Rat u Ukrajini - moderirana tema
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema
Vidi, ovdje se radi o onom što oči gledaju a ne tko je pustio sadržaj. Ovaj Ukrajinac što je snimio imati će problema zasigurno. A u priloženom videu kroz leću oka prolazi slika fragmenta na tlu u mozak koji onda obrađuje podatke.AssadNaPodmornici wrote:Koji fragment patriota? Odakle? Gdje? Odakle dokaz? Sa Ruskog X profila. Kako je došao taj fragment? Pa eksplodira u zraku i gle čuda fragment leti stotine metara negdje. Što može on napraviti u tom slučaju? Ako padne nekome na glavu može ga zgnječit i ubit. Može li patriot pokriti toliku površinu i napraviti takvu štetu čak i da padne balističkom putanjom i eksplodira,što čak i nije dogodilo nikada u ratu. NijeHoholo Mudovski wrote:Dok ne nađu neki fragment iz oborenog kinžala držimo se činjenica, odnosno fragmenta patriot projektila na mjestu nesreće.
Ništa nemaš, imaš
1)pro Ruski profil
2)tvrdi da je patriot
3)čak i da je patriot nema nikakve logike da patriot ili fragment patriota pa čak i da čitava raketa padne balističkom putanjom napravi takvu štetu.
Tvoj mozak obrađuje podatke da to nije patriot, a ako je da nije mogao napraviti tu štetu.
Moj mozak na osnovu iste slike koja je prošla kroz leću mog oka vidi komad patriota ( još nitko nije demantirao da je fragment od tog projektila, s obzirom na primjer mogao bi biti) ne zanima me forma tko je objavio video, nego sadržaj da je fragment na tlu i da su ga snimili stanovnici Odese na mjestu nesreće, kao i da eksplozivno punjenje od 90kg može napraviti jako veliku štetu, te da je zbog kršenja dogme da se to ne može dogoditi Aresrović morao napustiti funkciju savjetnika Zelenskog.
Hoholo Mudovski- Posts : 7443
2023-08-31
Putin će vjerojatno vagati! Ne vjerujem da će reagirati simetrično ukoliko bi ukrajinska vojska odlučila američke rakete koristiti za napade na vojne ciljeve u ruskoj pograničnoj regiji Kursk (koju SAD upravio i ističe kao primjer ruske eskalacije zbog navodnog sudjelovanja u borbama i sjevernokorejskih vojnika, a što Moskva nikada nije službeno potvrdila – i čime američki mediji i pravdaju predmetnu Bidenovu odluku o dozvoli nanošenja udara,) gdje se već ionako vode teške borbe od početka kolovoza i neočekivane ukrajinske ofenzive. Izračunat će vjerojatno da se ne isplati pretjerano reagirati na šepavog američkog predsjednika.
Međutim, ruski visoki državni dužnosnici poput predsjednika parlamenta (Državne dume) Vjačeslava Volodina i Putinovog glasnogovornika Dmitrija Peskova jučer su redom izjavljivali, kao i ruski mediji, da će Moskva nedvojbeno oštro odgovoriti na Bidenov potez u slučaju njegove primjene.
Odgovor će, dakle, isključivo ovisiti o načinu primjene američkih raketa, jer pretpostavljam da će Putin htjeti održati mogućnost da se Trumpu da prilika za pokušaj provedbe njegovih planova. U suprotnom ratu neće biti kraja, a eskalacija će biti neizbježna.
Ako se Volodimir Zelenski bude pridržavao navedenih „uputa“ o “ograničenoj” primjeni, Rusija može isporučiti mobilne obalne protubrodske raketne sustave Bastion (pogledaj video ispod) ili Bal npr. jemenskim šijitskim pobunjenicima hutistima koji dronovima ionako već skoro godinu dana napadaju američke i britanske brodove u Crvenom moru. Na to su ruski vojni analitičari već ranije upozoravali kao na rusku mogućnost u slučaju eskalacije od strane SAD-a.
Ali ako Kijev udari izvan samoga Kurska, u dubinu, po strateškim ruskim ciljevima vojnog, energetskog ili infrastrukturnog značaja (poput primjerice zračnih luka, rafinerija, tvornica oružja. Krimskog mosta i td.) odgovor Rusije bit će nedvojbeno oštar po zapadnim ciljevima i gotovo sigurno će kao posljedicu imati američki protuodgovor. Potom slijedi novi ruski odgovor i počinje eskalacija tj. spirala odgovora i protuodgovora koji vrlo lako mogu dovesti do potpunog međusobnog rata Rusije i SAD-a odnosno NATO saveza. To samo slijepci ili potpuni idioti ne mogu ili ne žele vidjeti!
Dakle, sve ovisi o tome kako će se koristiti američke rakete ATACMS.
Zanimljivo je podsjetiti da je sličan, iako znatno manje dramatičan potez u SAD-u bio povučen uoči silaska s vlasti Obamine administracije pred dolazak Trumpa na vlast.
U jednom od svojih posljednjih poteza Obama je najavio sankcije Rusiji zbog navodnog miješanja u američke izbore te protjerao 35 ruskih diplomata iz SAD-a. Uslijedila su orkestrirana medijska nagađanja o tome koliko će oštro odgovoriti Putin, koji, na kraju – uopće nije odgovorio, već je radije pričekao da vidi što će učiniti Trump.
https://www.geopolitika.news/analize/meter-o-tome-sto-ce-uciniti-putin-i-hoce-li-eskalirati-na-nuklearnu-razinu/
Međutim, ruski visoki državni dužnosnici poput predsjednika parlamenta (Državne dume) Vjačeslava Volodina i Putinovog glasnogovornika Dmitrija Peskova jučer su redom izjavljivali, kao i ruski mediji, da će Moskva nedvojbeno oštro odgovoriti na Bidenov potez u slučaju njegove primjene.
Odgovor će, dakle, isključivo ovisiti o načinu primjene američkih raketa, jer pretpostavljam da će Putin htjeti održati mogućnost da se Trumpu da prilika za pokušaj provedbe njegovih planova. U suprotnom ratu neće biti kraja, a eskalacija će biti neizbježna.
Ako se Volodimir Zelenski bude pridržavao navedenih „uputa“ o “ograničenoj” primjeni, Rusija može isporučiti mobilne obalne protubrodske raketne sustave Bastion (pogledaj video ispod) ili Bal npr. jemenskim šijitskim pobunjenicima hutistima koji dronovima ionako već skoro godinu dana napadaju američke i britanske brodove u Crvenom moru. Na to su ruski vojni analitičari već ranije upozoravali kao na rusku mogućnost u slučaju eskalacije od strane SAD-a.
Ali ako Kijev udari izvan samoga Kurska, u dubinu, po strateškim ruskim ciljevima vojnog, energetskog ili infrastrukturnog značaja (poput primjerice zračnih luka, rafinerija, tvornica oružja. Krimskog mosta i td.) odgovor Rusije bit će nedvojbeno oštar po zapadnim ciljevima i gotovo sigurno će kao posljedicu imati američki protuodgovor. Potom slijedi novi ruski odgovor i počinje eskalacija tj. spirala odgovora i protuodgovora koji vrlo lako mogu dovesti do potpunog međusobnog rata Rusije i SAD-a odnosno NATO saveza. To samo slijepci ili potpuni idioti ne mogu ili ne žele vidjeti!
Dakle, sve ovisi o tome kako će se koristiti američke rakete ATACMS.
Zanimljivo je podsjetiti da je sličan, iako znatno manje dramatičan potez u SAD-u bio povučen uoči silaska s vlasti Obamine administracije pred dolazak Trumpa na vlast.
U jednom od svojih posljednjih poteza Obama je najavio sankcije Rusiji zbog navodnog miješanja u američke izbore te protjerao 35 ruskih diplomata iz SAD-a. Uslijedila su orkestrirana medijska nagađanja o tome koliko će oštro odgovoriti Putin, koji, na kraju – uopće nije odgovorio, već je radije pričekao da vidi što će učiniti Trump.
https://www.geopolitika.news/analize/meter-o-tome-sto-ce-uciniti-putin-i-hoce-li-eskalirati-na-nuklearnu-razinu/
Gledam snimke sa onoga proRuskog profila..
prvo hvala što si slikama potvrdio moju teoriju. tako kada staviš sa pro-ruskih profila ekonomske brojke ili brojke poginulih, potvrdiš od pigleta upise. tako si i ovdje napravio.
aj da ti objasnim pa da naučiš nešto.
Dite se slika kraj ostatka neke rakete, a raketa izgleda debljine dječje glave.
Ispod dolje na istom twiter profilu jest patriot raketa koja izgleda debljine struka jaque houdeka.
drugo taj fragment je na zemlji -čega god jest, a moguće da je i PZO rakete, kraj njega je automobil i nema nikakve štete.
evo googlam patriot rakete.
PAC2 raketa je ona raketa sa slike , i to definitivno nije po debljini ista raketa koja je kraj cure.
PAC3 raketa bi mogla biti , dimenzije se poklapaju, a PAC3 raketa ima fragmentacijsku glavu od 9kg eksploziva i gelera.
dakle nedovoljno da pobije nekoliko ljudi i zapali nekoliko automobila na većoj površini.
drugo. curica se slikala kraj ostatka vjerojatno PZO rakete koji nisu ostaci bojeve glave nego mi izgleda kao srednji dio rakete.
dakle logično je da rakete kako se ispaljuju po zraku , da pogađaju mete i onda ostaci i same rakete padaju.
ostatak rakete može ubiti osobu samo ako joj padne točno na glavu. ili razbiti auto. ukrajinci koriste patriot dok brane odesu, i raketa gle čuda kada pogodi rusku raketu, i ona se uništi i ostaci padaju na zemlju. neće nikoga sjebati ako ti ne padnu točno na glavu.
ove osobe sa snimke što sam vidio, gdje gori nekoliko automobila i nekoliko ljudi leže mrtvi/ranjeni na većoj površini, to je jedino moglo doći od kazetnog streljiva ili do eksplozije fragmentacijske granate, rakete ako se baš nađeš u blizini.
ostatak PZO rakete(ono je najverojatnije PZO raketa ostatak, ali nije PAC2 po veličini definitivno nego PAC3 ili neki drugi manji sustav), koja pada na pod, i kraj njega je neoštećena ograda i auto , nema krater, nema ničega, je sasvim normalno.
ta raketa je ekplodirala u zraku, i ostaci su pali na zemlju.
i ovo se savršeno uklapa u moju tezu što si potvrdio sa svojim slikama gore, koje sam pogledao detaljnije.
UA PZO obrana je izgleda(po ovoj tvojoj slici) sa PAC3 raketom pogodila Ruski Iskander koji je nosio kazetnu municiju.
Međutim Ruski iskander nije uništen do kraja(pogotovo jer PAC3 ako je gledati ostatke rakete koju je Ukrajinac slikao) nosi vrlo malo eksploziva(9kg fragmentacijska glava što ti je tek dovoljno da sjebeš auto ako ga pogodiš direktno), nije uništio raketu kako treba, nego je oštetio, ova je izgubila putanju, ili aktivirala sustav i pobacala kazetno punjenje iznad odese.
kazetno punjenje je popadalo po većoj površini, i tu je pobilo par civila koji se nisu stigli sakriti ili su ignorirali upozorenja i zapalilo par automobila što vidimo sa snimke. šteta se savršeno poklapa sa štetom kazetnog punjenja. ostaci rakete pzo rakete, također potvrđuju moju teoriju gore od poviše.
dakle možemo onda zaključiti da vjerojatno Rusi nisu namjerno gađali civile, nego da se dogodilo ono što sam pretpostavio.
ukrajinci pogodili rusku raketu, ova skrenula sa putanje i izbacila kazetno punjenje po civilima.
prvo hvala što si slikama potvrdio moju teoriju. tako kada staviš sa pro-ruskih profila ekonomske brojke ili brojke poginulih, potvrdiš od pigleta upise. tako si i ovdje napravio.
Ispod dolje na istom twiter profilu jest patriot raketa koja izgleda debljine struka jaque houdeka.
drugo taj fragment je na zemlji -čega god jest, a moguće da je i PZO rakete, kraj njega je automobil i nema nikakve štete.
evo googlam patriot rakete.
PAC2 raketa je ona raketa sa slike , i to definitivno nije po debljini ista raketa koja je kraj cure.
PAC3 raketa bi mogla biti , dimenzije se poklapaju, a PAC3 raketa ima fragmentacijsku glavu od 9kg eksploziva i gelera.
dakle nedovoljno da pobije nekoliko ljudi i zapali nekoliko automobila na većoj površini.
drugo. curica se slikala kraj ostatka vjerojatno PZO rakete koji nisu ostaci bojeve glave nego mi izgleda kao srednji dio rakete.
dakle logično je da rakete kako se ispaljuju po zraku , da pogađaju mete i onda ostaci i same rakete padaju.
ostatak rakete može ubiti osobu samo ako joj padne točno na glavu. ili razbiti auto. ukrajinci koriste patriot dok brane odesu, i raketa gle čuda kada pogodi rusku raketu, i ona se uništi i ostaci padaju na zemlju. neće nikoga sjebati ako ti ne padnu točno na glavu.
ove osobe sa snimke što sam vidio, gdje gori nekoliko automobila i nekoliko ljudi leže mrtvi/ranjeni na većoj površini, to je jedino moglo doći od kazetnog streljiva ili do eksplozije fragmentacijske granate, rakete ako se baš nađeš u blizini.
ostatak PZO rakete(ono je najverojatnije PZO raketa ostatak, ali nije PAC2 po veličini definitivno nego PAC3 ili neki drugi manji sustav), koja pada na pod, i kraj njega je neoštećena ograda i auto , nema krater, nema ničega, je sasvim normalno.
ta raketa je ekplodirala u zraku, i ostaci su pali na zemlju.
i ovo se savršeno uklapa u moju tezu što si potvrdio sa svojim slikama gore, koje sam pogledao detaljnije.
UA PZO obrana je izgleda(po ovoj tvojoj slici) sa PAC3 raketom pogodila Ruski Iskander koji je nosio kazetnu municiju.
Međutim Ruski iskander nije uništen do kraja(pogotovo jer PAC3 ako je gledati ostatke rakete koju je Ukrajinac slikao) nosi vrlo malo eksploziva(9kg fragmentacijska glava što ti je tek dovoljno da sjebeš auto ako ga pogodiš direktno), nije uništio raketu kako treba, nego je oštetio, ova je izgubila putanju, ili aktivirala sustav i pobacala kazetno punjenje iznad odese.
kazetno punjenje je popadalo po većoj površini, i tu je pobilo par civila koji se nisu stigli sakriti ili su ignorirali upozorenja i zapalilo par automobila što vidimo sa snimke. šteta se savršeno poklapa sa štetom kazetnog punjenja. ostaci rakete pzo rakete, također potvrđuju moju teoriju gore od poviše.
dakle možemo onda zaključiti da vjerojatno Rusi nisu namjerno gađali civile, nego da se dogodilo ono što sam pretpostavio.
ukrajinci pogodili rusku raketu, ova skrenula sa putanje i izbacila kazetno punjenje po civilima.
Kako ne razumiješ. Ne radi se o tome tko je objavio, nego što je objavljeno, a sadržaj su snimili Ukrajinci u Odesi.AssadNaPodmornici wrote:Gledam snimke sa onoga proRuskog profila..
Hajde da usporedimo ovaj komad iz Odese sa komadom iz Kijeva
Odesa
Kijev
Ćao,
Za sva daljnja pitanja javiti se generalu GF 5
Hoholo Mudovski wrote:Nisi svoja kada brkaš ministra i ravnatelja od prije mjesec dana...metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kod nas pao ravnatelj bolnice. To kad se usporedi broj stanovnika razmjerno s 40 padova u Rusiji.debotoijusto wrote:VLADIMIR Škljarov, svjetski poznata ruska baletna zvijezda, preminuo je u subotu nakon pada s petog kata zgrade. Njegovu smrt potvrdio je Marijinski teatar iz Sankt Peterburga, gdje je Škljarov nastupao.
"Ovo je veliki gubitak za cijeli tim Marijinskog kazališta"
U danima nakon što je Rusija pokrenula totalnu invaziju na Ukrajinu u veljači 2022., Škljarov javno govorio u prilog miru.
“Ja sam protiv rata u Ukrajini! Ja sam za narod, za mirno nebo nad našim glavama!”, citirao ga je u objavi na Facebooku Aleksej Ratmanski, bivši rusko-ukrajinski baletan. Ratmanski, bivši ravnatelj moskovskog baleta Boljšoj, prikupljao je antiratne poruke od drugih zvijezda iz svijeta baleta.
Škljarov je bio oženjen Marijom Širinkinom, kolegicom iz Mariinskog. Imali su dvoje djece, sina i kćer.
biljezim jos jedno palo
Nisi ti sav svoj kad uspoređuješ ubojstvo antiratnog umjetnika sa borbom protiv korupcije.
Pisano na brzinu bez razmišljanja. Tako se događaju pogreške. Mea culpa
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Evo ovako nekako dok se ne utvrde činjeniceHoholo Mudovski wrote:Dobro, nepristrano novinarstvo bi reklo činjenice da su Rusi ispalili projektile na Ukrajinu, ali je usred djelovanja pzo došlo do tragičnih događaja prema civilima sa smrtnim posljedicama.AssadNaPodmornici wrote:Hoholo Mudovski wrote:Jutros na HTV slušam o Ruskom napadu na civilni četvrt u Odesi jučer prilikom kojeg je poginulo 10 civila.
Još jučer odmah nakon događaja odgovorni građani Odese snimili i stavili na Internet protuzračni projektil koji je uzrok pogiblje na tlu gdje se dogodila pogiblja.
Znači kod nas još u modu Berlin pao Odžak nije...
ne znam jel namjerno relativiziraš tragediju, ili stvarno unatoč što navodno pratiš ovaj rat po cijeli dan , ne kužiš kako koje oružje funkcionira.
ako radiš ovo prvo, onda jebiga, ne znam što da ti kažem, odi u crkvu i ispovidi se jer tvrdiš da si vjernik a ponašaš se kao sotonist iz kabale.
ako je ovo drugo onda da te naučim nešto. vidio sam te snimke iz Odese. Ono ne može biti protuzračna raketa. Protuzračna raketa , izuzev S300 rakete ima par kg do par desetaka kg exploziva maksimalno, ono što sam vidio snimku, spaljena auta i leševi je najverojatnije eksplozija kazetne municije. da je eksplozija HE od Iskandera(pola tone tnt-a) onda bi bio krater i u tom krateru ne bi bilo ništa, okolo bi bilo.. što dalje to zdravije.
kazetna municija pokrije širi teritorij i eksplozije su na razini ručnih bombi , ATACAMS ispali stotinjak tih ručnih bombi(edit stotine).. šteta koja izgleda prema snimci poklapa se sa takvim sustavima. mislim da rusko kazetno streljivo iz iskandera je malo drugačije, nešto manje tih bombica ali veće razorne moći. tko hoće neka me ispravi ali to je sličan princip.
kako rekoh, ili za to da se ispovjediš kod popa, ili jebiga s obzirom da visiš i pratiš rat 24h dnevno, čudno mi je da ne znaš koja je razorna moća PZO raketa(vrlo malena) a koja kazetne municije(idealna za meke i slabo oklopljene mete) a koja recimo normalnog TNTa kod Iskanera/Atacams/GMRLS koji je savršen za bunkerske utvrde/zgrade/skladišta/baze ali ima ograničen radius djelovanja
može jedino biti tragedija tako da su ukrajinci pogodili ruski projektil, i onda je ovaj skrenuo sa putanje i pobaca kazetno streljivo po naselju. to se dogodilo rusima na plaži na krimu, rusi su pogodili atacams sa kazetnim streljivom, i onda je dio pao na plažu, i pogiunlo je nekoliko civila.. to je opet krivica napadača, ne PZO obrane, i naravno onoga tko je pokrenuo rat
Pristrano novinarstvo i ratna propaganda bi činili uvako kao HTV ili ti
Edit
Dodao bi da je savjetnik Zelenskog, Arestović najuren iz zemlje jer je rekao istinu u sličnom slučaju.
Sve OKmetilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:Nisi svoja kada brkaš ministra i ravnatelja od prije mjesec dana...metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kod nas pao ravnatelj bolnice. To kad se usporedi broj stanovnika razmjerno s 40 padova u Rusiji.debotoijusto wrote:VLADIMIR Škljarov, svjetski poznata ruska baletna zvijezda, preminuo je u subotu nakon pada s petog kata zgrade. Njegovu smrt potvrdio je Marijinski teatar iz Sankt Peterburga, gdje je Škljarov nastupao.
"Ovo je veliki gubitak za cijeli tim Marijinskog kazališta"
U danima nakon što je Rusija pokrenula totalnu invaziju na Ukrajinu u veljači 2022., Škljarov javno govorio u prilog miru.
“Ja sam protiv rata u Ukrajini! Ja sam za narod, za mirno nebo nad našim glavama!”, citirao ga je u objavi na Facebooku Aleksej Ratmanski, bivši rusko-ukrajinski baletan. Ratmanski, bivši ravnatelj moskovskog baleta Boljšoj, prikupljao je antiratne poruke od drugih zvijezda iz svijeta baleta.
Škljarov je bio oženjen Marijom Širinkinom, kolegicom iz Mariinskog. Imali su dvoje djece, sina i kćer.
biljezim jos jedno palo
Nisi ti sav svoj kad uspoređuješ ubojstvo antiratnog umjetnika sa borbom protiv korupcije.
Pisano na brzinu bez razmišljanja. Tako se događaju pogreške. Mea culpa
Hoholo Mudovski wrote:Kako ne razumiješ. Ne radi se o tome tko je objavio, nego što je objavljeno, a sadržaj su snimili Ukrajinci u Odesi.AssadNaPodmornici wrote:Gledam snimke sa onoga proRuskog profila..
Hajde da usporedimo ovaj komad iz Odese sa komadom iz Kijeva
Odesa
Kijev
Ćao,
Za sva daljnja pitanja javiti se generalu GF 5
hvala ti lijepo što si opet potvrdio ono što ja tipkam cijelo vrijeme.
Drago mi je što si potvrdio moju procjenu da se dite slikalo kraj PAC3 rakete.
I hvala što si potvrdio da se dijete slikalo kraj PAC3 rakete koja je gore dio rakete koji ne nosi eksploziv.
sve se poklapa u moju priču.
Ukrajinci su sa PAC3 gađali Ruski Iskander koji nosi kazetnu municiju.
Logično ostatak rakete pada na pod. Oko ostatka rakete nema nikakve štete, jer on i ne može nanjeti štetu.
Dakle potvrdio si moju teoriju, Ukrajinci su sa Patriotom(PAC3 raketom čije ostatke vidimo) pogodili Ruski Iskander sa kazetnom municijom, koji ga je skrenuo sa rute ili mu je aktivirao sustav i on je pobacao kazetne granate po Ukrajinskom kvartu i pobio ljude i napravio materijalnu štetu na prostoru gdje je popadala kazetna municija a radi se o većem prostoru.
I Ukrajinci i Rusi potvrdili da su korištene ATACAMS rakete u napadu na Bryansk oblast?
Za USA nisu Ukrajincima dali dozvolu samo za Kursk oblast. Ameri se ne javljaju, jer ovo je ganica Orelj i Bryansk oblasti, debelo iza Kursk oblasti..
Rusi za osvetu ruju kablove za internet hahaha
Za USA nisu Ukrajincima dali dozvolu samo za Kursk oblast. Ameri se ne javljaju, jer ovo je ganica Orelj i Bryansk oblasti, debelo iza Kursk oblasti..
Rusi za osvetu ruju kablove za internet hahaha
Službeni početak prvog svjetskog rata nije dan kada je Gavrilo napravio atentat i ubio prijestolonasljednika, nego mjesec dana poslije kada je Austrija napala Srbiju.
Sretno svima koji slave ovaj napad na Rusiju
Sretno svima koji slave ovaj napad na Rusiju
Bude li svjetski rat, i ti i sin ćete dobiti poziv u vojsku, zajedno sa menom skupa ćemo se družiti negdje, a Rusija nakon toga rata će nestati kao carstvo Asteka i Inka.. e da ako bude WW3, početak toga rata će se staviti 24.02.2024 godine , kada je Rusija objavila rat Ukrajini.
Ne razumiješ...AssadNaPodmornici wrote:Bude li svjetski rat, i ti i sin ćete dobiti poziv u vojsku, zajedno sa menom skupa ćemo se družiti negdje, a Rusija nakon toga rata će nestati kao carstvo Asteka i Inka.. e da ako bude WW3, početak toga rata će se staviti 24.02.2024 godine , kada je Rusija objavila rat Ukrajini.
Hitler ne bi izgubio rat da je imao 6000k nuklearnih glava.
Izgubili bi ga svi.
U ratu NATO - Rusija budi bez brige za mobilizaciju ako nisi rkbo.
2023-08-31
Haha, Loso, jnaovsko cedo.
Zele natjerati putina da prvi razvali nuklearnim.
Samo da bi oni onda mogli kao drugi.
Loso glupo komunjarsko govedo, zasto bi netko zelio biti drugi kad onaj tko prvi lansira ipak ima neku prednost.
Potpuno je odlijepio poput navijaca.
Ustvari, on generira navijace i trpa im u prazne glave ruske gluposti.
Ne jebe ga sto je na pocetku promasio ama bas sve, uporan je u svojim odnosno ruskim glupostima.
Sjecam se kakve je bedastoce ranije drobio.
Evo, bas o buducem WWIII . Lupao je da ce poceti forsiranjem rijeke Soce ako se ne varam, nebitno koje,
u gumenim camcima:)
Jedino nije rekao broj zaveslaja u minuti:)
I tada je imao publiku koja mu se divila.
Kud nestadose gumeni camci, kakav crni nuklearni scenarij, sto se Losi dogodilo:)
Loso glupo komunjarsko govedo, zasto bi netko zelio biti drugi kad onaj tko prvi lansira ipak ima neku prednost.
Ne jebe ga sto je na pocetku promasio ama bas sve, uporan je u svojim odnosno ruskim glupostima.
Evo, bas o buducem WWIII . Lupao je da ce poceti forsiranjem rijeke Soce ako se ne varam, nebitno koje,
Kud nestadose gumeni camci, kakav crni nuklearni scenarij, sto se Losi dogodilo:)
dijagram-
2015-08-09
abraham, Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
Prvo svi vi stariji od stariji od hrvatskog proljeća ste kadar JNA, osim Anemičnog koji je jedini dostojan voditi državu.dijagram wrote:Haha, Loso, jnaovsko cedo.
A Lošo je u ovom podcastu kojeg odgledah spominjao taktičke, ne ono na što ti impliciraš...
Da Lošo je faljiva, ali dogodine na Krimu su faljivali mnogo više.
Svi ATAMCSI oboreni, jedino gori nekakva čudna eksplozivna trava.
Čekamo što će zapovjedit Alkonaut Medvjedev...strepimo...
Čekamo što će zapovjedit Alkonaut Medvjedev...strepimo...
Last edited by Eroo on 11/19/2024, 16:45; edited 1 time in total
Šandor Winnetou likes this post
Bas, Loso je samovoljnim odabirom postao oficir jna, a time je bio i jebeno komunisticko glupo govedo.Hoholo Mudovski wrote:Prvo svi vi stariji od stariji od hrvatskog proljeća ste kadar JNA, osim Anemičnog koji je jedini dostojan voditi državu.dijagram wrote:Haha, Loso, jnaovsko cedo.
A Lošo je u ovom podcastu kojeg odgledah spominjao taktičke, ne ono na što ti impliciraš...
Vec time diskvalificiram sve, bez iznimke, sve koji su bili oficiri jna.
Loso prica gluposti poput vas ovdje, a vi ih ponavljate.
Drobi o svemu i svacemu, samo ne vise o pobjedi za tri dana, o ljubavi ukrajinaca prema rusima, o forsiranju rijeke camcima:)
Pa treba biti teski debil pa nesto takvo izjaviti.
Naravno da su i vecina drugih promasili, ali ne zbog slijepe ljubavi spram rusa nego su tek nestrucni i podlozni propagandi, poput zapadnih analiticara recimo.
A bilo je i onih malobrojnih koji rekose nesto sasvim drugo, nesto sto se ustvari dogodilo i dogadja.
I s kim ja onda da raspravljam, s Losom i slicnima, makar sto.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici likes this post
Atomska s'leve...Čak bi i Lošo mislio nešto jestivije.
jbt nije mi jasan mudovski non stop se napaja uporno od likova koji mu ili daju lažne informacije, ili su isfalivali sve živo.
ja kada pratim neki izvor , proUA/proRU nije bitno.
ako vidim da nije pristran, i da faliva žestoko, samo blokiram taj izvor svugdje.. osim Dekija Berića to mi služi za nasmijati se.
Evo odite na fejsbook Domagoja Franića, pukovnika HVa, lik je kao Domazet Lošo sa proUA strane. lik takve gluposti valja da se njegovim analizama već smiju po forumima.. Lošo je naravno izvrnut ruglu.
ja kada pratim neki izvor , proUA/proRU nije bitno.
ako vidim da nije pristran, i da faliva žestoko, samo blokiram taj izvor svugdje.. osim Dekija Berića to mi služi za nasmijati se.
Evo odite na fejsbook Domagoja Franića, pukovnika HVa, lik je kao Domazet Lošo sa proUA strane. lik takve gluposti valja da se njegovim analizama već smiju po forumima.. Lošo je naravno izvrnut ruglu.
... kod Rusa život i nije na nekoj cijeni
vuksadinare- Posts : 100313
2015-09-08
OK tvoj stav se odnosi onda i na Tuđmana koji je uz duži oficirski i komunistički staž bio i partizan ( ne mislim na klub kojeg je s Bobetkom osnivao ) te nositelj odličja kojeg su mu uručili Rusi, a sve nabrajam da mu CV usporedim s Lošinin CV.dijagram wrote:Bas, Loso je samovoljnim odabirom postao oficir jna, a time je bio i jebeno komunisticko glupo govedo.Hoholo Mudovski wrote:Prvo svi vi stariji od stariji od hrvatskog proljeća ste kadar JNA, osim Anemičnog koji je jedini dostojan voditi državu.dijagram wrote:Haha, Loso, jnaovsko cedo.
Vec time diskvalificiram sve, bez iznimke, sve koji su bili oficiri jna.
Loso prica gluposti poput vas ovdje, a vi ih ponavljate.
Drobi o svemu i svacemu, samo ne vise o pobjedi za tri dana, o ljubavi ukrajinaca prema rusima, o forsiranju rijeke camcima:)
Pa treba biti teski debil pa nesto takvo izjaviti.
Naravno da su i vecina drugih promasili, ali ne zbog slijepe ljubavi spram rusa nego su tek nestrucni i podlozni propagandi, poput zapadnih analiticara recimo.
A bilo je i onih malobrojnih koji rekose nesto sasvim drugo, nesto sto se ustvari dogodilo i dogadja.
I s kim ja onda da raspravljam, s Losom i slicnima, makar sto.
Što se tiče ostalog, vrijeme sve pokaže. Za sada se zna da će Ukrajina izgubiti više nego što joj je nuđeno u prvim mjesecima rata, a hoće li svijet izgubiti i koliko su akteri spremni ići daleko, ponavljam, vrijeme će pokazati.( pod akterima mislim na Rusiju i Zapadnu Kabalu, ne na Ukrajinu koja je tu samo da kopa u kanalu ).
I sam sam se zajeba kada sam mislio da Putin nije toliko lud da 2022 napadne Ukrajinu, ali zajebao se i američki stožer kada je rako da će Kijev pasti za 3 dana, a zajebali su se i Rusi kada su mislili da će Ukrajinci dignuti ruke u zrak, a najviše su se zajebali Ukrajinci kada u ratnim vremenima nemaju suverenu vlast i moraju činiti što im se kaže, poput mostobrana ( spominjao si ga već ) kod Krinikija, ili ofenzive u Zaporožju kada se sve radilo za promociju...
Problem kod ovog rata je što nitko ne želi reći da se malo prekombinovao kako bi rekli Srbi i krene pregovarati, to bi bio jako dobar početak.
Similar topics
» Rat u Ukrajini - moderirana tema
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Tema za Jugonostalgicare
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Tema za Jugonostalgicare
Page 2 of 7