Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Hehe, ak ti sve pišeš sam na jednom jeziku, to znači da su i ostali mutavi.Regoč wrote:Ne možeš se izvaditi, zaglibila si u vlastitoj gluposti. Kao, originalno pismo na svaku adresu, možeš misliti.Eva wrote:Volim unikate, nisam adezovka pa da c/p, čak ni mailove, a kamoli diplome ili životpise. Vježbam sive stanice.Regoč wrote:Nisi čula za cc i bcc? E, jadnice. Znaš, sviet se pomaknuo od Auschwitza.Eva wrote:Ja radim, nemam sad vremena za veselje. Tek sam dva maila poslala a koliko židovskih zajednica po svijetu ima.michaellcmacha wrote:nemoj-te se samo previše veseliti, u kontri se čuda naprave, da vas ne zatekne...
Guest- Guest
Kakve ima veze Tito s hrvatskom državom, osim što ju je rušio? Tuđman je uvidio zablude pa se iskupio. Neusporedive osobe.Eva wrote:Tito = partizanski maršalmichaellcmacha wrote:veliš... partizani stvorili hrvatsku....
Tuđman = partizanski general
Jel ima neki treći?
Nema problema, ustašama se pomoglo da njihovi problemu na Beliburgu budu riješeniRegoč wrote:Pa u čemu je onda problem s ustaškim postupcima? Isto načelo koje si ti upravo navela. Dakle, nema ustaških zločinah, bravo curo, odavno ne vidjeh bolju obranu Poglavnika i njegove ekipe.Eva wrote:Evo, znaj. Oči za oko, vilica za zub!Regoč wrote:Liepo, da znamo da ne bude zabune.Eva wrote:Ja s tim nemam problema. Ja sam uvijek jasno, glasno i decidirano izjavljivala da kod mene milosti nema. Da sam bila sudionikom tadašnjih događaja, ja ne bih zarobljavala.Regoč wrote:Ne, traži da osudi zločinački režim. Bilo bi liepo da isto tako zatraže od svakoga "antifašista" da osudi zločinački komunistički režim. Nešto što ni ti nećeš napraviti. I opet s obrazloženjem, a što su "oni" radili. E, jebeš takav antifašizam, liepo iziđite iz ormara i priznajte da ste jugovnari.Eva wrote:"Ali, Mostov prvi uvjet je da ministar, vrlo jasno, nedvojbeno se očituju i da kaže, da se ogradi od ustaškog režima i od Nezavisne Države Hrvatske, da jasno izrazi svoj antifašizam. To može biti temelj da se gradi povjerenje prema ministru. To je upravo ono što je gospodin Orešković rekao ujutro", rekao je Podolnjak.
Znači, MOST traži da ustaša klekne na koljena i prizna partizane. Pa, dobro za početak nije loše.
Guest- Guest
Ma piši da je, nek ti se gomila građa, imat ćeš veći ugled.Eva wrote:Kakav antisemitizam. To je samo tvoja sexualna frustracija, na koju imaš pravo i koja se mene ne dotikavle.Regoč wrote:Jebali te redom svi židovski bankari. Pošalji im i ovo kao dokaz antisemitizma. Stvarno, nitko bolje ne stvara antisemite od Židovah samih.Eva wrote:Haso prvo mora postat eunuh da bi mogao ostat ministar. Ali, iako ostane bez muda, ne vjerujem da će ga to abolirati i da ćemo moći biti ministar. HR je dužna židovskim bankama.michaellcmacha wrote:evo samo što nije....
Je, iskupio se i stavio u Ustav antifašizam, a fašizam pustio niz vodu.Regoč wrote:Kakve ima veze Tito s hrvatskom državom, osim što ju je rušio? Tuđman je uvidio zablude pa se iskupio. Neusporedive osobe.Eva wrote:Tito = partizanski maršalmichaellcmacha wrote:veliš... partizani stvorili hrvatsku....
Jel ima neki treći?
Guest- Guest
u zatvoru.Eva wrote:Pustimo njega, on je ostavio svog nasljednika Franceka, pratizanskog generala.michaellcmacha wrote:hoćeš reć da je MARŠal poživio, on bi hrvatsku poveo u osamostaljenje.....
Nije ušao, nema ga.Eva wrote:Dovoljno da u Ustavu antifašizam uđe.
Je, baš, pišeš na deset jezikah. Nemoj me nasmijavati.Eva wrote:Hehe, ak ti sve pišeš sam na jednom jeziku, to znači da su i ostali mutavi.Regoč wrote:Ne možeš se izvaditi, zaglibila si u vlastitoj gluposti. Kao, originalno pismo na svaku adresu, možeš misliti.Eva wrote:Volim unikate, nisam adezovka pa da c/p, čak ni mailove, a kamoli diplome ili životpise. Vježbam sive stanice.Regoč wrote:Nisi čula za cc i bcc? E, jadnice. Znaš, sviet se pomaknuo od Auschwitza.Eva wrote:Ja radim, nemam sad vremena za veselje. Tek sam dva maila poslala a koliko židovskih zajednica po svijetu ima.michaellcmacha wrote:nemoj-te se samo previše veseliti, u kontri se čuda naprave, da vas ne zatekne...
Nevažna sam ja i moj ugled. To je jednostavno micva, to bi svaki Židov/ka napravio jer mora.Regoč wrote:Ma piši da je, nek ti se gomila građa, imat ćeš veći ugled.Eva wrote:Kakav antisemitizam. To je samo tvoja sexualna frustracija, na koju imaš pravo i koja se mene ne dotikavle.Regoč wrote:Jebali te redom svi židovski bankari. Pošalji im i ovo kao dokaz antisemitizma. Stvarno, nitko bolje ne stvara antisemite od Židovah samih.Eva wrote:Haso prvo mora postat eunuh da bi mogao ostat ministar. Ali, iako ostane bez muda, ne vjerujem da će ga to abolirati i da ćemo moći biti ministar. HR je dužna židovskim bankama.michaellcmacha wrote:evo samo što nije....
A vjeruj mi, nikog u židovskom svijetu ne zanimaju tvoje frustracije nit sexualne maštarije.
Guest- Guest
Nakon što je otkriveno australsko ustašovanje Stipe Mesića, traži se hitno ukidanje ureda bivšeg predsjednika!
Tony Soprano-
2015-08-15
Ne, ali na dovoljnom broju sam pismena.Regoč wrote:Je, baš, pišeš na deset jezikah. Nemoj me nasmijavati.Eva wrote:Hehe, ak ti sve pišeš sam na jednom jeziku, to znači da su i ostali mutavi.Regoč wrote:Ne možeš se izvaditi, zaglibila si u vlastitoj gluposti. Kao, originalno pismo na svaku adresu, možeš misliti.Eva wrote:Volim unikate, nisam adezovka pa da c/p, čak ni mailove, a kamoli diplome ili životpise. Vježbam sive stanice.Regoč wrote:Nisi čula za cc i bcc? E, jadnice. Znaš, sviet se pomaknuo od Auschwitza.Eva wrote:Ja radim, nemam sad vremena za veselje. Tek sam dva maila poslala a koliko židovskih zajednica po svijetu ima.michaellcmacha wrote:nemoj-te se samo previše veseliti, u kontri se čuda naprave, da vas ne zatekne...
Guest- Guest
Dobro, gledano tako, i ustaše su Židovima pomogli da se rieši materijalnih problema, da ne umru od zaraznih bolestih ili gladi, uglavnom, oslobodili su ih brige o ovosvjetskom i usmjerili prema onostranosti. Čemu ljutnja? Vidiš kako su to bili dobri ljudiEva wrote:Nema problema, ustašama se pomoglo da njihovi problemu na Beliburgu budu riješeniRegoč wrote:Pa u čemu je onda problem s ustaškim postupcima? Isto načelo koje si ti upravo navela. Dakle, nema ustaških zločinah, bravo curo, odavno ne vidjeh bolju obranu Poglavnika i njegove ekipe.Eva wrote:Evo, znaj. Oči za oko, vilica za zub!Regoč wrote:Liepo, da znamo da ne bude zabune.Eva wrote:Ja s tim nemam problema. Ja sam uvijek jasno, glasno i decidirano izjavljivala da kod mene milosti nema. Da sam bila sudionikom tadašnjih događaja, ja ne bih zarobljavala.Regoč wrote:Ne, traži da osudi zločinački režim. Bilo bi liepo da isto tako zatraže od svakoga "antifašista" da osudi zločinački komunistički režim. Nešto što ni ti nećeš napraviti. I opet s obrazloženjem, a što su "oni" radili. E, jebeš takav antifašizam, liepo iziđite iz ormara i priznajte da ste jugovnari.Eva wrote:"Ali, Mostov prvi uvjet je da ministar, vrlo jasno, nedvojbeno se očituju i da kaže, da se ogradi od ustaškog režima i od Nezavisne Države Hrvatske, da jasno izrazi svoj antifašizam. To može biti temelj da se gradi povjerenje prema ministru. To je upravo ono što je gospodin Orešković rekao ujutro", rekao je Podolnjak.
Znači, MOST traži da ustaša klekne na koljena i prizna partizane. Pa, dobro za početak nije loše.
Last edited by Regoč on 11/2/2016, 08:29; edited 1 time in total
Nakon što je otkriveno američko četnikovanje mitropolita Porfirija, traži se hitno njegova ostavka na mjesto zagrebačkog mitropolita SPC-a!
https://vimeo.com/129081001
https://vimeo.com/129081001
Last edited by Tony Soprano on 11/2/2016, 08:29; edited 1 time in total
Tony Soprano-
2015-08-15
Citat? Ništa? Naravno, kad ga nema.Eva wrote:Je, iskupio se i stavio u Ustav antifašizam, a fašizam pustio niz vodu.Regoč wrote:Kakve ima veze Tito s hrvatskom državom, osim što ju je rušio? Tuđman je uvidio zablude pa se iskupio. Neusporedive osobe.Eva wrote:Tito = partizanski maršalmichaellcmacha wrote:veliš... partizani stvorili hrvatsku....
Jel ima neki treći?
A ZAVNOH? Mislim, nisam štela biti gruba, ali jebiga tražiš.Regoč wrote:u zatvoru.Eva wrote:Pustimo njega, on je ostavio svog nasljednika Franceka, pratizanskog generala.michaellcmacha wrote:hoćeš reć da je MARŠal poživio, on bi hrvatsku poveo u osamostaljenje.....Nije ušao, nema ga.Eva wrote:Dovoljno da u Ustavu antifašizam uđe.
Guest- Guest
Temelj državne suverenosti RH počiva na odlukama Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske.
Ovo baš gordo zvuči
Ovo baš gordo zvuči
Guest- Guest
O, itekako se guraš u prvi plan. Što više opanjkam ljudi, to mi više love kapne. Ti si siromašnija inačica Barbare Spectre, ali ideš njezinim stopama.Eva wrote:Nevažna sam ja i moj ugled. To je jednostavno micva, to bi svaki Židov/ka napravio jer mora.Regoč wrote:Ma piši da je, nek ti se gomila građa, imat ćeš veći ugled.Eva wrote:Kakav antisemitizam. To je samo tvoja sexualna frustracija, na koju imaš pravo i koja se mene ne dotikavle.Regoč wrote:Jebali te redom svi židovski bankari. Pošalji im i ovo kao dokaz antisemitizma. Stvarno, nitko bolje ne stvara antisemite od Židovah samih.Eva wrote:Haso prvo mora postat eunuh da bi mogao ostat ministar. Ali, iako ostane bez muda, ne vjerujem da će ga to abolirati i da ćemo moći biti ministar. HR je dužna židovskim bankama.michaellcmacha wrote:evo samo što nije....
A vjeruj mi, nikog u židovskom svijetu ne zanimaju tvoje frustracije nit sexualne maštarije.
Regoč wrote:Citat? Ništa? Naravno, kad ga nema.Eva wrote:Je, iskupio se i stavio u Ustav antifašizam, a fašizam pustio niz vodu.Regoč wrote:Kakve ima veze Tito s hrvatskom državom, osim što ju je rušio? Tuđman je uvidio zablude pa se iskupio. Neusporedive osobe.Eva wrote:Tito = partizanski maršalmichaellcmacha wrote:veliš... partizani stvorili hrvatsku....
Jel ima neki treći?
ZAVNOH
Guest- Guest
Nikako, svjetonazorski smo na suprotnim stranama kaj se tiče imigracijske politike u Europi. A ja sam sramežljiva osoba i eksponiranje mi ne nikako ne odgovaraRegoč wrote:O, itekako se guraš u prvi plan. Što više opanjkam ljudi, to mi više love kapne. Ti si siromašnija inačica Barbare Spectre, ali ideš njezinim stopama.Eva wrote:Nevažna sam ja i moj ugled. To je jednostavno micva, to bi svaki Židov/ka napravio jer mora.Regoč wrote:Ma piši da je, nek ti se gomila građa, imat ćeš veći ugled.Eva wrote:Kakav antisemitizam. To je samo tvoja sexualna frustracija, na koju imaš pravo i koja se mene ne dotikavle.Regoč wrote:Jebali te redom svi židovski bankari. Pošalji im i ovo kao dokaz antisemitizma. Stvarno, nitko bolje ne stvara antisemite od Židovah samih.Eva wrote:Haso prvo mora postat eunuh da bi mogao ostat ministar. Ali, iako ostane bez muda, ne vjerujem da će ga to abolirati i da ćemo moći biti ministar. HR je dužna židovskim bankama.michaellcmacha wrote:evo samo što nije....
Guest- Guest
Ne skuži se da je Haso patuljak dok ga ne staviš pored Bujaneca :)
Svi fašisti i ustaše su prcknedle.
Guest- Guest
Eva wrote:A ZAVNOH? Mislim, nisam štela biti gruba, ali jebiga tražiš.Regoč wrote:u zatvoru.Eva wrote:Pustimo njega, on je ostavio svog nasljednika Franceka, pratizanskog generala.michaellcmacha wrote:hoćeš reć da je MARŠal poživio, on bi hrvatsku poveo u osamostaljenje.....Nije ušao, nema ga.Eva wrote:Dovoljno da u Ustavu antifašizam uđe.
Eva wrote:Temelj državne suverenosti RH počiva na odlukama Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske.
Ovo baš gordo zvuči
I što s tim? Hrvatska državnost počiva, recimo, "u srednjovjekovnoj samostalnoj državi Hrvatskoj utemeljenoj u IX. stoljeću". Znači li to da je Hrvatska feudalna država? Hrvatska državnost počiva "u samostalnoj i suverenoj odluci Hrvatskoga sabora godine 1527. o izboru kralja iz Habsburške dinastije". Znači li to da je Hrvatska monarhija pod habsburškom dinastijom? Ne znači! Tako ni državnost utemeljana na odlukama zakonotvoroga tiela koje ima pridjev "antifašističko" ne propisuje antifašizam, a pogotovo ne "antifašizam", kao službenu državnu ideologiju.
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 11 of 14