Uhitilo opet
Page 1 of 1
Uhitilo opet
Policija upala u Beroševu kuću, u tijeku je pretres
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uhicen-beros-policija-mu-upala-u-kucu-otkriveno-sto-uskok-istrazuje/2615723.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uhicen-beros-policija-mu-upala-u-kucu-otkriveno-sto-uskok-istrazuje/2615723.aspx
vili40-
2015-08-02
Re: Uhitilo opet
pa si ti sad nađi novog ministra iz HDZ-ovog bazena a da nema putra na glavi
vili40-
2015-08-02
Slažem se, ali vidim i jedan problem...vili40 wrote:pa si ti sad nađi novog ministra iz HDZ-ovog bazena a da nema putra na glavi
Ako uzmemo cjelokupan "bazen" ima li koga uopće normalnog za istaknuti na bilo koju ministarsku poziciju, čak i za predsjednika vlade a da zna što radi i nije lopov, a da bi uopće prihvatio takvu poziciju ?
Ako uzmemo bilo koga sposobnog iz realnog sektora, odmah je upitno njegovo umno stanje jer se uopće ide petljati u to, a sasvim sigurno će biti sklon kojekakvom namještanju, jer je u realnom sektoru, ako je sposoban, sigurno iskorištavao sve moguće načine koji mogu proći ispod radara, a da ostvari maksimalnu dobit uz minimalne troškove :-)
Imamo onda cendrave populiste koji će se zaklinjati u poštenje. Čak i da im vjerujem sumnjam u njihovu sposobnost da bilo što naprave. Sve bi nam troškove mogli prikazati "u cent", ali tu ne bi bilo troškova vrijednih spomena - tj. ne bi bili u stanju ništa pokrenuti i istjerati do kraja.
Imamo takvih primjera dosta, sve pošteno, ali učinak nikakav.
Da bi se nešto uopće pokrenulo, a u hrvatskom bazenu, trebamo u biti dobre lopove.
Oni bi našli inovativne projekte, koji bi bili na korist cijelo društveno-političkoj zajednici, ali bi to odradili, moraju i sebe ugraditi ili ih ne interesira.
Stvar je naći one koji će se pametno i umjereno ugraditi, a ne neumjerene.
Budimo realni, mi nemamo poštenih i sposobnih svetaca.
Da ih imamo, razapeli bismo ih u roku odmah :-)
Painkiller-
2014-04-27
abraham likes this post
Pade mi na pamet, a što mislim da je stvarno zastrašujuće...
Ne znam da li su nam uopće trebali ovi dualni robotski mikroskopi.
Ako nisu, onda je to stvarno kriminal.
A ako su korisni, onda se otvara drugo pitanje...
Ja mislim da ne bi uopće bili nabavljeni da nije bila uključena osobna korist.
Netko je tražio nešto korisno i naravno skupo, gdje se može oprati 10% :-)
Ako je time donio korist i spasio barem jedan život ili poboljšao zdravlje, onda svaka čast.
Kolika je šteta ? oko 700K čini mi se da sam pročitao, a Vili uprihodio samo 75K ?
Vili kretenčino.
Ne znam da li su nam uopće trebali ovi dualni robotski mikroskopi.
Ako nisu, onda je to stvarno kriminal.
A ako su korisni, onda se otvara drugo pitanje...
Ja mislim da ne bi uopće bili nabavljeni da nije bila uključena osobna korist.
Netko je tražio nešto korisno i naravno skupo, gdje se može oprati 10% :-)
Ako je time donio korist i spasio barem jedan život ili poboljšao zdravlje, onda svaka čast.
Kolika je šteta ? oko 700K čini mi se da sam pročitao, a Vili uprihodio samo 75K ?
Vili kretenčino.
Painkiller-
2014-04-27
Tup - glup, tup - glup .... Koliko malouman moraš biti da ideš zamračivati EU fondove? Pa lijepo su Plenkinokiju rekli da poruči svojima: - Kradite od svog naroda koliko vas je volja, ali gadno vam se piše ako isto pokušate s europskim fondovima. Mora da je Laura pri zadnjem posjetu dobro lički izrukovala našeg Super Andriju, da je skroz zaboravio presumpciju, jel'te, nevinosti, nego je Vilija promptno otpilija.
zganci_i_jetrica- Posts : 1408
2021-06-05
Ma nema ferke Evo HaDeZeju rejting odma' skočio na 40%Hoholo Mudovski wrote:Ima li ovo veze sa skokovima s požarnih stepenica slobodnim stilom na kaldrmu? Štrajkom? Plandemijom?
Di got prstom takneš zasmrdi.
zganci_i_jetrica- Posts : 1408
2021-06-05
Vilceku trebamo oprostiti.
Sjetimo se samo kako se junacki borio s tzv. covidom , pa takvo nesto nije vidjeno u svijetu.
On i plenki dva puta su nas spasili, dva puta pobijedili strasni virus.
A tek cjepiva, pa nabavio je cjepiva preko veze da ga imamo i za izvoz.
Sve zbog brige za malog priprostog covjeka koji naravno nista ne razumije i nema pojma u kakvoj je
pogibeljnoj situaciji.
I danas ga pamtim kako izlazi pred kamere nakon zestokog boja sav krvav i znojav i mastan kakav vec je,
obrise prljavim rukavima prljavo celo i kaze, danas, puf, pant, danas, evo, jos 27 novih zarazenih.
A pogled, ta njuska,.... tesko zabrinutog covjeka za sve nas.
I sad se tu nadju neki koji mu zamjeraju uzimanje nesto novcica kojih ionako nikad dovoljno.
Pa jebem ga i novac, zar nisu vaznije pobjede, krv i znoj, svakodnevni raporti.
Plenki ga promptno otpisa ko kakvu gnjidu, a zna da se radi o heroju nacije.
Gojenac zeli sve zasluge samo za sebe, ostat ce valjda jedini heroj i pobjednik nad koronom.
Dok i njega ne pritvore.
Sjetimo se samo kako se junacki borio s tzv. covidom , pa takvo nesto nije vidjeno u svijetu.
On i plenki dva puta su nas spasili, dva puta pobijedili strasni virus.
A tek cjepiva, pa nabavio je cjepiva preko veze da ga imamo i za izvoz.
Sve zbog brige za malog priprostog covjeka koji naravno nista ne razumije i nema pojma u kakvoj je
pogibeljnoj situaciji.
I danas ga pamtim kako izlazi pred kamere nakon zestokog boja sav krvav i znojav i mastan kakav vec je,
obrise prljavim rukavima prljavo celo i kaze, danas, puf, pant, danas, evo, jos 27 novih zarazenih.
A pogled, ta njuska,.... tesko zabrinutog covjeka za sve nas.
I sad se tu nadju neki koji mu zamjeraju uzimanje nesto novcica kojih ionako nikad dovoljno.
Pa jebem ga i novac, zar nisu vaznije pobjede, krv i znoj, svakodnevni raporti.
Plenki ga promptno otpisa ko kakvu gnjidu, a zna da se radi o heroju nacije.
Gojenac zeli sve zasluge samo za sebe, ostat ce valjda jedini heroj i pobjednik nad koronom.
Dok i njega ne pritvore.
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Historija se opet ponavlja.Srpkinje opet luduju za Turcinom
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Historija se opet ponavlja.Srpkinje opet luduju za Turcinom
Page 1 of 1