ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'  Empty Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Post by vuksadinare Yesterday at 20:17

https://direktno.hr/direkt/hrvati-reagirali-na-veliki-plan-nase-vlade-zadnji-put-smo-prosli-rat-bez-brosure-359616/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'  Empty Re: Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Post by RayMabus Yesterday at 20:18

Seru kvake. Rat traje već dvije i pol godine a oni sad kad je pobijedio Trump šire paniku s tom brošurom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'  Empty Re: Što se iza brda valja? MUP izdaje brošuru za građane 'Kako preživjeti prva 72 sata napada na Hrvatsku.'

Post by vuksadinare Yesterday at 20:32

RayMabus wrote:Seru kvake. Rat traje već dvije i pol godine a oni sad kad je pobijedio Trump šire paniku s tom brošurom.
Tko uopce spominje Rusiju.. jasno je anušić nekidan naglasio odakle bi glavna prijetnja mogla doci a manija ima nije nikad za vjerovati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 20:36

Ako je mislio na Srbiju ... nemaju oni dovoljno baruta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 20:47

Kada je 6. studenog, Donald Trump postao 47. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, duboke podjele u američkom društvu, ali i širom svijeta postale su stvarnost. Dok su jedni slavili njegov uistinu trijumfalni povratak na svjetsku političku scenu, drugi su iskreno tugovali, smatrajući kako je njegov izbor prekinuo razdoblje neobuzdanog liberalizma i demokratskih vrijednosti kakve su promovirali Clintoni, Obame i Biden / Harris administracije.

Neodgovorni političari koji namjerno podcjenjuju mogućnost nuklearnog odgovora Rusije, građane Europe dovode u iznimno opasnu situaciju. Strah od svjetske apokalipse najviše se osjeća na Balitku i u Njemačkoj, ali i ostale europske države jačaju pripreme za potencijalni rat na kontinentu.

Prema dokumentu Operations plan Deutschland, u slučaju eskalacije sukoba Njemačka postaje glavni logistički centar NATO-a., odnosno baza za stotine tisuća NATO trupa, uz opskrbu opremom, hranom i lijekovima za front. Finci su već napravili web stranice koje nude informacije (ako bude interneta) u vezi ratnog stanja i postupanja. Šveđani dijele informativne letke, a javnosti će uskoro biti predstavljen i njemački plan za zbrinjavanje civilnog stanovništva u slučaju rata.

Polović: Švedska dijeli letke o velikom ratu, Njemačka ima plan za zbrinjavanje civila. Kuda nas to vode? | Geopolitika News

Last edited by RayMabus on 24/11/2024, 20:48; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Yesterday at 20:47

RayMabus wrote:Ako je mislio na Srbiju ... nemaju oni dovoljno baruta.
Ali manijaka da.. pogotovo sad kad su prosvjedi kad se zvjerka nađe u svojevrsnoj klopci onda je spremna na sve da se izvuce.. ne mogu oni ništa ali veliku štetu napraviti da.. nikad im ne vjeruj to nas je povijest trebala vec nauci ti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Yesterday at 20:48

‘Ce vas izrokaju Rusi, kao i Sarajevo a i Pristinu.

Ukrajinci kaze ispalili Storm Shadow, 500 Korejaca

i neki Generali mrtvi u Rusiji.

Zatim Rusi upotrebili Orescik taj neki i najavili

nuklearni udar.

Kada Sarajevo i Pristina 35 godina dolivaju ulje na 

vatru i brane Evropu od Rusije, onda to tako krene.

One sibicare po Sarajevu i Pristini, mogu samo zene

u crnom da spasu.

Bice izgleda teskog rokanja.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 20:49

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Ako je mislio na Srbiju ... nemaju oni dovoljno baruta.
Ali manijaka da.. pogotovo sad kad su prosvjedi kad se zvjerka nađe u svojevrsnoj klopci onda je spremna na sve da se izvuce.. ne mogu oni ništa ali veliku štetu napraviti da.. nikad im ne vjeruj to nas je povijest trebala vec nauci ti
Svejedno nemaju dovoljno baruta a Hrvatska je NATO članica ... pa mogu na Komšića.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Yesterday at 21:55

RayMabus wrote:Seru kvake. Rat traje već dvije i pol godine a oni sad kad je pobijedio Trump šire paniku s tom brošurom.
Ma ne okrivljuj svoje 'rvatice.Oni nisu sposobni ni da izmisle neku zamku kako misha uloviti koji gricka shpek na tavanu a kamo li shtampati neku smislenu broshuru sa upozorenjem od neke opasnosti.Mali ciuvave koji laju iz straha a broshuru su izmislili chifuti da se josh od hrvata ukrade shto se moze ukrasti.Uvalit ce vam josh neki kredit da kupite polovno americhko oruzje kao shto ste kupili polovne Rafale i to 10 puta skuplje od ruskoga.Plashe vas sa srbima,a kada to nije upalilo sada vas plashe sa atomskim ratom.Nakon uspjeshnog testiranja Oreshnika" na Ukrajniu vishe nema opasnosti od klasichnog atomskog rata osim ako chifuti u SAD polude skroz,ali onda cemo najebati mi ovdje u SAD ,Engleska,Francuska i Njemachka.Vi na Jadranu ionako jedete ribu zarazenu uranijem koji se putem Bosanskih rijeka spustio u Jadran.Tak da,samo malo joda i boli vas kurac.Navodno sav jod u Evropi rasprodan. :dramaq

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 21:56

Ma jebe mi se za njihovu brošuru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 22:15

Baš lijepo.

Jedna od najvećih koncentracija koju Ukrajina bi mogla potencijalno da gađa je u ruskoj južnoj Rostovskoj oblasti. Tamo se nalazi najmanje četiri aerodroma u dometu, iako se neki koriste i kao civilni aerodromi i verovatno neće biti cilj.

PREKO 200 CILJEVA U RUSIJI NA METI ZAPADNIH RAKETA: "Prva na udaru biće ova oblast, tamo ima 4 aerodroma!"
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Yesterday at 22:35

RayMabus wrote:Baš lijepo.

Jedna od najvećih koncentracija koju Ukrajina bi mogla potencijalno da gađa je u ruskoj južnoj Rostovskoj oblasti. Tamo se nalazi najmanje četiri aerodroma u dometu, iako se neki koriste i kao civilni aerodromi i verovatno neće biti cilj.

PREKO 200 CILJEVA U RUSIJI NA METI ZAPADNIH RAKETA: "Prva na udaru biće ova oblast, tamo ima 4 aerodroma!"
Posebno vi iz Dalmacije ste pravi mutirani srbi.Jebote,prepoznam vas chim napishete par rijechi.Pishesh o ruskom natalitetu,onda navodish nekih 200 ciljeva u Rusiji koji se trebaju gadjati! Zashto?Pa to su vashe mokre zelje.Rusija je ovih dana dokazala da su te rakete koje su ukri dobili kurac od ovce (kao i inache sve shto je zapadno napuhano je i samo idioti poput tebe vjeruju u to) jer od 6 tih raketa su sve do jedne srushene i nisu pogodile svoj cilj.Zato je Putin testirao "Oreshnik" (jesi chuo za tu vijest,naravno da si chuo samo se pravish grbav?) i rekao da ce ubuduce svi dobiti odgovor i to odmah bez upozorenja.Tu raketu ne moze nishta srushiti.Dokazala je to neki dan u Ukrajini.Dzabe Patriot i ostali kurci palci.Pa prije godinu dana je Kenedi rekao "Problem je u tome shto rusi nashe rakete imaju chime srushiti a mi njihove nemamo chime srushiti"Ove informacije koje ti ovdje podastirem nisu iz ruskih izvora vec zapadnih.Prestanite gledati ta 'rvatska sranja koja vam izapiru mozak.Neki dan gledao neku emisiju na RTL.Intervju sa nekim likom Hrvoje Cvijanovic (ime hrvatsko a prezime srpsko pa me zainteresovalo shta ce reci,nakon par rijechi koje sam chuo preshaltao program i pomislio pa nije ni chudo shto su oni forumashi toliki idioti.).Lik je neki profesor na fakultetu politichkih nauka.Pa jebo vas Bog glupi hrvatski,zar ne vidite da vam schwabe zagadjuju mentalni prostor?Gledao sam taj RTL i na srpskom,isti kurac.Mjesto da to odete i zapalite vi pushite njihove dimne signale ko indijanci.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 22:36

Jebe mi se za njegovu raketu.

Meni je baš super kad mi rokamo po Rusiji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 22:48

Eto on će gađat Ukrajinu a mi ćemo gađat njega i sve štima.

Putin je u četvrtak objavio napad na ukrajinsko ratno postrojenje u Dnjepru koristeći hipersoničnu raketu Orešnik kao odgovor na ukrajinske napade na rusku teritoriju raketama dugog dometa američke i britanske proizvodnje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Yesterday at 22:59

RayMabus wrote:Jebe mi se za njegovu raketu.

Sta lazesh mutirani da ti se jebe?Da te ne  jebe ta raketa ne bi toliko cvilio i navijao valjda da se ohrabrish jer ochito je da od silnoga straha ni spavati ne mozete.Ponavljam,tipichni ste mutirani srbi koji se vikaju 'rvatima samo zato shto je to bila prilika za neku osobnu korist.To vas odaje.prave hrvate boli kurac i za Ukrajinu i za Ruse i cijelu Evropu i ne dolaze ovdje na ovaj forum nego se bave svojim poslovima.Samo vi bijete neke svoje pradjedovske bitke na internetu zato jer nemate mozga ni ko rak govnar.

Last edited by mentalitet on 24/11/2024, 23:02; edited 1 time in total

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 23:01

Uopće ne pratim tu raketu ( nije mi ju se dalo niti proučavat pa onda vidiš po tome koliko mi je zanimljiva, obična raketa s više bojnih glava, ništa novo ). Boli me kurac za nju ka šta me boli kurac i za Ukrajinu.

Meni je samo bitno da se roka po Rusiji. Možda i koju rafineriju po Rusiji pogode konačno.

Sve ti te rakete koje mogu nositi atomske rakete nose više atomskih bojnih glava tako da ta raketa nije ništa novo.

Koliko su rekli da je bilo raketa ?Šest milim da su rekli. Unutra je šest manjih raketa. To se tako radi. Tako svi rade te rakete.

Last edited by RayMabus on 24/11/2024, 23:05; edited 3 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Yesterday at 23:02

treba pratit trag novca  :D 
sigurno neki rodjo pokupio po mrezi doktrinu iz YU malo promijenio termine te jamio 500 000€ kao drugi na natjecaju pobijedivsi svoju majku nizom ponudom od 3 eurocenta
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Službenik and Hoholo Mudovski like this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 23:06

mentalitet wrote:
RayMabus wrote:Jebe mi se za njegovu raketu.

Sta lazesh mutirani da ti se jebe?Da te ne  jebe ta raketa ne bi toliko cvilio i navijao valjda da se ohrabrish jer ochito je da od silnoga straha ni spavati ne mozete.Ponavljam,tipichni ste mutirani srbi koji se vikaju 'rvatima samo zato shto je to bila prilika za neku osobnu korist.To vas odaje.prave hrvate boli kurac i za Ukrajinu i za Ruse i cijelu Evropu i ne dolaze ovdje na ovaj forum nego se bave svojim poslovima.Samo vi bijete neke svoje pradjedovske bitke na internetu zato jer nemate mozga ni ko rak govnar.
Tako je. Puca mi k za Ukrajinu. Mene samo zanima eskalacija pa da ode sve u tri pm i da pobijem one Komšičevce.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Yesterday at 23:07

RayMabus wrote:Uopće ne pratim tu raketu. Boli m kurac za nju ka šta me boli kurac i za Ukrajinu.

Meni je samo bitno da se roka po Rusiji. Možda i koju rafineriju po Rusiji pogode konačno.
Opet lazesh kao svaki pravi mutirani.Znash ti dobro shto znachi samo se pravish grbav kao i svi mutirani.Toliko ste poznati kao neki vojni struchnjaci da je i sam Losho za vas goli kurac ali ovdje shutite i drhtite od straha u nekopm kutku svoga podruma hrabreci se da to nije nishta.Tipichno je za mutirane kada neki problem iskrsne da to ne priznajete,onda "mudro" shutite misleci kako ce samo od sebe proci.To je isto jkao da vam lijechnik kaze kako trebate prestati pushiti jer imate rak na plucima.Tipichno za mutirane da ce povecati pushenje na 2 pakla cigareta i reci kako lijechnik ne zna nishta.To je vash pravi mentalitet.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 23:09

Stvarno ne pratim tu raketu. Jebe mi se za nju.

Mi ćemo gađat njega a on će gađat Ukrajinu i sve super.

Više tebe boli k za Rusiju nego mene za Ukrajinu.

Lijepo ćemo izrokat Rusiju i baš nas brige.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics