ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uhitilo opet

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Uhitilo opet - Page 5 Empty Re: Uhitilo opet

Post by abraham 16/11/2024, 19:53

Drzao sam telefon bivsem clanu DP dok je on ritualno sjekao partijsku iskaznicu jer se razocarao u Cipu , jer je lopov. Branitelj, invalid, dobar covjek ali malo plah i vjeruje u sve sta cuje preko medija u DNRH. Jebi ga. Bas cu ga pitati sto se desilo. Ponijet cu i malo pepela da se moze posuti.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 19:55

Kako vam inače ide rat u Ukrajini

Nećete gadati rafinerije. Po ruskjiu jer su Buden izbori

Ok

Ajmo sad dalje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 20:00

Sad fino izbori u Njemačkoj i klanje Komšičevac

Na krivog lika ste se vi namjerili

On je biljka

Sama činjenica da da ta biljka mora uložiti rad da vas preko stolae uopće i pogleda oči u oči

vi ste Mrtvi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/11/2024, 20:18

Da je Beroš doista Mali, EPPO je uvjeren jer je povezao sadržaj poruka s ministrovim potezima, kretanjem i događajima na kojima je sudjelovao.
Tako je, kako stoji među porukama koje je pronašao EPPO, Pozder u WhatsApp grupu 25. siječnja 2023. u 19:50 sati napisao: "Sve što je Osijek poslao poslala je Vinogradska, ajde neka Mali više odobri, do njega je".

Osumnjičeni poduzetnik Pozder je 28. siječnja 2023. u WhatsApp grupu poslao glasovnu poruku: "Jučer me zvao Tomo, pričali smo dugo, bio je sa Malim dva sata. I meni je rekao za to, da će Klaićeva ići brzo, da ćemo ovu nedjelju dobiti instrukcije, da se Lukšić i Mali još nisu uspjeli vidjeti ali će i to brzo..."
Slijede poruke iz kojih EPPO zaključuje da je Beroš dobio mito. Naime, Pozder piše: "Što kaže Zrikavac? Da damo unaprijed?"
Novica Petrač, koji je također pod istragom, na to odgovara: "Da ga podmažemo još".
Zatim Pozder nastavlja: "J... sebe, neka radi više svoj deo i on i Mali". Pozder je inače rodom iz Srbije pa često u porukama koristi ekavicu.

Pronađena je i Pozderova poruka od 20. svibnja 2023.: "Ja mislim da bi trebali Malog nagovoriti da on napravi centralnu nabavku za veliku robotiku 12 komada (2 Dubrava 2 Rebro, 2 Vinogradska, 1 Split, 2 Rijeka, 1 Osijek, 1 Pula, 1 Zadar.... Državi malo a nama lepo i još radio nešto fenomenalno, smanjujemo listu čekanja... Tih 30 miliona će već u tri godine uštediti".
Među dokazima je i glasovna poruka u kojoj Pozder spominje predsjednika vlade Andreja Plenkovića: "Zvao me Zrikavac da mi kaže da je Mali zvao tamo dole SPlit i da im je rekao da ne smiju da kupuju Da Vinci... On je rekao samo sem ako ovaj nad njim nemaju podršku neku još tamo od Plenkija, ali ovaj ih je zvao da im zabrani da uopšte razmišljaju o Da Vinciju..."

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 20:24

Četik Vujcič

O gle kakva li zlopa tilo

Taj general galaksija

Pa ne znam taj njegova govor u Glini 95

Pa ne odusu

Koji ustaša

Bog te jebo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 20:28

A malo je taj Ujko legija stranac a

Malo je zajeb

Jer jer je zlo pamtilo

Pamti

Zlo

Pa pa pamti

Ne možeš izbrisati

Smeće

Pamti

Lp od gfpet
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 20:36

Govno od lika taj gfpet

Onda arijevc čisti

I Afd bi bio oduševljen

I digne rukav i istrtorvan trokut

Šta je ovo

Legija stranaca

Ček mLo detalje

Nisu obični znakovi

Ovo je general

Aj ća LE pen
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 20:44

Da sam viši vojini general

To ste mogli do sad shvatiti po mojim upisima kako precizno pogađam od Ukrajine do Gaze

Sad otkirvte moj čin

Trokuti

Legija stranaca

No simboli od generala

Lp le pen i Trumpu

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/11/2024, 20:50

• Delegirani europski tužitelj Tomislav Kamber situaciju da isti predmet vode i EPPO i Uskok ocijenio je bizarnom, ali je ustvrdio da u ovom trenutku sukoba nadležnosti nema, budući da je EPPO donio odluku o preuzimanju spisa te očekuju da im Uskok taj spis i dostavi.

“Činjenica je da je, prema informacijama koje su u javnom prostoru emitirane, Uskokov obuhvat inkriminacija dramatično uži u odnosu na EPPO-ov, to su činjenice koje su zbilja nedvojbene. Uskoku fali jedan dobar dio priče, nekoliko okrivljenika, i jako je čudno da je priču postavio na način da okrivljenici koji su i kod njih i kod nas imaju drugačija djela i drugačije uloge”

Osvrćući se na činjenicu da su predmet kojim je obuhvaćen Beroš paralelno vodili i europski tužitelji i Uskok, Kenwood Kenon je samo lakonski zaključio kako je očito da je riječ o slučaju o kojem su saznanja imali i jedna i druga institucija.
“Njihovi izvidi su išli paralelno. S obzirom da se takva situacija može dogoditi, predvidjeli smo je zakonski”, ustvrdio je referirajući se na kontroverznu odredbu koja je u niz navrata dovođena u pitanje da konačnu riječ u sukobu nadležnosti ima glavni državni odvjetnik, a to je trenutno Ivan Turudić.

dokopali se uskok osmotra i izvida pisi propalo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 20:52

Budite svako čuli od TRump dA tixuću javwlins nije ništa

Gf pet mu je rekoa

Američki nacionalni interes je da Rusi puše vozila

Odobri kaže Trump

Gf pet ima pravo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/11/2024, 21:01

Hrvoje Petrač Paviću tako u travnju 2023. prosljeđuje poruku iz grupe u kojoj kaže:

- Frende molim te ne idi pred rudo. U organizaciji smo, a mi smo jaka organizacija, nemoj preskakati ljude. Ja sam taj i jedini s kojim možeš razgovarati o financijama. Molim te, drag si mi i volim te ko brata, ali drži se mojih uputa.
Pavić je inače bio neka vrsta posrednika koji je, kako ga se sumnjiči, bio zadužen da nakon dogovora o nabavci medicinskih robota "ispregovara" cijenu, ali i posreduje u davanju mita. Svima njima problem je bilo nabavka za KBC Split. Bolnica je htjela najbolji sustav robotske  kirurgije američkog proizvođača naziva Da Vinci5. Međutim, Beroš im je uskratio podršku za tu nabavu, pa je natječaj poništen i raspisan novi koji je odgovarao specifikacijama koje ima  Medical innovation solutions, tvrtka Saše Pozdera, za koju EPPO sumnja da su joj stvarni vlasnici članovi obitelji Petrač. Stoga, kako EPPO sumnja, Petrač i ostali pokušavaju osigurati da KBC Split preko njih nabavi traženi uređaj te nude 100.000 eura  mita koje je odbijeno

Pozder i  ostali članovi grupe dosta intenzivno komuniciraju oko nabavke za KBC Split, gdje im zapinje, jer bolnica hoće sustav Da Vinci, no Beroš im za to nije dao odobrenje. Pozder tako u ožujku 2023. šalje poruku u grupu:
- Zvao me Zrikavac (kodno ime za Pavića) da mi kaže da je Mali zvao tamo dolje u Split i da im je rekao da ne smiju da kupuju Da Vinci, da moraju da kupe nekog tko ima Cvrtka, što bi  vi rekli u Hrvatskoj.... To smo mi i ovi što su prodavali na Rebru, al to njihovo je sranje. On je rekao samo sem ako ovaj nad njim, nemaju podršku neku tamo još od Plenkija, a ovaj ih je zvao da im zabrani da uopće razmišljaju o Da Vinciju...
Stvari baš ne idu po planu pa Hrvoje Petrač kaže:
- Ne znam, nisam pametan, tu treba vidjeti kak se postaviti, ne bi volel da misle da mi nekaj drkamo bez njih, trebamo sjest pa vidjet kak ide....
-  Uplodiran tender za Split, čekam i nadam se pobjedi....... Moramo da sjednemo i vidimo koliko Malom posto, njegov utjecaj je ovdje nikakav... odgovara mu Pozder.
Nakon toga unutar grupe razmijenjena je i poruka da je Split izabrao najskuplji robot, da je to prevara i da će se žaliti.
- Lijepo su nas odje.... kaže Hrvoje Petrač
- Rekao sam da im Mali ne vjeruje, oni su država u državi - odgovara im Pavić.

zatvorit i bacit kljuc , ako se dokaze
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 21:19

Koje govno ovaj gf pa.neće da prekriži moj govor u Glini 95

Teško zlo pamtilo

Koji govanjar taj general galaksije a inače anđeo Prijestolja

Jes vidija loje je to govno

Neće da zaboravi da sam ja Aleksandar Vučic četnik

A jes teškoe govno taj general

I sad

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 21:21

I štaš sad

On je govno koje iima super memoriju

Iq na najjače

Hmmm
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/11/2024, 21:22

svaka mu piva ki issusu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Hoholo Mudovski likes this post

Back to top Go down

Post by Službenik 16/11/2024, 21:23

debotoijusto wrote:Uhitilo opet - Page 5 1f62605f-85cf-494f-be20-05de29c0b201

Superman u pržunu. 
Ne more mu niti Turudić pomoći.
Za sada.

Očekujem skup ka na rivi - svi smo mi Vili Beroš.
ZDS!
Upss!
Ništar od skupa.
A šator isprid ministarstva zdravstva?
Ništar niti to.
Kenwood Kenon ga otresal s postole ka pasje govno.
Sad lipo uniformu i borbeni komplet i pravac Donbas.

Slava!

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 21:24

Eto ima veći iq od tebe čwtalja

I

Šta ćemo sad maco moja mala

Prpica čedo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 21:30

Biljka sam na duhovnom planu

Živi i pusti druge da žive

Slobodan si u mjeri u kojoj daješ drugima da budu slobodni

Sama činjenica da je jedan ovakvo duhovni entiet morao pokret napraviti s ciljem da vas urazumi

Pa pq Kompočevci

Ww tri
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2024, 21:35

Sad ću vas pomest sve

U to ne morate imati nikakve sumnje

Uostalom najavio sam vam to. Godinu dana ranije prije instalacije Komšića

I potpisao se punom titulom

uživajte
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 16/11/2024, 21:44

darth_vader wrote:
debotoijusto wrote:[size=32]Stipe Mlinarić Ćipe (DP) za N1 je rekao da nije upoznat s detaljima akcije USKOK-a.[/size]
[size=32]"Nemojte osuđivati čovjeka prije nego se pronađe bilo što od dokaza. Ne možete reći da samo zato što netko nekome pretresa stan, taj čovjek treba zbog toga ići u zatvor", rekao je Ćipe.[/size]
[size=32]Kaže da će za Beroša biti mjesta u vladi ako je nevin.[/size]
[size=32]Ovo govori da institucije koje se bave pronevjerom i kriminalom rade svoj posao "ako se bilo što pronađe", rekao je i dodao da je siguran da će Turudić dobro raditi svoj posao.[/size]
[size=32]"Ovo nije uteg za vladu ako se ne dokaže ništa. Ako bude uhićen, to ćemo raspraviti na vladi, koaliciji i sve ostalo kako bude", rekao je.[/size]

[size=32]jedino relevantno za imovinski pokret dali sad da napuste HDZjot i nestanu s politicke scene oli nastave do kraja podrzavati zlocinacku organizaciju i nestana s politicke scene [/size]

Ćipe je sam sebe doveo do razine sprdnje. A radi čega? Ne razumijem više ni njega ni Mišića ni Josića. Ne mogu vjerovati da ne vide s kakvim monstrumima imaju posla. A ako su svjesni, jebeš svu njihovu žrtvu onda.
Nije tesko razumjeti.
Redom su to ljudi nedorasli za ozbiljnu politiku i stoga ih se olako denuncira, diskreditira ,a najcesce su neprijatelji sami sebi.
Pojavi se ambicija, prilika, polete, izgube se i padnu.
Cipe i Misic su naivni i prostodusni, Josic vec oportunist, taj se odavno laktari.
Spremnost da si  medjusobno nastete je nevjerojatna.
Kao takvi jako su ranjivi, nestabilni i dobra potrosna roba za adezenjare , onako, za jednokratnu uporabu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 16/11/2024, 21:51

debotoijusto wrote:

svaka mu piva ki issusu
Uhitilo opet - Page 5 Img-2026

2023-08-31

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/11/2024, 11:40

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/izaslo-jos-poruka-petrac-javio-da-beros-dize-proracun-na-7-milijardi-eura-pozder-odgovara-10-posto-je-dosta-za-nas/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics