ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'  - Page 2 Empty Re: Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Post by RayMabus Yesterday at 23:09

Stvarno ne pratim tu raketu. Jebe mi se za nju.

Mi ćemo gađat njega a on će gađat Ukrajinu i sve super.

Više tebe boli k za Rusiju nego mene za Ukrajinu.

Lijepo ćemo izrokat Rusiju i baš nas brige.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'  - Page 2 Empty Re: Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Post by mentalitet Yesterday at 23:35

RayMabus wrote:Stvarno ne pratim tu raketu. Jebe mi se za nju.

Mi ćemo gađat njega a on će gađat Ukrajinu i sve super.

Više tebe boli k za Rusiju nego mene za Ukrajinu.

Lijepo ćemo izrokat Rusiju i baš nas brige.
Meni osobno ne smeta nishta,Tko god hoce neka se shora do mile volje ali bez mene.Sjecam se davno jednog mog "prijatelja" iz Zagreba.Bio je manji i slabiji od mene ali kurchevit.Stalno je nekoga zajebavao pa sam ga morao braniti.Par puta smo dobili po pichki ali se on nije smirivao.Znao je da imam stalno sa sobom utoku pa je bio hrabar.Elem,jednom sjedimo kasno malo pripiti na jednom opasnom mjestu gdje su dolazili razni kriminalci,janjevci i cigici.Ulovio se on jednog grmalja zajebavat i provocirat dok chovjek nije sa njim pomeo stol i slomio ga ko zadnju pichku.Ja ni mrdno nisam.Odvezao ga na hitnu u Drashkovicevu i tamo ga ostavio.Josh par puta izashao sa njim.Miran ko bubica.Posle ga sterao u 100 pichki materinih jer je bio smece ljudsko.Zashto ti ovo tipkam?Pa zato shto me taj Zelenski podsjeca na moga bivsheg "prijatelja".On bi se tukao sa rusima ali nekako da se cijeli svijet uz njega tuche.Rusi se bore protiv toga zapadnog chifutskog svijeta jednom rukom ali manijaci bi i dalje da se netko tuche za njih.Pa jebi si mater ako si toliko jak onda se tuci sam i ne trazi od drugoga pomoc.Dakle,samo iz tog razloga navijam za ruje da mu jebu mater umishljenu chifutsku.Slusham Skota Ritera koji kaze ga su chifuti najodvratniji narod na svijetu i da rusi trebaju roknuti jedan ljeshnjak na njihovu Radu i problem rijeshen shto je i moje mishljenje.A sada idem saditi salatu pun mi je kurac foruma.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Today at 0:01

Šolc uskoro leti ća pa ćemo poslat Švabe na Rusiju.

Prije samo sedam dana bijes je izazvao neočekivani razgovor o miru. Njemački kancelar Olaf Scholz je nazvao ruskog predsjednika Vladimira Putina, čime je prekinuo dvogodišnju izolaciju Kremlja.

Scholz je time pokušao pridobiti naklonost proruski orijentiranih birača u istočnoj Njemačkoj uoči općih izbora, a razgovor je opravdao tvrdnjom da bi, ako će Trump pregovarati s Moskvom, Europa trebala učiniti isto. Ukrajina i Poljska su javno izrazile ljutnju, a Francuska i Velika Britanija su tiho negodovale.

Od poziva koji je razbjesnio Zapad do napada novim oružjem. Rat se iz temelja mijenja - Index.hr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke Today at 2:45

Longač gdje si to nestao 3-4 dana ? Suspect pirat lol!
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by Službenik Today at 17:50

debotoijusto wrote:treba pratit trag novca  :D 
sigurno neki rodjo pokupio po mrezi doktrinu iz YU malo promijenio termine te jamio 500 000€ kao drugi na natjecaju pobijedivsi svoju majku nizom ponudom od 3 eurocenta

Rane Isukrstove dokle je došal ovi svit kad te ja lajkam.
Otišlo sve na kvasinu.

A i Fuko nam se sav usral.
Te Rusi i Korejci kod Iloka, te Srbi kod Iloka i kod Dvora na Uni, a oni mandril od AnuSića ... ma bolje mi mučat dalje.

Slava.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik Today at 17:51

YekeYeke wrote:Longač gdje si to nestao 3-4 dana ? Suspect pirat lol!

Bit će skale i masline.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Today at 18:56

Službenik wrote:
debotoijusto wrote:treba pratit trag novca  :D 
sigurno neki rodjo pokupio po mrezi doktrinu iz YU malo promijenio termine te jamio 500 000€ kao drugi na natjecaju pobijedivsi svoju majku nizom ponudom od 3 eurocenta

Rane Isukrstove dokle je došal ovi svit kad te ja lajkam.
Otišlo sve na kvasinu.

A i Fuko nam se sav usral.
Te Rusi i Korejci kod Iloka, te Srbi kod Iloka i kod Dvora na Uni, a oni mandril od AnuSića ... ma bolje mi mučat dalje.

Slava.
ZDS
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics