? Vjera ili razlicite stranke???debotoijusto wrote:sad je izvrsnostabraham wrote:Hasanbegovic je samo Mesicev klon. Sto se razlicito vaze eee to je drugi par rukava.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Novi izbori. Neminovna propast tkz trece opcije. Povratak na dvoplni sustav. Sada samo cetiri koraka nazad jedan naprijed. Iseljavanje mladih i skolovanih u Poljsku, Litvu i Rumunjsku......
2014-04-14
n_razbojnik wrote:
Nemate više izbora.
Ovo sada vam je poslednja šansa.
PS: Nakon ovoga može samo teror, a u takvu državu nitko pametan neće ni povirit.
Last edited by Ero on 10/2/2016, 20:58; edited 1 time in total
Netrebamo ni izbore, samo da se iz plave Partije pokrene provjeren kadar i izkoalira svoje sa crvenom partijom...i vratimo Mesića na poziciju, zna se on sa Tomom a i sa provjerenima je dobar...a intravenozno spojiti na državu ove jadne zakinute u kulturi
eto, i dobri smo si još par godina dok ne stigne zadnja opomena za struju
eto, i dobri smo si još par godina dok ne stigne zadnja opomena za struju
2014-04-15
Izbori, nego sto.
2014-04-14
Pazi ovi od 20% prijete ukrajinskim scenarijpm debeloj vecini.,,ma za dva dana vas nema jos kad ce vili matula i mato kapovic biti el comadante...ima markac da se usere od straha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedva čekam nove izbore, vratimo se rutini i provjerenima, neće više biti Hasi a i Crnoji će se oprostiti ako se Bauk vrati...
2014-04-15
zao mi sto ne kuzisvuksadinare wrote:Ajmo referendum..tako ste srali.i nevidjenu harangu stvarali kad je bio referendum o obiteljskom zakonu i debela pusiona..tako bi i tu bilo...zapamti nikad manjima nece krojit sudbinu vecine i sebi je prilagodjavat...nikad...il se prilagodi ili adiodebotoijusto wrote:ne prolazevuksadinare wrote:Ko kaze? Za podrsku ministru hasanu je potpisalo 20 000 a protiv 2000...pa ti vidi ajmo na referendum o podrsci ministru...pa vidimodebotoijusto wrote:nisi razumio , moze to biti istoabraham wrote:Koja je bitna razlika??? Sto ako Hasanbegovis sutra kaze da je antifasist i da nosi titovu sliku u novcaniku??? Svi ce mu povjerovati ka i Mesicu??? Nece. Zasto??? Mesic je pet godina sjedio toliko blizu Tudjmanu da mu se kuk izlizao , velicao NDH, slao Srbe u Srbiju i da ponesu sto su donijeli na opancima i sve se bukvalni prko noci promijenilo i zaboravilo. Na kraju je cifra deset godina predsjednikovanja i muznja sise do smrti. Nego, koja je ono bitna razlika izmedju njih dva?? Vjera ili razlicite stranke???debotoijusto wrote:sad je izvrsnostabraham wrote:Hasanbegovic je samo Mesicev klon. Sto se razlicito vaze eee to je drugi par rukava.
nema referenduma o tom pitanju
2014-04-12
koje je pitanje u pitanjudebotoijusto wrote:
zao mi sto ne kuzis
2014-04-15
Ero wrote:n_razbojnik wrote:
Nemate više izbora.
Ovo sada vam je poslednja šansa.
PS: Nakon ovoga može samo teror, a u takvu državu nitko pametan neće ni povirit.
PS2: Ako ovaj eksperiment propadne, vjerujem da ide tehnička vlada, pod izravnom upravom
vrhovnice, gđe KGK...Nije nemoguće da se i to desi.
Tim bi nastavio svoj posao, a ministre bi bili po njegovom izboru.
Nemoguce
2014-04-14
Ne zna kada je fotografija snimljena, ali objavljena je u časopisu 1996. godine, kaže Đikić te dodaje da Hasanbegović na glavi ima ustašku kapu.
"Ne tvrdim da je na kapi slovo 'U', već da je ustaška kapa. Mislim da je 'U', ali to se ne vidi na fotografiji. Mi nigdje ne tvrdimo da je na kapi slovo 'U', ali u to opravdano sumnjamo i kapa je ustaška"
"Ne tvrdim da je na kapi slovo 'U', već da je ustaška kapa. Mislim da je 'U', ali to se ne vidi na fotografiji. Mi nigdje ne tvrdimo da je na kapi slovo 'U', ali u to opravdano sumnjamo i kapa je ustaška"
2014-04-15
ministarn_razbojnik wrote:koje je pitanje u pitanjudebotoijusto wrote:
zao mi sto ne kuzis
ostanak ili odlazak
mislim
2014-04-12
Pa na tu temu je bio referendum, tzv. izboridebotoijusto wrote:ministarn_razbojnik wrote:koje je pitanje u pitanjudebotoijusto wrote:
zao mi sto ne kuzis
ostanak ili odlazak
mislim
2014-04-15
Nemiri i građanski neposluh... i eto ti ga.abraham wrote:Nemoguce
Zar ih ne bi bilo za očekivati?
Last edited by Ero on 10/2/2016, 21:07; edited 1 time in total
to je vuk to je vukn_razbojnik wrote:Ne zna kada je fotografija snimljena, ali objavljena je u časopisu 1996. godine, kaže Đikić te dodaje da Hasanbegović na glavi ima ustašku kapu.
2014-04-12
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Kina podržala u UN-u rezoluciju kojom se Rusija označava kao agresor
» U Berlinu otvorena LIBERALNA džamija kojom upravljaju ŽENE
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Kina podržala u UN-u rezoluciju kojom se Rusija označava kao agresor
» U Berlinu otvorena LIBERALNA džamija kojom upravljaju ŽENE
Page 7 of 10