evo kako "iron dome" štiti građane tel aviva...
Page 1 of 1
Re: evo kako "iron dome" štiti građane tel aviva...
taj video je na ovom forumu bio milijun puta.
to nije čak niti građanin izraela nego nesretni palestinac . mislim da je on jedini poginuli u zadnjem iranskom napadu.
u prvom napadu je poginula jedna cura - arapkinja građanka izraela.
anyway prije je to dokaz kako Iron Dome je obavio posao. oborio je raketu, i ostatak rakete pao na glavu ovoga nesretnika..
to nije čak niti građanin izraela nego nesretni palestinac . mislim da je on jedini poginuli u zadnjem iranskom napadu.
u prvom napadu je poginula jedna cura - arapkinja građanka izraela.
anyway prije je to dokaz kako Iron Dome je obavio posao. oborio je raketu, i ostatak rakete pao na glavu ovoga nesretnika..
i to je normalno, da palestinac ne može biti građanin izraela ?
možemo li mi kazati da od sutra srbi nisu građani RH ?
i vas masu ovdje podržava takvu državu ?
možemo li mi kazati da od sutra srbi nisu građani RH ?
i vas masu ovdje podržava takvu državu ?
Ako baš moram birati onda su mi manje mrski naci Židovi
darth_vader-
2014-04-17
Osim Radovana Fuscha...njega bi vratija tamo u Kanaan ili otkud god, već misli da je porijeklom
darth_vader-
2014-04-17
da ako su fanovi hamasa i žele uništenje izraela neće biti. inače izrael ima dosta arapa(palestinaca) koji su građani izraela i žive normalno. ostali žive u rezervatu kao indijanciT. wrote:i to je normalno, da palestinac ne može biti građanin izraela ?
toten wrote:možemo li mi kazati da od sutra srbi nisu građani RH ?
da ako bi se ponašali kao ti palestinci
toten wrote:i vas masu ovdje podržava takvu državu ?
da
Similar topics
» "iron dome" je samo skupi vatromet...
» DOME, SLATKI DOME: Na Balkan se vratilo 300 terorista. Sedmero njih nikada nije živio u Hrvatskoj i nitko ne zna kako su dobili hrvatsko državljanstvo
» Cilj je bio "šokirati" građane horor-scenarijom kako bi prihvatili „represivne mjere“.
» anemični sociopata - ukrajina i hrvatska - iliti kako gurati svoje osobne interese, a građane rh tko jebe
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
» DOME, SLATKI DOME: Na Balkan se vratilo 300 terorista. Sedmero njih nikada nije živio u Hrvatskoj i nitko ne zna kako su dobili hrvatsko državljanstvo
» Cilj je bio "šokirati" građane horor-scenarijom kako bi prihvatili „represivne mjere“.
» anemični sociopata - ukrajina i hrvatska - iliti kako gurati svoje osobne interese, a građane rh tko jebe
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
Page 1 of 1